Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Pa valjda hitove narodne muzike!!!Ih bre kuravo mojne se pravis gluplja nego sto jesi.Trombon , harmonike ....sta ocekujes , neki pogani black.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

U pravu si. Izvini, sta sam drugo mogla ocekivati od benda u kome ti sviras... Nesto dobro i kvalitetno sigurno ne no.gif . Ipak je to tvoj bend... Jadni oni... no.gif

Posted
U pravu si. Izvini, sta sam drugo mogla ocekivati od benda u kome ti sviras... Nesto dobro i kvalitetno sigurno ne no.gif . Ipak je to tvoj bend... Jadni oni... no.gif

Ma da .Potpuno si u pravu.Sta se drugo moze ocekivati od mene jadnog netalentovanog. mhihi.gif

Bas jadni onaj Jeqy i Danilo . Em ih mlatim i jos ih teram da sviraju TAKVU muziku(ako se to uopste moze nazvati muzikom icon_confused.gif ) icon_smile.gif

Posted
Nemoj tako prema kurvi ona je ipak exkluzivni menadzer benda Hilandar u plamenu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ne diraj Hilandar In Flames violent.gif

Uskoro ocekujte izlazak albuma "Gukni Tico U Dupe Te Jebem"

Posted
Nemoj tako prema kurvi ona je ipak exkluzivni menadzer benda Hilandar u plamenu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Kako je to jadno!

NE DIRAJ MI HILANDAR IN FLAMES!

Oni bar sviraju MUZIKU za razliku od nekih. icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

Posted
Klinac, ja sam njihov menadzer ako nisi znao i najkompetentnija sam da pricam o njihovoj mjuzi icon_smile.gif

Ajde ispisi postavu benda i nazive pesama.

Posted
NE DIRAJ MI HILANDAR IN FLAMES!

Oni bar sviraju MUZIKU za razliku od nekih. rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gif

Pa da .Naravno da sviraju MUZIKU za razliku od nekih tako jadnicaka , koji jadni eto pokusavaju da sviraju , trude se mucenici ali ne uspevaju icon_cry.gif .

Prosvetli nas kuravo tako jadne male , budi milosrdna prema nama ,nismo mi krivi sto ne znamo da sviramo....

Posted
Pa da .Naravno da sviraju MUZIKU za razliku od nekih tako jadnicaka , koji jadni eto pokusavaju da sviraju , trude se mucenici ali ne uspevaju icon_cry.gif .

Prosvetli nas kuravo tako jadne male , budi milosrdna prema nama ,nismo mi krivi sto ne znamo da sviramo....

Ti, ti si najgori! T dečkonja veze nemaš. Mnogo si izvikan mhihi.gif

Posted
Sta bi za bass?Da ja idem sutra kod Pasuljka ili ne????

E u sredu najverovatnije. Javicu ti sutra dal' cu imati kintu.Verovatno cu imati.

Posted
233.gif Ma to i ja kazem , al' mi neveruju icon_smile.gif ...zato si ti tu da skines veo neznanja i zablude sa ociju nesrecnika koji su me izvikali icon_smile.gifmhihi.gificon_smile.gifmhihi.gif

Ja sam uvek tu. Nisi ti tako glup dečko kao što izgledaš. Polako shvataš stvari. I baš lepo što počinjemo da se slažemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...