Buddha Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 (edited) Consecration je odlucio da prosiri svoj asortiman muzicara za jos jednog clana. posto sam svestan da nemam pojma da pevam, odlucilo sam da dovedem profesionalnu opersku pevaljku koja ce da zaseni i jednu Tarju iz Nightwish-a (barem po kilazi a uskoro i po glasovnim mogucnostima). evo slike: s obzirom da je nova clanica benda, moracemo ponovo da idemo na foto session. needless to say da ce sve slike biti dugacki pejzazi da bi doticna uopste stala na sliku. Edited December 2, 2004 by slowdiver
Hamsun Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Dolazili i ona u pg? odbij! ona je moja!
azal Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 za nju morate jos dve karte da nam isplatite. A da ne pricam o hrani i pivu.
BLAGOJE Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 i pas vam majku jeba. ja to cudo necu ni da vidim,sto je malo nemoguce ako uspije da se prevali u zetu posranu.
Hamsun Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 jbg, Blagoje. Cura moze da koristi. Zaglavi dupe u kanjon Tare i tako sprijeci ove nase seljobere da potope rijeku.
Hamsun Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 samo da obavijestim da je svirka(postmortem, punkreas) koja je trebalo da se odrzi sjutra u Marfiju otkazana, zbog nekih gazdinih razloga, i da u izvjestaju bendova na Cafe Montenegro forumima stoji:"...bit ce negdje uskoro nadam se na nekom drugom mjestu..." E sad, da li to znachi da se tamo svirke vise nece odrzavati, ili je nesto drugo u pitanju...u svakom slucaju, provjerite.
Mr_Deadic Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 ' date='2. 12. 2004, 16:15'] odbij! ona je moja! Hahahaha...Dobro, dobro. Nemoj da se ljutis
Ancient Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Alo...donesite neku gandzu dobru...da probamo..da probate... poz
Buddha Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 razume se, ponecemo svasta... pa gde se ide u goste bez poklona
Rain delay Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Vi ste narkomani. Smajli potvrdjuje!
Chlan 787 Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 najiskrenije, ja ne poznajem osobu koja slusa doom a nije u dzanko svetu... rejvovi, exit, doom svirke...ma,sve je to isto...
tragedy Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 svirka 11og sigurna imacemo to 100 evra pozdrav
tragedy Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 poslo sam nemanji vi trba da donesete git i bass pojacalo i klavijaturu ostalo cemo se iscimat nesto iznajmili smo genijalnu mixetu sa 6 malih bubnjarskih mikrofona i 4 za vokale sa prof pecaljkama tonac ce biti lik koji nam je producirao demo ako vi nemate vaseg on ce i vama raditi zvuk toliko
Buddha Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 za bass i klavijaturu cemo se iscimati pa gde gitarsko da vam nadjem?? zar nema nijedno tamo dole kod vas? gde da vucemo 100 kila u vozu jebote.....
Chlan 787 Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 trebace vam ceo jedan kupe za opremu...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Konacno sam skinuo pesme Emotion... mnogo mi se vishe svidjalo ono razlaganje (01:37 ) na Conscreation demu - snimku sa Hit-a ... Valjda su akordi isti ali je, sto bi Steve Morse rekao - "Tumeni Notes" Ocu i ja DVD
Recommended Posts