Jump to content

Consecration

Apeiron

Recommended Posts

Guest spiritual holocaust
SUPER!!!Ovom informacijom si mi ulepsao sledecih mesec dana zivota icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Ma trazicemo,kada bude bilo vreme za to.... a i kada bude bilo love icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Hvala prijatelju!!!

P.S. 'Ajd vidi da svratis veceras do mene......

Videh danas Zuzulia u gradu sa svojom limuzinom . Opasno izgleda icon_smile.gif . Dva najveca smekera u gradu . icon_smile.giflaugh.gif

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zuzulio the man i njegova crna limuzina laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Sto se tice smekerstva,ja bih ipak bio skromniji i ogranicio se na domen Kumodraza....... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Ali,nista bez havajske kosulje.Mnogi su poceli da je nose u poslednje vreme.Sto rece Simpson,havajke nose ili debeli ljubitelji zurki ili homoseksualci.Mada,niti smo debeli ljubitelji zurki,niti smo homoseksualci???Ispolirao sam auto,i napunio rezervoar.Auto se veoma dobro oseca i zadovoljan je.Zblizio sam sa malo vise sa drugaricom iz srednje.Hm......Nabavio dobar EBM.....Videcemo se veceras! orangelistening.gif

Cekaj , dogadjaj u SKC-u je koncert ,a  nasa svirka u Obrenovcu je tezga... icon_confused.gif  icon_confused.gif  icon_confused.gif

Stvarno lepo od tebe i tebi slicnih icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

Uostalom propusticemo "tezgu" u skc-u zarad  sopstvene "tezge" ....

Jes' vala, bas je lepo.

I vi cete biti koncert kad budete svirali sa strancima. Uostalom, uporedi cene icon_razz.gificon_smile.gif

icon_wink.gif <---

Edited by Fiery

Cekaj, znaci ne idete u Obrenovac samo da bi pokupili par bruseva i gacica napaljenih maloletnica, uz basnoslovnu zaradu koju dobijate od prodatih karata? icon_smile.gificon_wink.gif

I ja sam cuo da uzimaju neke velike pare!!!Oko 1200e po clanu!!!Mada izgleda da je to malo,pa se dvoume da li uopste da sviraju. laugh.giflaugh.giflaugh.gif A o maloletnicama da ne pricamo mrred.gif

sad sam se vratio sa koncerta. Cekao sam cetiri sata da cujem Consecration i vrlo sam zadovoljan nastupom. Odlican zvuk gitare, odlicne melodije, dobra kompozicija, sasvim odlican bubnjar, jedino vokal malcice skripi u clean deonicama, growl je zvucao snazno, sto je cudno jer mi kod domacih bendova growl upravo najvise smeta.

Po mom misljenju ono je Isis+Neurosis meets Crematory meets Pink Floyd (u nekim momentima). Morao sam da se smaram cekanjem da prodju Bukovski (govno zivo), Asphyx (bezveze) i neki totalno njesra t(h)rash bend iz Barica kome nisam zapamtio ime.

Vidi se mnogo ozbiljniji stav clanova Consecration prema muzici i prema nastupu od ostalih bendova.

to su my 2 cents.

hvala ti puno za komentare!

nisam imao pojma da si na svirci, sto se nisi javio bre icon_da.gif

drago mi je da ti se svideo instrumental pivopije.gif

eto vidis sta se desi kad se overdoziras isisom i explosionsima + malo starog dobrog floyda icon_razz.gif novije pesme sve vise naginju ka tom fazonu

sviracemo i u beogradu jednu postenu svirku od sat vremena, u narednih 30ak dana

pozz

hvala ti puno za komentare!

nisam imao pojma da si na svirci, sto se nisi javio bre icon_da.gif

drago mi je da ti se svideo instrumental pivopije.gif

eto vidis sta se desi kad se overdoziras isisom i explosionsima + malo starog dobrog floyda icon_razz.gif novije pesme sve vise naginju ka tom fazonu

sviracemo i u beogradu jednu postenu svirku od sat vremena, u narednih 30ak dana

pozz

ma, tu sam ja bio sa drugom sve vreme dok ste lapili na stepenistu *i ispijali onaj Merlo icon_smile.gif *, nego mi bilo glupo da te gnjavim, mi smo se videli uzivo samo jednom, pa dok objasnim: sa Yumetala, Howling Wind itd.... Samo zbog Consecration-a sam dosao, ostatak koncerta smo propatili. Publika je bila poprilicno pozerska, ono su sve klinci koji su tu i kad gostuje Technokratia, za 70% njih sam siguran da veze sa metalom nemaju, a za post rock nisu nikad ni culi.

Koliko love trazite da mi svirate na svadbi kad je budem pravio? icon_smile.gificon_smile.gif

isto kao i sada - putni troskovi (za benzzin) + neka opasna klopa i alkohol laugh.gif

It's a deal, bro! Hvala ti, javicu ti kad bude bio srecni trenutak. Ako nas budu zvali u 48 sati svadbe, moze da bude i uskoro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...