Jump to content

Consecration

Apeiron

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E stvarno ste gadni....ti Eagle Nature kao chlan benda bi mogao imati ozbiljniji stav prema temi o svom bendu rolleyes.gif

Mago bih to je tacno icon_smile.gif .A da nisi slucajno procitala zadnjih par strana?

Ja necu nikoga da ubedjujem da je C. dobar band i da se ljutim ako neko napljuje taj isti bend( i to pogotovo ako to pluvanje nema veze sa mozgom).I kada bih radio to verovatno bih ili poludeo ili osedeo... :)Uostalom i ako je to bend u kome sviram to ne znaci da cu ja da bijem nekoga ako nas ne voli.......bas me briga.Mislim da bi se i ostala dvojca slozila sa mnom .. icon_smile.gif

P.S. istina je da sam pokusao i sta?Ti isti ljudi koji su nas napljuvali su napljuvali i mene ,poceli da sire neke vrlo glupe price o meni a sto je najbolje misljenje im se nije popravilo.....tako da udri brigu na veselje.. icon_smile.gif

Uostalom i ako je to bend u kome sviram to ne znaci da cu ja da bijem nekoga ako nas ne voli.......bas me briga.Mislim da bi se i ostala dvojca slozila sa mnom .. icon_smile.gif

Kako mogu da se ne sloze, kad ih bijes, kako si i sam priznao... icon_smile.gif

Ja mislim da je Kurva imala samo mali napad PMS-a i UMS-a (uvek menstrualni sindrom), cim tako menja raspolozenje.

A i ja bih voleo da svecano izjavim kako sam postao SPACIJALNI EXKLUZIVNI menadzer benda Nedovrseni Hram Svetog Save I Crkve Svetog Marka In Flames. Ali sto to vama govorim klinci vi o tome nemate pojma. icon_mrgreen.gif

Ja mislim da je Kurva imala samo mali napad PMS-a i UMS-a (uvek menstrualni sindrom), cim tako menja raspolozenje.

A i ja bih voleo da svecano izjavim kako sam postao SPACIJALNI EXKLUZIVNI menadzer benda Nedovrseni Hram Svetog Save I Crkve Svetog Marka In Flames. Ali sto to vama govorim klinci vi o tome nemate pojma. icon_mrgreen.gif

Pozeru! Krades imena.

Inace, jel treba nekome tel. crkve svetog marka?

Edited by Darken

Mago bih to je tacno icon_smile.gif .A  da nisi slucajno procitala zadnjih par strana?

Ja necu nikoga da ubedjujem da je C. dobar band i da se ljutim ako neko napljuje taj isti bend( i to pogotovo ako to pluvanje nema veze sa mozgom).I kada bih radio to verovatno bih ili poludeo ili osedeo... :)Uostalom i ako je to bend u kome sviram to ne znaci da cu ja da bijem nekoga ako nas ne voli.......bas me briga.Mislim da bi se i ostala dvojca slozila sa mnom .. icon_smile.gif

P.S. istina je da sam pokusao i sta?Ti isti ljudi koji su nas napljuvali su napljuvali i mene ,poceli da sire neke vrlo glupe price o meni a sto je najbolje misljenje im se nije popravilo.....tako da udri brigu na veselje.. icon_smile.gif

poenta je da se ovde vishe ne pricha o muzici benda i ja sam za to da se obrishe zadnjih desetak strana chistih gluposti (pljuvanja , shlihtanja i ostalog) rulez.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...