Guest spiritual holocaust Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 SUPER!!!Ovom informacijom si mi ulepsao sledecih mesec dana zivota Ma trazicemo,kada bude bilo vreme za to.... a i kada bude bilo love Hvala prijatelju!!! P.S. 'Ajd vidi da svratis veceras do mene...... Videh danas Zuzulia u gradu sa svojom limuzinom . Opasno izgleda . Dva najveca smekera u gradu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Zuzulio the man i njegova crna limuzina Sto se tice smekerstva,ja bih ipak bio skromniji i ogranicio se na domen Kumodraza....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Abonos? Zar nije Psychoparadox? I tako, propusticete takav koncert zbog tezge Cekaj , dogadjaj u SKC-u je koncert ,a nasa svirka u Obrenovcu je tezga... Stvarno lepo od tebe i tebi slicnih Uostalom propusticemo "tezgu" u skc-u zarad sopstvene "tezge" .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Ocemo i mi da imamo tezgu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Zuzulio the man i njegova crna limuzina Sto se tice smekerstva,ja bih ipak bio skromniji i ogranicio se na domen Kumodraza....... Ali,nista bez havajske kosulje.Mnogi su poceli da je nose u poslednje vreme.Sto rece Simpson,havajke nose ili debeli ljubitelji zurki ili homoseksualci.Mada,niti smo debeli ljubitelji zurki,niti smo homoseksualci???Ispolirao sam auto,i napunio rezervoar.Auto se veoma dobro oseca i zadovoljan je.Zblizio sam sa malo vise sa drugaricom iz srednje.Hm......Nabavio dobar EBM.....Videcemo se veceras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 (edited) Cekaj , dogadjaj u SKC-u je koncert ,a nasa svirka u Obrenovcu je tezga... Stvarno lepo od tebe i tebi slicnih Uostalom propusticemo "tezgu" u skc-u zarad sopstvene "tezge" .... Jes' vala, bas je lepo. I vi cete biti koncert kad budete svirali sa strancima. Uostalom, uporedi cene <--- Edited August 26, 2004 by Fiery Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Jes' vala, bas je lepo. I vi cete biti koncert kad budete svirali sa strancima. Uostalom, uporedi cene <--- Ma ok. kapiram (donekle) sta hoces da kazes , samo sto pod recju tezga ti i ja ne podrazumevamo istu stvar... ...uostalom koga briga.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Cekaj, znaci ne idete u Obrenovac samo da bi pokupili par bruseva i gacica napaljenih maloletnica, uz basnoslovnu zaradu koju dobijate od prodatih karata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 ma kakve gacice. idemo tamo da se drooooooogiramoooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 gudrenovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Cekaj, znaci ne idete u Obrenovac samo da bi pokupili par bruseva i gacica napaljenih maloletnica, uz basnoslovnu zaradu koju dobijate od prodatih karata? I ja sam cuo da uzimaju neke velike pare!!!Oko 1200e po clanu!!!Mada izgleda da je to malo,pa se dvoume da li uopste da sviraju. A o maloletnicama da ne pricamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 ma kakve gacice. idemo tamo da se drooooooogiramoooooo Pa dobro, neki vole drogu, a neki bruseve. Ja mislim da je, na primer, Jeki uglavnom strejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 sad sam se vratio sa koncerta. Cekao sam cetiri sata da cujem Consecration i vrlo sam zadovoljan nastupom. Odlican zvuk gitare, odlicne melodije, dobra kompozicija, sasvim odlican bubnjar, jedino vokal malcice skripi u clean deonicama, growl je zvucao snazno, sto je cudno jer mi kod domacih bendova growl upravo najvise smeta. Po mom misljenju ono je Isis+Neurosis meets Crematory meets Pink Floyd (u nekim momentima). Morao sam da se smaram cekanjem da prodju Bukovski (govno zivo), Asphyx (bezveze) i neki totalno njesra t(h)rash bend iz Barica kome nisam zapamtio ime. Vidi se mnogo ozbiljniji stav clanova Consecration prema muzici i prema nastupu od ostalih bendova. to su my 2 cents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 e,da zaboravio sam sinoc da napomenem> onaj uvodni instrumental je zaista sjajan. Ima feeling Pink Floyd u post rock ruhu. Nesto najbolje od domacih pesama koje sam cuo ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 hvala ti puno za komentare! nisam imao pojma da si na svirci, sto se nisi javio bre drago mi je da ti se svideo instrumental eto vidis sta se desi kad se overdoziras isisom i explosionsima + malo starog dobrog floyda novije pesme sve vise naginju ka tom fazonu sviracemo i u beogradu jednu postenu svirku od sat vremena, u narednih 30ak dana pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 hvala ti puno za komentare! nisam imao pojma da si na svirci, sto se nisi javio bre drago mi je da ti se svideo instrumental eto vidis sta se desi kad se overdoziras isisom i explosionsima + malo starog dobrog floyda novije pesme sve vise naginju ka tom fazonu sviracemo i u beogradu jednu postenu svirku od sat vremena, u narednih 30ak dana pozz ma, tu sam ja bio sa drugom sve vreme dok ste lapili na stepenistu *i ispijali onaj Merlo *, nego mi bilo glupo da te gnjavim, mi smo se videli uzivo samo jednom, pa dok objasnim: sa Yumetala, Howling Wind itd.... Samo zbog Consecration-a sam dosao, ostatak koncerta smo propatili. Publika je bila poprilicno pozerska, ono su sve klinci koji su tu i kad gostuje Technokratia, za 70% njih sam siguran da veze sa metalom nemaju, a za post rock nisu nikad ni culi. Koliko love trazite da mi svirate na svadbi kad je budem pravio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 isto kao i sada - putni troskovi (za benzzin) + neka opasna klopa i alkohol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 btw, kad spomenu techokratiju, bila mi totalna zanimljiva reakcija publike na instrumental, oni onako pijani i izdroggirani, a mi pichimo 10 mina neki floydovski trip, pa jos ona svetla... ma konza bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 isto kao i sada - putni troskovi (za benzzin) + neka opasna klopa i alkohol It's a deal, bro! Hvala ti, javicu ti kad bude bio srecni trenutak. Ako nas budu zvali u 48 sati svadbe, moze da bude i uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 jebeno savsen nastup... nema daljih komentara... (ko je bio, cuo je) kad vas sretnem na ulici, cuvajte se! ubicu vas za onu 'obadu'.... (srcka mi je radila kao posle 4 guarane,a popila sam jednu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Jebiga nisam bio... Jebeni fakultet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Streberu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiny Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Pa, dobro, kad ce ta beogradska svirka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 sviracemo i u beogradu jednu postenu svirku od sat vremena, u narednih 30ak dana pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 sta bre nego popravi ve onaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts