Buddha Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 hvala vam svima sto ste bili.. videli ste i sami sta su Knut.. Monno su bili zanimljivi, ali Knut je bilo ono.. prva mathcore svirka u Srbiji ikad plus sto je publika bila odma pored njih.. drago nam je da su se svi dobro proveli.. imacemo sigurno jos jednu svirku do kraja godine, najverovatnije solo.. pa cemo tu izvesti sigurno nekoliko stairjih stvari.. i svirati bar nekih sat i po.. Knut i Monno su odusevljeni publikom, a narocito beogradom.. da su imali vise vremena na raspolaganju, sigurno bi obisli grad.. jedva cekam da vidim onaj snimak kamerom iz publike, tj. iz prvog reda.. hvala svima jos jos jednom - vidimo se uskoro
darthmoog Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Taj snimak mi srezi poshto me mrzi da jurim novaka...i jedva cekam tu solo svirku poshto mi je ona u livingu roomu bila definitivno najbolja svirka nekog domaceg benda...
Buddha Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 takodje, veliko HVALA woochyni i darthmaulu, bez cije neprocenjive pomoci ovaj koncert ne bi ni uspeo
darthmoog Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 (edited) awwwww though...i dalje si mi duzan majicu Edited October 5, 2007 by darthmaul
Dr Alex Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Consecration su bili EXTRA u living rumu, ali MONNO!!! Jebali su svaciju kevu!!! Extra su i Knut, ali sam morao da zapalim zbog busa, ali iskreno, nije mi se gledalo posle Monno-a . Danilo vecno sam ti zahvalan za ovo ostecenje sluha !!! VRH!!!!
Slave To Moonlight Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 jbg, i ne odgledah ja taj knut...
Rehabilitovani Bagrem Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Ne komentarisah ovde...Pa ajde da reknem nesto...Jebali ste kevu Nisam ni odgledao posteno taj knut i monno...
Buddha Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 postavili smo par fotografija sa svirke sa Knut i Monno na nasoj MySpace stranici. http://www.mypace.com/consecr8
Buddha Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 evo jos nekih slika za download sa svirke Knut + Monno + Consecration http://files-upload.com/files/562410/knut....n2007.10.03.zip
Out Of Time Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 ajde budi chovek pa uploaduj to na rapidshare ili negde de je normalno sranje...
ignjastrasni Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 ko nije lupio glavom o' plafon ko da nije ni bio na svirci
Buddha Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 evo ga mejl od roderic-a (pevac knuta) awesome danilo, thanks a lot. we had the best fun in belgrade and hope to return someday, cheers roderic rekao sam mu da dodju sa isis ili jesu sledeci put
Out Of Time Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 didz bre, didier je pevach... taj tvoj je bubanj.... pih, ne znash ni s kim si svirao... i daj, uploaduj te slike nedje drugde.. ne mogu ih skinem nikako...
must be between Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ja se najiskrenije izvinjavam sto ne pratim a i malo me mrzi da citam sve stranice!!! Mene interesuje da li je bend izdao album i da li mogu da ga kupim i gde? Iskreno ,ovo pitam zato sto sam danas slusao na jednom TV-u emisiju gde reklamiraju koncert Block Out-a i gde sam cuo Nikolu kako kaze da je Konsekrejsn bend sa nepravedno malo medijske paznje i kako on misli da su oni kvalitetan bend.I tako ja pisem, mislim 3 put u poslednjih godinu dana pitam da li je album izasao jer ga zelim cuti.Ja sam bend slusao pa jedno mozda 5-6 puta od 2002 do ovih dana i moram priznati da se meni nikad tako nesto nije svidjalo.Naravno to je moje "licno" misljenje ali stvarno ga zelim promeniti samo kad bi cuo album jer cenim misljenje NIkole (Block Out) a i vec u par navrata tokom razgovora s Nikolom sam skontao da volimo slican zvuk (ne poklapamo se 100% ali jedan deo bendova su nam zajednicki).Pa............da li postoji album????? Havla unapred!
Buddha Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 album postoji, i bice u prodaji, nadamo se, u decembru ili januaru. hvala na interesovanju btw, ko bude u petak na svirci Block Out-a ostao do kraja koncerta, ceka ga jedno lepo iznenadjenje
Buddha Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 za pericu: http://rapidshare.com/files/62912975/knut.....10.03.zip.html didz mi poslao slican mejl u isto vreme a roderic sa knut naloga pa se zbunih.. da ga jebes, lepi su obojica..
darthmoog Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Didz je car chatujem sa njim preko spejsa...ide kuja da gleda Michaela Giru veceras...
Recommended Posts