Chlan 787 Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 "]Hehe, pa necete bas istruliti Consecration svira u KST- u sredinom oktobra... Potrudicemo se da od sada malo cesce sviramo.... Ako neki ozdrave do tada...
Chlan 787 Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 "Waiting...arrival...of Consecration (death)"
tovar Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 ok, kasno se ukljucujem, ali samo da kazem da su jebeno najinovativniji bend na nasoj sceni! poslednja svirka je bila... wow! samo tako nastavite!
Марија П : Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Fantastichan bend a: a: 18. **ako se ja dobro secjam :? ** u KSTu su do jaja dobro odsvrali
... Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Коначно после њихове прве свирке да их поново уживо чујем. Све похвале.
Rain delay Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Vec sam upamtio stvari. E/motion mi je najbolja... Ubedljivo najbolji bend na sceni, JEDINI (pored Alogije) ozbiljni pretendenti na Evropu.
Марија П : Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Svirka u Domu Omladine je bila super, divna itd.
Gothmog Posted November 9, 2003 Report Posted November 9, 2003 Krema protiv lepre Pa mi neznamo il su oni ljudi sto te hvale gluvi ,coravi,glupi pa te onoliko hvale, prvo to, a ona riba sto te je slikala kazi joj da ce biti silovana od copora, i jos jedno gledaj bre da se rasturite kao bend i da ne smarate ove Beogradjane sa to zalopojkom od muzike i nataknem te na kolac i jebacu ti ceo orkestar i gledaj manje da se kreces po metal nastupima jer ako se predoziram ima da te iscedim ko mitiser i aknu na tom tvom gubavom licu , krv ti jebem hriscansku i tebi i svim tvojim poklonicima Krema protiv lepre
Apeiron Posted November 10, 2003 Author Report Posted November 10, 2003 Ali nistarijo, sta je sa tobom? Biraj malo reci, moze se to i normalno reci da ti se bend ne svidja! Kakav je ovo post??? Sledeci takav, i brisem sve redom!!!
Frankenchrist Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Koga on uopste nagrdi ovoliko? nataknem te na kolac i jebacu ti ceo orkestar i gledaj manje da se kreces po metal nastupima jer ako se predoziram ima da te iscedim ko mitiser i aknu na tom tvom gubavom licu , krv ti jebem hriscansku Ostatak sam manje-vise shvatio...
Rain delay Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 A ko koga ovde pljuje, nije mi jasno... :|
Branislav Stankovic Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Krema protiv leprePa mi neznamo il su oni ljudi sto te hvale gluvi ,coravi,glupi pa te onoliko hvale, prvo to, a ona riba sto te je slikala kazi joj da ce biti silovana od copora, i jos jedno gledaj bre da se rasturite kao bend i da ne smarate ove Beogradjane sa to zalopojkom od muzike i nataknem te na kolac i jebacu ti ceo orkestar i gledaj manje da se kreces po metal nastupima jer ako se predoziram ima da te iscedim ko mitiser i aknu na tom tvom gubavom licu , krv ti jebem hriscansku i tebi i svim tvojim poklonicima Krema protiv lepre Neu ni da komentarisem. Ti si totalno retardiran. Nosi se i ti i cela tvoja ekipa...
Gothic Angel Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Jeste bubnjar car, ali ko smislja melodije i txtove? CoNsEcRaTiOn RuLeS !!!!! Iskreno, textove ni muziku nisam slusao... Samo bubnjara!!! taj neki fazon
Gothic Angel Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Krema protiv leprePa mi neznamo il su oni ljudi sto te hvale gluvi ,coravi,glupi pa te onoliko hvale, prvo to, a ona riba sto te je slikala kazi joj da ce biti silovana od copora, i jos jedno gledaj bre da se rasturite kao bend i da ne smarate ove Beogradjane sa to zalopojkom od muzike i nataknem te na kolac i jebacu ti ceo orkestar i gledaj manje da se kreces po metal nastupima jer ako se predoziram ima da te iscedim ko mitiser i aknu na tom tvom gubavom licu , krv ti jebem hriscansku i tebi i svim tvojim poklonicima Krema protiv lepre Debil...I ne diraj ni Consecration ni Baneta...
Srki Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Samo se vi tako zajebavajte sa njim :roll: :roll:
Agarth Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Krema protiv leprePa mi neznamo il su oni ljudi sto te hvale gluvi ,coravi,glupi pa te onoliko hvale, prvo to, a ona riba sto te je slikala kazi joj da ce biti silovana od copora, i jos jedno gledaj bre da se rasturite kao bend i da ne smarate ove Beogradjane sa to zalopojkom od muzike i nataknem te na kolac i jebacu ti ceo orkestar i gledaj manje da se kreces po metal nastupima jer ako se predoziram ima da te iscedim ko mitiser i aknu na tom tvom gubavom licu , krv ti jebem hriscansku i tebi i svim tvojim poklonicima Krema protiv lepre Ma pederčino jedna!!! :x :x :x Koga ćeš bre ti da iscediš ko mitiser?!? Kome bre ti pretiš?!!!? Samo probaj da pipneš bilo koga iz Consecration-a, imaćeš ti posla samnom i sa još gomilom njihovih fanova!!! Ako ti se ne sviđa bend, onda ti se ne sviđa, i iskuliraj!!! Gledaj svoja posla, a u suprotnom se teraj u kurac! Izvinjavam se svima zbog ovog posta, ali mi idu na nerve ovakve čobančine!
Guest lord of darkness Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 PO MENI CONSECRATION JE BEND KOJI IMA NAJBOLJI ZVUK(LIVE) KOD NAS,A I PESME SU IM OK
Chlan 787 Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 'Ajde nabacite neke txtove ovde!! Evo, recimo, za pocetak bi bilo lepo da postavite E/motion i Shelter me! a:
She-Devil Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 Ne znam stvarno zasto ste ih vukli za nos...i Danilo peva sasvim ok...Imaju sada koncert 5. decembra u Domu, a ja stizem sigurno, iz Bele Crkve. Bila sam i kada su svirali sa Marothom i Posmrtnom Liturgijom, i zvucali su sasvim dobro. Bolje od ovih ostalih, u svakom slucaju.
Telcontar Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 Odlican bend, stvarno su dobri, bio sam na onoj svirci u kstu i bilo je super (eto tek sad pisem kasnim ) Mislim da im bash dobro lezi taj fazon, dobri su muzicari, a bubnjar j*** k**u PS A ko ih ne voli moze to i na kulturan nacin da kaze... (sa onim zadnjim delom svog posta me podseca na neke osobe.... )
Recommended Posts