Agarth Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 E 'bem ti scenu kad se svi tako lepo prepucavate :roll:... stvarno, ako je ova tema posvecena aktivnosti nekog benda mislim da ne treba meshtati liche afinitete ili antipatije prema osobi koja je napisala post iznad ovog mog ....shto se tiche pomenutog dogadjaja rekla bih shto sam rekla i ranije ,zvuk koji su Consecration ranije negovali mi je bio simpatichiji od ovog koji rade sada,ranije sam ih cenila kao predstavnike dooma a sada su otishli u neku agresivnu progresivu .....ne sumnjam da ce kvalitet svirke ostati na istom nivou posle odlaska Baneta ali ipak mislim da klavijatura koja ce da radi 'tepih' biti mnogo manje zanimljiva nego, recimo, neka melodijica na istim s vremena na vreme..... Ja baš mislim suprotno! Baš sam na onoj svirci u Domu (kad su svirali sa Claymore i RD) primetio kako ima previše tu klavijatura i klavijaturnih soloa itd... Mislim, zvuči to sasvim OK, ali vuče i ka nekom gothic metalu, a sa tim baš i nisam familijaran... Znači, Consecration će biti mnogo konkretniji doom nego do sada? Pozdravljam! Uzgred, ko je onaj inkognito mentol koji stalno ovde nešto jede govna i preti ljudima? Brišite te poruke i banujte te kretene smesta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 Sumnjam da ce ici vise ka doom-u sada... :| Imacu cast da ih cujem prvi put bez klavijatura u Novom Sadu, kad im ustupimo binu. a: a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Jeli to The Eagle Nature povezao internet ili ja sanjam sta je bilo nema te da se javis covece? E pa resio i ja da se malo tehnicki unapredim.E jebiga Mrki nisam imao vremena ovih dana,ali cucemo se (javicu ti se) pa da se vidimo.Ako ne ,vidimo se na svirci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Improv mikica Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 Consecration ce ostati trojka do prvog ulaska u studio/izlaska iz istog, odnosno prvog snimka. posle toga ce se videti da li ce zamena uopste biti potrebna ili nesto slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Mislim da to sve zavisi od toga dali ce se gore potpisani obrijati ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubica nevinih ljudi Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Sve jedno ko je u bendu a ko nije, bitno je da je ono mozda i najbolji bubnjar na nasoj metal sceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 to je konstatacija bez sumnje a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubica nevinih ljudi Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Pregazio je Damira iz Alogie (za koga su tvrdili da je najbolji, samo zato sto je u Alogiji). Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Mislim da je ta konstatacija preterana.Ne zato sto covek svira lose , naprotiv odlicno svira .Ali"najbolji" : kome to treba i zasto? Takodje "konkurencija" je vrlo mala tako da je na maloj sceni kao sto je nasa epitet "najbolji" nepotrebna cak i vrlo glupa rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Svirka u NS-u je bila savrsena. a: Nego, kako se zova ona stvar (cini mi se da je bila 2. po redu) sa neparnim ritmovima? Mnoooogo je dobra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Aj samo nemojte ko je bolji Damir ili Jeki, dosta je takvih rasprava bilo.. Obojca su odlicni bubnjari i kraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Vama klavijature NE TREBAJU... (mozda ipak u E/motion a: ) Odlicno je bilo u NS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Jaaaaaaakoo dobro !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 "Takmicenje" je rec koja ne postoji u umetnosti. Consecration je bend koga pokrece umetnost pre svega!!! Zato molim izbegavajte stvari tipa - Consecration je najbolji bend, Jeki je najbolji bubnjar, Danilo ima najseksi bradu ...To nije bitno!Umetnost radi umetnosti - o tome se ovde radi!!! Drago mi je da je svirka u NS prosla dobro!!! Samo napred!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Boooooooooooooooooooooooya za Danilovu bradu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Ja svima lepo kazem Danilo sada lici na Donalda Saterlenda. Bez uvrede covek je veliki glumac. Brrrrrrrrrrrrrrrrrate brada ti je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 saving_Mikica"]"Takmicenje" je rec koja ne postoji u umetnosti. Consecration je bend koga pokrece umetnost pre svega!!! Zato molim izbegavajte stvari tipa - Consecration je najbolji bend, Jeki je najbolji bubnjar, Danilo ima najseksi bradu ...To nije bitno!Umetnost radi umetnosti - o tome se ovde radi!!! hvala bogu i narodu, da se prekrstim, jedan normalan muzicar! a: izvinite na spamu, ali nisam mogao da se suzdrzim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Ja svima lepo kazem Danilo sada lici na Donalda Saterlenda. Bez uvrede covek je veliki glumac. Brrrrrrrrrrrrrrrrrate brada ti je super. Mrki do jaja ti je avatar!Mame mi! Vec neko vreme sam se pitao na koga mi nas dragi pevac dragog nam Cons-creationa lici sa (n)ovom bradom.I eto Mrki resi sve moje dileme.Mrkija za predsednika!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 saving_Mikica"]"Takmicenje" je rec koja ne postoji u umetnosti. Consecration je bend koga pokrece umetnost pre svega!!! Zato molim izbegavajte stvari tipa - Consecration je najbolji bend, Jeki je najbolji bubnjar, Danilo ima najseksi bradu ...To nije bitno!Umetnost radi umetnosti - o tome se ovde radi!!! Drago mi je da je svirka u NS prosla dobro!!! Samo napred!!! Sta drugo da kazem sem hvala brate i upravu si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Ja mislim da ce meni uvek mnogo vise znaciti emocija koju mi bend plasira dok svira nego ne znam kakve tehnikalije. Dokaz za to je sam pogled na Milana (bass). On covek je odlican basista, ali je on ugl;avnom okrenut publici. Mnogi to kritikuju, ali ja to vidim iskljucivo kao pokazatelj da on nema potrebu da leci svoje komplekse time sto ce da flesuje publiku sa radom svojih prstiju vec uziva u muzici koju stvara, i to publika oseca, i to je umetnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 cekajte samo da ja pustim bradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 [/url] Consecration, 2004.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 True, True Link to comment Share on other sites More sharing options...
izet Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Pozdrav . Totalno ste ok. a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 pustite njegovu bradu da na miru raste! sta joj fali? kad ponovo gostuje consecration u bg-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts