BLAGOJE Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 probacemo da iscimamo nesto u ovaj neki novi klub u podgorici,pa bi molio nekog od clanova da nam da termine kad su slobodni. Heil od Withed Tearsa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 koji novi klub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 15, 2004 Author Report Share Posted November 15, 2004 black - everything is coming up roses kvlt! poz Jeste, najbolja obrada koju su svirali ikad. Pogotovo u onoj tr00 varijanti sa kecom na kraju Danilo, Crematory ste svirali kao Cons...gledao ja to nekad davno, a Bane na bini bio Poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Ocu i ja!Kome treba da se javim i jel treba neka kinta ili samo disk? @grave - moze 100 kinti ili daj ti prazan DVDR. javi se meni na pp @Apiron - htedoh za Crematory reci da smo je svirali i dok smo se jos zvali The Lack Of Motivation, a bilo mi glupo da ponavljam dvaput.. @Agarth - jest, u pravu si, zaboravijo ja zaboravan da to ubachim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izaslanik Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 da,black-odlicno uradjeno,osvezavajuce,pun pogodak...ali ono sto je mene definitivno pogodilo 25og septembra je bila anathema...priblizno,osecaj se moze porediti sa onim kada zelis nekome da das brodic od papira,koji tebi predstavlja neku simboliku i ima neopisiv znacaj...ne zelis nikakav odgovor kada se brodic nadje u tim rukama...ono sto se desi posle...bio bi dovoljan samo taj pogled i medjusobna energija...ovo se naravno ne odnosi samo na anathemu,cela svirka je bila odlicna,kao i mnoge prethodne,i naravno na visini zadatka i sa ovih par posle.samo mi je zao sto nisam mogla da budem u obrenovcu,ali jbg...sto i jednostavno rekla vecina ljudi na ovoj temi:"jedan od najboljih bendova na nasim postorima..." e da,saturnus me je bas obradovao,prvi put sam cula obradu,ali znam da su mi smetale klavijature vec od sredine pesme,hor je bio nevesto uradjen,jednostavno su bili losi akordi...nije da se drzim striktno originala,jer je pesma posle bila i improvizovana,ali vazno je sve uklopiti. no,ako ima nejasnoca,bacite se na pravljenje brodica od papira...pozzzz z z z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Zdralovi su bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 ma, vodene bombe RULE!! cool je bacati ih sa 5. sprata faxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
izaslanik Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 a tako ti provodish vreme na faxu ..more batali to i s knjigom da se druzis,a ne tamo s nekim ljudima koji nebulozno bleje ispod pmf-a i ceprkaju po svojim emocijama... ma sta god bilo,samo da te ispunjava ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 20, 2004 Report Share Posted November 20, 2004 90% je sigurno da ce Consecration svirati u ponedeljak, 29.novembra u donjem klubu SKC-a. cena ulaza se jos ne zna, javicu cim jos nesto saznam. pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 20, 2004 Report Share Posted November 20, 2004 probacemo da iscimamo nesto u ovaj neki novi klub u podgorici,pa bi molio nekog od clanova da nam da termine kad su slobodni. Heil od Withed Tearsa! ne znam nista unapred, najbolje bi bilo da mi kazes okvirno pa cemo se dogovoriti. samo vikendi nam odgovaraju u principu pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 20, 2004 Report Share Posted November 20, 2004 ne znam nista unapred, najbolje bi bilo da mi kazes okvirno pa cemo se dogovoriti. samo vikendi nam odgovaraju u principu pozz ok brate,nego hocete da ucetvujete u organizaciji doom metal festa nedje u srbiji sa nama, Tales of Dark,i Mar De Griesesom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 negde u srbiji ??? pa sta fali bgd-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 ova slika vam je najbolja do sad. Eto, chak se i koshulja ne vidi previshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 21, 2004 Author Report Share Posted November 21, 2004 Offtopic - Ti Kinetic, i ovi tvoji ogromni potpisi Slika je bas avantga®dna! Poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 eto, potpis smanjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 uuuuuuuuuuuu - vrh!!!! odusevljen sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 hvala! mada, zahvali PostNeSlusamMetal na pp! bez nje nikad ne bismo izgledali tako haha. te 'caught moment' slike su uvek najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 samo moras pre toga da pribavis odgovarajuci materijal OVDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 haha da uradimo ceo YuM u tom fazonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 pnsm je wicked! sto lesh na svim slikama pushi? klavijaturista... momak je ranije verovatno svirao u vampirima. rockabillo. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 negde u srbiji ??? pa sta fali bgd-u? nefali nista.moze i to je najbolje jer ce najvise ljudi bit. mozete li 11.12. u pg da sa nama svirate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 11 decembar mi vi i zvacemo deucalion a ima nesto zanimljivo: naime ako izcimamo neku dobru opremu,chileanski bend mar de grises trazi samo 200e put im je placen da sviraju pa bi mogli ako je moguce naci organizatora,koji ce dati tu kintu u bg,da uradimo doom night za pamcenje stupicemo jos u kontakt sa tales of dark i bila bi ludnica 4 doom benda avi dobro znate sta je mdg pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 'ajde, ljudi, iscimajte se za ovo!! nije nemoguce. nek' na cert dodje 200 ljudi, i nek' cena ulaznice bude 200 din... svi ce biti zadovoljni, a posebno publika. evo, ako treba BILO KAKVA pomoc (znaci, lepljenje plakata ili deljenje letaka, ili nesto slicno), javite mi. samo da ne propadne OVAKVA prilika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 OK sve je u redu za taj doom festival i tako dalje ali ne kapiram zasto niko ne spominje Rain Delay, sta kao mi nismo doom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts