Jump to content

Consecration

Apeiron

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

problem sa kstom posle onog zatvaranja/ponovnog resurrection otvaranja je sto ne znam ni kome vise da se obratim. ranije je za svirke i sl. bio zaduzen neki chamuga, a sad nemam pojma koga da pojurim.

a ne znam ni da li uopste organizuju svirke, ni kojim danima, posto subotom sad imaju puno ljudi na osamdesetima i taj dan nece hteti da daju sigurno. ostaje ili nedelja ili neki radni dan...

a bedak je, sto i posle sveg tog cimanja i 'renoviranja', kst i dalje ima najgoru opremu ... samo kad se setim onih tonskih probi od po 5 sati i ovo malo kose sto imam mi se dize na glavi

a bedak je, sto i posle sveg tog cimanja i 'renoviranja', kst i dalje ima najgoru opremu ... samo kad se setim onih tonskih probi od po 5 sati i ovo malo kose sto imam mi se dize na glavi

I dalje mi nije jasno zasto svi vezuju to zatvaranje za (nepostojece) renoviranje.

kah-kah! -------------> " " icon_wink.gif

Sto znaci "Ocekivano je (ili obecano) renoviranje, a nije izvrseno".

Renoviranje nikada nije spomenuto, u razlozima zatvaranja doticnog kluba. Svako ocekivanje istog je potpuno iluzorno, kao i kasnije primecivanje kako do njega nije doslo, te kako pomenuti klub i dalje ima najlosiju opremu.

Sto znaci "Ocekivano je (ili obecano) renoviranje, a nije izvrseno".

Renoviranje nikada nije spomenuto, u razlozima zatvaranja doticnog kluba. Svako ocekivanje istog je potpuno iluzorno, kao i kasnije primecivanje kako do njega nije doslo, te kako pomenuti klub i dalje ima najlosiju opremu.

Khm... okrecili ga u nazovi "depresivno" plavu boju, koja se raspala wallbash.gif

Eh... malo cu otici u off topic [commercial breaks] ali svako ko je zainteresovan da cuje Consecration moze to da ucini ako dodje na metal night veceras na splavu katastrofa icon_biggrin.gif Ja stavih na listu pesmu koja je bila na mom demo-u, onu kracu (izvinjavam se eksplicitno ali naziv iste nemam pa bilo bi lepo da mi neko ovde napise kako se zove icon_biggrin.gif ). Tako pa idem ja da reklamiram dogadjaj po drugim temama mrred.gif

Agarth-e sada bi ti najiskrenij hoperi (tj "ego" icon_biggrin.gif ) rekli "Yo yo depresion is na da houz, man"

kakav si ti to fan kad ne znas ni nazive pesama? skroz untrue... no.gif u pitanju je 'absinthe thoughts'. icon_da.gif

by the way, uskoro cu saznati da li ce biti svirke u novom sadu (jbg - peripetije oko ozvucenja)... datum bi bio 26. avgust. kad bude potvrdjeno otvaram temu na 'koncerti und okupljanja'.

a onda deljenje letaka i lepljenje plakata ovde i u ns-u (tu bi clanovi cons-a mogli da pripomognu)... icon_rockdevil.gificon_smile.gif

pozdrav! icon_cool.gif

Za sve (ne)zainteresovane:

CONSECRATION & RAIN DELAY ce svirati 26.08. '04. (pocetak: 23 h) u novosadskom klubu "NS Riders". Cena ulaznice je 50 kinti. Ko zeli moze putovati s nama vozom (povratna na relaciji BG - NS je 200 din.) u popodnevnim casovima (oko 17 h).

Vidimo se tamo!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...