Kozeljnik Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Pateticno do kraja. Jesam ti ja jos u Rumuniji rekao da je krajnje vreme da skines te ruzicaste naocare s ociju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Meni se sve vise cini da je svrha ovih stranica pljuvanje Baneta,Banetova smesna odbrana i smesne izjave.Mislim da bi malo bolje bilo ako bi se ovde mogli voditi iole konstruktivniji razgovori,ako je to uopste moguce.A ako vec neko hoce da pljuje Baneta onda to nek radi na stranicama posvecenim Interfector-u ,Draconic-u ili najbolje da mu posalje poruku sa licnim mislenjem.Mada ne znam sta vam je covek toliko zgresio da ga javno ponizavate i plujete.Doduse ne zelim ni da znam. Sto se tice svirke u Novom Sadu ako je bude bilo Consecration ce svirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Svirke ce 100 % biti, nego me je zanimalo da li cete biti spremni da nastupite kao trio. Anyway, Mrki je taj koji ce se dogovoriti s vama oko odlaska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Znaci i ako postoji neka slobodna, mlada klavijaturistiknja, necete je primiti? NARAVNO DA CE MO JE PRIMITI I TO OBERUCKE. Bicemo spremni ne sekiraj se. Da pogodim da i ti sviras u Rain Delay-u ( nije bilo tesko)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Hm, pa dobro, ali meni se cini da je tema o Censecrationu, a ne o vasem licnom misljenju u vezi Baneta... Mislim coveka ne znam, i necu nista ni da pricam o njemu, samo mogu da kazem da ni ja ne bi svirao ako tonac lose radi svoj posao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 bingo Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Gitara ili Vokal?Pozdrav u svakom slucaju. PONOVO sto se tice Baneta jeste on meni drug ali sam i njemu licno rekao da neide da se svadja sa toncem i da preti da nece da svira! Cemu to.Sto se mene tice ja sebe na 90% svirki nisam cuo pa sta sam trebao da radim>da bijem tonce zato sto su dzukele ili organizatore sto mesto da na svirku donesu bass pojacalo oni donesu sporet Smederevac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Ono sto ja znam o klubu "NS Riders" je to da ce samo ekipa iz BG-a biti dovoljno brojna da popuni prostor (toliko o velicini)... Ne bih da prejudiciram, ali zamisli samo ozvucenje... Gitara. :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 26, 2004 Author Report Share Posted January 26, 2004 Gitara ili Vokal?Pozdrav u svakom slucaju.PONOVO sto se tice Baneta jeste on meni drug ali sam i njemu licno rekao da neide da se svadja sa toncem i da preti da nece da svira! Cemu to.Sto se mene tice ja sebe na 90% svirki nisam cuo pa sta sam trebao da radim>da bijem tonce zato sto su dzukele ili organizatore sto mesto da na svirku donesu bass pojacalo oni donesu sporet Smederevac. Slazem se sa ovim u potpunosti! Nisam se ni ja bunio sto su j***** stalci za cinele ocaj zivi, i sto se stalno odvrcu, spustaju, krive... Ali svirka treba da se odradi zbog ljudi koji su tu dosli, plati kartu, i koje takvi problemi ne zanimaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Upravu ste, slazem se (to sam rekao i Milanu i Lakiju na svirci). Ne treba da publika ispasta zbog svadje izmedju muzicara i tonca. Zao mi je, ali uzasno me je covek iznerviaro (narocito kada je opsovao Olivera!!!), i izgubio sam kontrolu. Naravno da ne bih zaista prekinuo svirku zbog toga...Ovom prilikom se izvinjavam publici.. Puno pozdrava! Sto se tice pljuvanja - slobdno svako ko ima nesto protiv mene, neka mi pridje i kaze to u lice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 E 'bem ti scenu kad se svi tako lepo prepucavate :roll:... stvarno, ako je ova tema posvecena aktivnosti nekog benda mislim da ne treba meshtati liche afinitete ili antipatije prema osobi koja je napisala post iznad ovog mog ....shto se tiche pomenutog dogadjaja rekla bih shto sam rekla i ranije ,zvuk koji su Consecration ranije negovali mi je bio simpatichiji od ovog koji rade sada,ranije sam ih cenila kao predstavnike dooma a sada su otishli u neku agresivnu progresivu .....ne sumnjam da ce kvalitet svirke ostati na istom nivou posle odlaska Baneta ali ipak mislim da klavijatura koja ce da radi 'tepih' biti mnogo manje zanimljiva nego, recimo, neka melodijica na istim s vremena na vreme..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 zechino,nisi jedini od koga sam nacula da je bane razmazen,ali ,je**te,ovakvo vredjanje je stvarno preterano 8O :roll: !ne mogu vise ni ja da izigravam banetovog drvenog advokata. VRATIMO SE NA TEMU!!! :x P.S.gde nestade nebojsa,bas sam htela da ga pitam kad izlazi MEX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 Conecration ce uvek biti doom na neki svoj nacin jer je to srz benda.Naravno da ce se muzika menjati( u okviru nekih "normalnih" granica) ali to je evolutivni proces.Postoje u nasim novijim pesmama neki "progresivni momenti" ali to su samo momenti.Consecration nikad biti cist "progressive bend" ili neka "Meshuggina" kopija. Nadam se da cemo svi biti ocevidci pojave jednog PRAVOG DOOM METAL BENDA....onda ce "prokletstvo" pasti na sve nas.Toliko o tome za sada.[/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 Trebalo bi da instrument bude "orudje" muzike ,a ne obrnuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyRaven Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 "]Upravu ste, slazem se (to sam rekao i Milanu i Lakiju na svirci). Ne treba da publika ispasta zbog svadje izmedju muzicara i tonca. Zao mi je, ali uzasno me je covek iznerviaro (narocito kada je opsovao Olivera!!!), i izgubio sam kontrolu. Naravno da ne bih zaista prekinuo svirku zbog toga...Ovom prilikom se izvinjavam publici.. Puno pozdrava! Sto se tice pljuvanja - slobdno svako ko ima nesto protiv mene, neka mi pridje i kaze to u lice... Osisaj se, nisi iskren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 ...sujetni indijanci.nadam se da ce to novo sto budu radili,raditi sa istim kvalitetom.ali,kao sto rekoh,nece biti isto,i to nije fer,nema demokratije! nemoj da vredjas Indijance, to nije lepo. a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 Trebalo bi da instrument bude "orudje" muzike ,a ne obrnuto. Je l' to cuveni Jaco na tvom avataru (ili sam ja poluslepa)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 27, 2004 Author Report Share Posted January 27, 2004 zechino,nisi jedini od koga sam nacula da je bane razmazen,ali ,je**te,ovakvo vredjanje je stvarno preterano 8O :roll: !ne mogu vise ni ja da izigravam banetovog drvenog advokata.VRATIMO SE NA TEMU!!! :x P.S.gde nestade nebojsa,bas sam htela da ga pitam kad izlazi MEX... Kako gde nestade? Pa tu sam ja... MEX u februaru izlazi, ako je ikad verovati direktoru. I opusteno sa pricom, mislim da je ovde sada sve jasno. Niko ne treba nikog vise da vredja, svi su rekli sta su imali, a ja ne zelim da brisem nicije postove, na temi gde se nalaze i eventualno "svadjaju" sami clanovi benda, jer necu da se stavljam ni na ciju stranu. Toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Šta? Od kad je Bane napustio Consecration? :? Koliko ja znam posle zadnje svirke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Šta? Od kad je Bane napustio Consecration? :? Koliko ja znam posle zadnje svirke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 U svakom slucaju - da se vratimo na temu...Consecration nastupa 05.02. u Novom Sadu u klubu NS Riders sa bendovima Rain Delay i Tales Of Dark, pa ko bude u mogucnosti nek se pojavi tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 Dobro, dobro, ljudi pitaju, ja odgovaram Sta mozes kada su radoznali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 ...i sta je doruckovo i rucao dana kada se to desilo!!!! Secam se sta sam jeo tog dana...ako nekoga bas interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Jeli to The Eagle Nature povezao internet ili ja sanjam sta je bilo nema te da se javis covece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts