Buddha Posted October 14, 2004 Report Share Posted October 14, 2004 slobodno thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted October 14, 2004 Report Share Posted October 14, 2004 Nema na cemu, nazalost, to je samo jedan forum gde se iole pojavljujem. Al' sam lepo stavio i logo, da pada u oko Vako: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojko Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Danilo, možete da šaljete nama (na HnH) neke snimke koje ćemo postaviti za download, pošto sad pokrećemo Metal Promotion u kojoj ćemo skupljati snimke domaćih bendova, tako da što više snimaka daš više će da postavimo. poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Konzakrejshn Omeksali su... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Danilo, možete da šaljete nama (na HnH) neke snimke koje ćemo postaviti za download, pošto sad pokrećemo Metal Promotion u kojoj ćemo skupljati snimke domaćih bendova, tako da što više snimaka daš više će da postavimo. poz! ok, moram samo da prebacim sa dv na pc onaj cert iz filozofa i da proberem sta valja.. mnogo dugo traje to prebacivanje majku mu.. bice valjda kroz 7 dana kada uzmem dv natrag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 nije jos potvrdjeno, ali je vrlo verovatno da ce Consecration svirati na nekakvom demo maratonu koji bi trebalo da se odrzi u petak 5.novembra u Filozofu (valjda). pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Nisam slushao Consecration ranije (ja mislim), ali juche sam chuo "Absinthe Thoughts", i cvidza mi se Samo napred momci! Pozdrav za Jekija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 (edited) Nisam slushao Consecration ranije (ja mislim), ali juche sam chuo "Absinthe Thoughts", i cvidza mi se I meni isto, sjajna je ... tu je naravno i "Emotion", koja je isto odlicna (posle par slusanja). Edited October 23, 2004 by Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 eh, ljudi, ljudi, koliko vam je godina trebalo da provalite e/motion... ako odete na sajt www.hardandheavy.net , a prethodno ne znate nista o domacoj metal sceni, stekli biste utisak da je cons. jedini domaci bend koji zaista vredi... i, crnjak, bili biste u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 eh, ljudi, ljudi, koliko vam je godina trebalo da provalite e/motion... Trebalo, da (pa moram preslusati maloo vise )... sta je tu smesno... meni se vokal na pocetku nije bas svideo, ali kasnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Meni se svideo odma', šta ćete sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Ja bih citirla jednu meni dragu osobu koja za Consecration voli da kaze "Zvuce kao da nisu nashi" naravno misli se da jako dobro zvuce tj sviraju etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Braco moja mislim da ce 5 novembra stara dobra ekipa: Consecration i Rain Delay biti opet zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Pfft, old news Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 (edited) Ja bih citirala jednu meni dragu osobu koja za Consecration voli da kaze "Zvuce kao da nisu nashi" naravno misli se da jako dobro zvuce tj sviraju etc. HVALA !! to nam je dosta ljudi reklo i zbog toga upravo se toliko teglimo sa boljom produkcijom, skupljanjem para za istu, odugovlacenjem sa snimcima/albumom, da bismo opravdali te pohvale! bice i jedna velika, dugometrazna svirka a la Filozof sigurno negde u skorije vreme (naredna 2 meseca), al ajde prvo da se odsvira ovaj demo maraton... pozz Edited October 24, 2004 by slowdiver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 HVALA !! Nije vas valjda blam sto ste nasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 nije, nego mi zao sto nemam pare da snimim posten album.. i zao mi ljudi koji nas vole a toliko cekaju na te pesme.. i zato mozemo samo da sviramo, sviramo, pravimo svirke i sviramo.. i ljudi nas podrze tako sto dodju na cert i mi srecni sto su dosli i jos i zaradimo jos koju sitnu kintu i onda smo jos malo blizi tom albumu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 i zao mi ljudi koji nas vole a toliko cekaju na te pesme.. i zato mozemo samo da sviramo, sviramo, pravimo svirke i sviramo.. I sigurno vam je zao ljudi koji trenutno ne mogu doci na vase svirke... jel tako, tako je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Skin`o sam one stvari, bash lepo zvuci (bas onako leepo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 i mogli bi da okacite "Shelter"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Preporucih vas sinoc nekim bugarima & francuzima na netu. Ljudi su bili odistinski odushevljeni pogotovo sa Absinthe Thoughts, skoro pa odlepise ... Eto, cisto onako da kazem poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 HVALA !! to nam je dosta ljudi reklo i zbog toga upravo se toliko teglimo sa boljom produkcijom, skupljanjem para za istu, odugovlacenjem sa snimcima/albumom, da bismo opravdali te pohvale! bice i jedna velika, dugometrazna svirka a la Filozof sigurno negde u skorije vreme (naredna 2 meseca), al ajde prvo da se odsvira ovaj demo maraton... pozz Zapravo lepo je videti da neko uradi stvari kako valja a ne ofrlje kako to vecina nasih bendova radi. Uostalom na vashe koncerte zaista vredi otici... Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Braco moja mislim da ce 5 novembra stara dobra ekipa: Consecration i Rain Delay biti opet zajedno. tradicija se nastavlja, jel'? hocu obrenovac!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts