Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nema na cemu, nazalost, to je samo jedan forum gde se iole pojavljujem. Al' sam lepo stavio i logo, da pada u oko icon_cool.gif

Vako:

user posted image

Posted

Danilo, možete da šaljete nama (na HnH) neke snimke koje ćemo postaviti za download, pošto sad pokrećemo Metal Promotion u kojoj ćemo skupljati snimke domaćih bendova, tako da što više snimaka daš više će da postavimo.

poz!

Posted
  Join The Scene said:
Danilo, možete da šaljete nama (na HnH) neke snimke koje ćemo postaviti za download, pošto sad pokrećemo Metal Promotion u kojoj ćemo skupljati snimke domaćih bendova, tako da što više snimaka daš više će da postavimo.

poz!

ok, moram samo da prebacim sa dv na pc onaj cert iz filozofa i da proberem sta valja.. mnogo dugo traje to prebacivanje majku mu.. bice valjda kroz 7 dana kada uzmem dv natrag..

Posted

nije jos potvrdjeno, ali je vrlo verovatno da ce Consecration svirati na nekakvom demo maratonu koji bi trebalo da se odrzi u petak 5.novembra u Filozofu (valjda).

pozz

Posted (edited)

Vlakey_Board said:
Nisam slushao Consecration ranije (ja mislim), ali juche sam chuo "Absinthe Thoughts", i cvidza mi se icon_biggrin.gif

I meni isto, sjajna je icon_biggrin.gif... tu je naravno i "Emotion", koja je isto odlicna (posle par slusanja). icon_cool.gif

Edited by Dani
Posted

eh, ljudi, ljudi, koliko vam je godina trebalo da provalite e/motion... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ako odete na sajt www.hardandheavy.net , a prethodno ne znate nista o domacoj metal sceni, stekli biste utisak da je cons. jedini domaci bend koji zaista vredi... i, crnjak, bili biste u pravu. icon_smile.gif

Posted
  Angel of desire said:
eh, ljudi, ljudi, koliko vam je godina trebalo da provalite e/motion... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Trebalo, da (pa moram preslusati maloo vise laugh.gif)... sta je tu smesno... icon_confused.gif meni se vokal na pocetku nije bas svideo, ali kasnije... icon_cool.gif

Posted (edited)

Face Of Melinda said:
Ja bih citirala jednu meni dragu osobu koja za  Consecration voli da kaze "Zvuce kao da nisu nashi"  naravno misli se da jako dobro zvuce tj sviraju etc. icon_biggrin.gif

HVALA !! icon_redface.gif

to nam je dosta ljudi reklo i zbog toga upravo se toliko teglimo sa boljom produkcijom, skupljanjem para za istu, odugovlacenjem sa snimcima/albumom, da bismo opravdali te pohvale!

bice i jedna velika, dugometrazna svirka a la Filozof sigurno negde u skorije vreme (naredna 2 meseca), al ajde prvo da se odsvira ovaj demo maraton...

pozz

Edited by slowdiver
Posted

nije, nego mi zao sto nemam pare da snimim posten album..

i zao mi ljudi koji nas vole a toliko cekaju na te pesme..

i zato mozemo samo da sviramo, sviramo, pravimo svirke i sviramo..

i ljudi nas podrze tako sto dodju na cert i mi srecni sto su dosli i jos i zaradimo jos koju sitnu kintu i onda smo jos malo blizi tom albumu..

Posted
  slowdiver said:
i zao mi ljudi koji nas vole a toliko cekaju na te pesme..

i zato mozemo samo da sviramo, sviramo, pravimo svirke i sviramo..

I sigurno vam je zao ljudi koji trenutno ne mogu doci na vase svirke... jel tako, tako je. laugh.gificon_mrgreen.gif

Posted

Preporucih vas sinoc nekim bugarima & francuzima na netu. Ljudi su bili odistinski odushevljeni pogotovo sa Absinthe Thoughts, skoro pa odlepise icon_biggrin.gif ... biggrin.gif Eto, cisto onako da kazem icon_mrgreen.gif

poz

Posted
  slowdiver said:
HVALA !! icon_redface.gif

to nam je dosta ljudi reklo i zbog toga upravo se toliko teglimo sa boljom produkcijom, skupljanjem para za istu, odugovlacenjem sa snimcima/albumom, da bismo opravdali te pohvale!

bice i jedna velika, dugometrazna svirka a la Filozof sigurno negde u skorije vreme (naredna 2 meseca), al ajde prvo da se odsvira ovaj demo maraton...

pozz

Zapravo lepo je videti da neko uradi stvari kako valja a ne ofrlje kako to vecina nasih bendova radi.

Uostalom na vashe koncerte zaista vredi otici... icon_wink.gif

Pozz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...