Chlan 787 Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 kad i gde je svirka? hoce li me NEKO obavestiti (vi pijandure iz RD, nemojte se smejati i podrigivati, okrenite moj broj - ne ujedam)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Consecration uskoro pravi svirku........ pouzdani izvori! mislio sam na probu Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 mislio sam na probu ....Ja cu u medjuvremenu loviti vukove i medvede i misliti na Pasuljka kako na plus pedeset vuce klavijaturu u onu nedodjiju i kako se lagano topi na avgustovskom suncu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 bolje i to nego neki grozni anplagd u prirodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 bolje i to nego neki grozni anplagd u prirodi ....Sve je bolje od toga...ali ne budimo losi do kraja...zamisli Jekija koji svira anplagd i smori se na pola pesme i krene da roka dablove na bas bubnju i one seljacke prelaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 aj, organizujte nesto u kst-u... pleeeaaaseee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 problem sa kstom posle onog zatvaranja/ponovnog resurrection otvaranja je sto ne znam ni kome vise da se obratim. ranije je za svirke i sl. bio zaduzen neki chamuga, a sad nemam pojma koga da pojurim. a ne znam ni da li uopste organizuju svirke, ni kojim danima, posto subotom sad imaju puno ljudi na osamdesetima i taj dan nece hteti da daju sigurno. ostaje ili nedelja ili neki radni dan... a bedak je, sto i posle sveg tog cimanja i 'renoviranja', kst i dalje ima najgoru opremu ... samo kad se setim onih tonskih probi od po 5 sati i ovo malo kose sto imam mi se dize na glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 ok, ako ne kst, moze li neko drugo mesto (akademija or something)? nadam da cemo srediti i svirku u ns-u... nabacujete li "jednocasovni" repertoar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 Koliko ja znam najlakse je svirku napraviti u akademiji, ali je mesto smrt sto se akustike tice a i nema klimu... Inace ja uvek navijam za svirku pogotovu ako je ovaj bend u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 a bedak je, sto i posle sveg tog cimanja i 'renoviranja', kst i dalje ima najgoru opremu ... samo kad se setim onih tonskih probi od po 5 sati i ovo malo kose sto imam mi se dize na glavi I dalje mi nije jasno zasto svi vezuju to zatvaranje za (nepostojece) renoviranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted August 8, 2004 Report Share Posted August 8, 2004 kah-kah! -------------> " " Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted August 8, 2004 Report Share Posted August 8, 2004 PA VAMA JE CLAN PEDER!!! IMA GA KOLJEM CIM GA VIDIM!!!!(A NECU GA VIDJETY) PLJAN SAM.... JUDEN RAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 kah-kah! -------------> " " Sto znaci "Ocekivano je (ili obecano) renoviranje, a nije izvrseno". Renoviranje nikada nije spomenuto, u razlozima zatvaranja doticnog kluba. Svako ocekivanje istog je potpuno iluzorno, kao i kasnije primecivanje kako do njega nije doslo, te kako pomenuti klub i dalje ima najlosiju opremu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 WTF?!? ti si lud! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 (edited) Prihvaticu to kao kompliment Mada sam stavio zarez vise i "bilo" manje Edited August 9, 2004 by Fiery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Sto znaci "Ocekivano je (ili obecano) renoviranje, a nije izvrseno". Renoviranje nikada nije spomenuto, u razlozima zatvaranja doticnog kluba. Svako ocekivanje istog je potpuno iluzorno, kao i kasnije primecivanje kako do njega nije doslo, te kako pomenuti klub i dalje ima najlosiju opremu. Khm... okrecili ga u nazovi "depresivno" plavu boju, koja se raspala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Khm... okrecili ga u nazovi "depresivno" plavu boju, koja se raspala Enough about depression! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Eh... malo cu otici u off topic [commercial breaks] ali svako ko je zainteresovan da cuje Consecration moze to da ucini ako dodje na metal night veceras na splavu katastrofa Ja stavih na listu pesmu koja je bila na mom demo-u, onu kracu (izvinjavam se eksplicitno ali naziv iste nemam pa bilo bi lepo da mi neko ovde napise kako se zove ). Tako pa idem ja da reklamiram dogadjaj po drugim temama Agarth-e sada bi ti najiskrenij hoperi (tj "ego" ) rekli "Yo yo depresion is na da houz, man" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 kakav si ti to fan kad ne znas ni nazive pesama? skroz untrue... u pitanju je 'absinthe thoughts'. by the way, uskoro cu saznati da li ce biti svirke u novom sadu (jbg - peripetije oko ozvucenja)... datum bi bio 26. avgust. kad bude potvrdjeno otvaram temu na 'koncerti und okupljanja'. a onda deljenje letaka i lepljenje plakata ovde i u ns-u (tu bi clanovi cons-a mogli da pripomognu)... pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Za sve (ne)zainteresovane: CONSECRATION & RAIN DELAY ce svirati 26.08. '04. (pocetak: 23 h) u novosadskom klubu "NS Riders". Cena ulaznice je 50 kinti. Ko zeli moze putovati s nama vozom (povratna na relaciji BG - NS je 200 din.) u popodnevnim casovima (oko 17 h). Vidimo se tamo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Khm... pa vazno je da ja volem mjuziku ostalo nije ni vazno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 Consecration je konc u ns-u potvrdio. samo se jos ne zna da li ce nas biti 4 ili 5 na bini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 Kojih to novih istrumenata ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_ Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 4 ili 5? pa jebote, ja kad sam ih slusao poslednji put bilo ih je 3 ... nacuo sam nesto za cetvrtog potencijalnog clana , al da ih je ovoliko, nisam znao ) jel ima neko voljan ovde da mi objasni sta je dodato? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 Joj! A najverovatnije necu moci to da posetim. Mada, dacu sve od sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts