Karlo SE Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Nemoj da mi neko dira Conse, koljem! Momci, bilo je jebeno sjajno sva cetiri dana s vama, a i svima ostalima, ali onaj zenba, pa jeftina rakija, pa cufteeeeee, ma ludilo.
Гера Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 (edited) totalni jebeni ludaci! Edited August 7, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin
Baal Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 (edited) Baal, jesi li snimao na kompu? Naravno, sad šaljem KRANG-u neki dvd, pa ću poslati i nešto za tebe, stavitću i snimak sa polufinalne i finalne večeri, u audio i video formatu. Edited August 7, 2006 by BaalBehrit
Out Of Time Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 ball bash si krme shtrebersko... idi ganjaj sojke po banji umesto shto tu prebacujesh te cons gejeve u sve moguce formate...
Baal Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Haha, šta si se ti navrz'o na mene? Hoćeš i tebi nešto da režem?
Mikkah_Pickkah Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Naravno, sad šaljem KRANG-u neki dvd, pa ću poslati i nešto za tebe, stavitću i snimak sa polufinalne i finalne večeri, u audio i video formatu. Ja sam tebi rekla da cu te proganjati dok ne posaljes
Preacher Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Jedno pitanjce: Da li su pesme na sajtu nove ili stare? Imam ocajan net ali bih se potrudio ukoliko je u pitanju ova nova faza benda. Stoner-post-doom! I svaka cast za nastup!!
Bane_FlusH Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Nemojte, bre, da ih dirate! Interni dogovor između bendova je od samog početka bio da su najviše 3 gej momenta dnevno u redu!
Preacher Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Nemojte, bre, da ih dirate! Interni dogovor između bendova je od samog početka bio da su najviše 3 gej momenta dnevno u redu! Ali na slici treba obratiti paznju i na krajnje specifichan nachin drzanja basa
Sinstrel Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 http://gitarijada.org/download/music40/Con...%20-%20Shed.mp3 Ovo Consecration? Stvarno sta tj. ko je ovo?!
Buddha Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 (edited) postavili smo novi blog o Zajecaru OVDE pozz svima! Edited August 10, 2006 by slowdiver
Гера Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 (edited) interesuje me da li imate neki snimak one do jaja pesme sto ste je svirali uvek prvu na gitarijadi! ja to moram da imam! Gera (UNDERDEATH, bass) Edited August 13, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin
Baal Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Ovo sam ja postavio.. http://www.fun-zone.org/users/baal/consecration.wma Uskoro postavljam snimak sa finala (audio), a video šaljem Danilu pa se vi snađite tamo.
Baal Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Vidi stvarno, ček sad ću da proverim. Heh, zaboravio sam nešto u linku. http://www.fun-zone.org/users/crnja/baal/consecration.wma Uživaj.
Mikkah_Pickkah Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Ovo sam ja postavio.. http://www.fun-zone.org/users/baal/consecration.wma Uskoro postavljam snimak sa finala (audio), a video šaljem Danilu pa se vi snađite tamo. khm khm Zapamti da si odabrao shut u glavu over pesnice u glavu
Buddha Posted October 3, 2006 Report Posted October 3, 2006 pozdrav svima! prvi album "aux" je skoro u potpunosti zavrsen. uskoro cemo objaviti vise detalja o njegovom izlasku. mozete premijerno cuti pesme Passage (preview) i skinuti celu pesmu Mercury Room na myspace.com/consecr8 pozz!
Buddha Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 bice neke samostalne Consecration svirke pocetkom novembra najverovatnije. jos se sve dogovaramo, a mozda ce se kao gost pojaviti jedan strani bend.. will keep you updated.
Frizzle Fry Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 xaxaxa jel se beshe "aux" izgovara onako... "u"? kakvi ste gej francuzi... xaxaxaxa!
Feniks . Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 xaxaxa jel se beshe "aux" izgovara onako... "u"? kakvi ste gej francuzi... xaxaxaxa! Ti si mnogo vesela odkad si proslavila rodjendan, da zurka jos ne traje?
Recommended Posts