Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

pa to je zato sto za razliku od vecine domacih bubnjara ume njima da napravi muziku, i to dobru

Ma ciniti se icon_smile.gif .Ono sto on radi se pre moze nazvati haosom, seljacizmom ali nikako se ne moze nazvati muzikom icon_da.gif

P.S. Sta bi sa skidanjem warn-a? icon_uhoh.gif

Edited by The Eagle Nature
  • Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Obavestenje :

Pazi sad icon_smile.gif!!!

Najverovatnije ce Consecration svirati sledece nedelje(tj. drugog maja,valjda) na 202-ci...Con. po drugi put medju Srbima icon_smile.gificon_smile.gif!!!

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Ako je to provereno, vidimo se onda na tonskoj (mozda i ja sviram to veche)! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_mrtav.gificon_mrtav.gif

Posted
Ako je to provereno, vidimo se onda na tonskoj (mozda i ja sviram to veche)!

Biljana sa kim ti tada sviras?

eeeeeee........ Sve sto mogu da kazem je da nije Rain Delay u pitanju. icon_razz.gif

Posted (edited)

Surprise! Trebalo bi da sviram bass to veche... Nemojte se smejati, molim! violent.gifmrred.gifmhihi.gif

Edit: Ma, necu da sviram-to znaci da ponovo propustam konjske trke na Hipodromu (i sansu da kladjenjem zaradim neku kintu za fax)... wallbash.gif

Edited by Angel of desire
Posted
ne brate, on ima CHELENKU kao keramichar, secas se?? laugh.gif

(ok ok malo spama i od mene nije na odmet, s obzirom koliko su svi nenormalni i ludi na ovoj temi pivopije.gifalkos.gifmusic.gif )

ti treba da dajes svetao primer!

Posted
ti treba da dajes svetao primer!

ama, ja bih ga sa tim potpisom banovao, ali samo sa njegove teme icon_smile.gif

kuku, sta mi napricase u intervjuu, radila cenzura samo tako icon_wink.gificon_razz.gif

Posted

cini mi se, prvi post na ovom forumu a da ne sluzi kao podrska Alogiji (!!!)...

smrt domacim bendovima!

nikad intervjui domacih bendova!

nikad alkohol sa clanovima domacih bendova!

poz

Posted (edited)

braticu, ti si jedini covek kog znam sa ovog foruma a da nije u nekom bendu... kako da pijem samo s tobom?? no.gif

pa moram i da se napijem ponekad! pivopije.gif

Edited by Kent
Posted

srecno sa tim novim bendom.

Ima mali BodyR odlican glas, gledao sam ga 2003 u Rumi kad je radio A Trubute to Tom Jones - tardcore extravaganza. thumbs way up!

user posted image

Posted
Mrki tebe je opet neko opako slagao icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Bas mi to prolete kroz glavu. On bi da se stavi u recenicu sa Jekijem... icon_wink.gif

Nego, hoce li primerci demoa biti numerisani? Mogu li da rezervisem No37? ph34r.gificon_wink.gif

Posted
Bas mi to prolete kroz glavu. On bi da se stavi u recenicu sa Jekijem... icon_wink.gif

Nego, hoce li primerci demoa biti numerisani? Mogu li da rezervisem No37? ph34r.gificon_wink.gif

Ne verujem da cemo stici do broja 37 icon_smile.gif , kome bre da uvalimo prethodnih 36 kopija???Ko je lud da zeli da slusa taj demo icon_confused.gif

Verovatno niko laugh.gif !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...