Puma Lasica Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ja necu da se cimam u zemun, osim ako puma ne dodje kolima po mene... Ma nema frke...samo ti reci...oces da ti platim posto imam cast da te vozim...
Sinstrel Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ma nemoj!?!? Bući, bući... jel si za jedno golicanje?
Woodcutter Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 (edited) OVO NIJE JAGODA...!!! Edited January 16, 2005 by Woodcutter
Buddha Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 "JE*ALI ME SVI VI U DUPE AKO VI NISTE VI" cvekla, cvekla...
Buddha Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 aj vidi negde u civilizaciji.. ja sam čuo da je pre neki dan planinski jarac poginuo pokušavajući da dođe tamo.. znate sta, mogli bismo da pocnemo da sviramo po kucama, da vas sve obidjemo ponaosob, posto niko nece nigde da se iscima da dodje... sviramo u Stratusu. a vas 'fanove' niko ne bije po usima da morate da dodjete.. pozz ps pushite zmiju i bice sve OK
The Eagle Nature Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Bući, bući... jel si za jedno golicanje? Jesam , al' pod uslovom da me ti ne golicas
The Eagle Nature Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 znate sta, mogli bismo da pocnemo da sviramo po kucama, da vas sve obidjemo ponaosob, posto niko nece nigde da se iscima da dodje... Pa kad smo svirali u Podgorici i Boru , kontam da nista nece faliti i da pocnemo da sviramo po kucama,satorima,svadbama,letnjikovcima...itd. Jeki ce biti srecan. Kontam da mozemo da napravimo svirku i u Kumodrazu...za Saurona i moju babu.... Jeki ce opet biti srecan...
Buddha Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 po kucama,satorima,svadbama,letnjikovcima...itd. Jeki ce biti srecan. u Soko Banju, u Soko Banju !!!
The Eagle Nature Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Sto bre u Soko Banju ? Zbog bazenceta ili ?
KRANG Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 znate sta, mogli bismo da pocnemo da sviramo po kucama, da vas sve obidjemo ponaosob, posto niko nece nigde da se iscima da dodje... sviramo u Stratusu. a vas 'fanove' niko ne bije po usima da morate da dodjete.. pozz ps pushite zmiju i bice sve OK ok.. javi mi kad dođe vreme da mene obiđete.. ma ne, meni nije problem da dođem, i doći ću, imam auto.. samo što će vama biti manje ljudi.. meni je sve jedno.. kontaš sinovac?
Sinstrel Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 OVO NIJE JAGODA...!!! Jok nego sta je?!
Sinstrel Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Jesam , al' pod uslovom da me ti ne golicas Pa naravno da necu ja... svasta... Danilo ce!
Fiery Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 sviramo u Stratusu. A kako se tamo stize?
azal Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 15 sa zelenjaka staje 40 metara od kluba.
KRANG Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 a cekaj bre, kad je ta svirka u stratusu?
The Eagle Nature Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Pa naravno da necu ja... svasta... Danilo ce! Nema sanse!!! Vas dvojica imate svoje sheme i ja necu da se mesam...
Sinstrel Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) Ma vazi... ti si njegov band mate, ne ja. Vi se golicajte a ja cu samo da pijem sok od jagode dok se ne oleshim Edited January 17, 2005 by AzzA
The Eagle Nature Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Ma vazi... ti si njegov band mate, ne ja. Vi se golicajte a ja cu samo da pijem sok od jagode dok se ne oleshim
The Eagle Nature Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) Ma vazi... ti si njegov band mate, ne ja. Vi se golicajte a ja cu samo da pijem sok od jagode dok se ne oleshim Ima mene ko da golica i da se sa mnom leshi od jaggode,tako da ti drage volje ustupam Danila....pa se vi lepo druzite...mozete cak i gothic bendic da napravite... Consecration vesti: Zbog ove izjave,omrazeni petokolonas LESH je upravo izbacen iz benda Edited January 17, 2005 by The Eagle Nature
ResurrectioN Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 O ne! Sad tek nikad necete postati slavni! Svi boys-bendovi imaju 5 chlanova (N'Sync, Backstreet Boys, New Kids On The Block, 5ive) a vi ste i do sad bili uskraceni za jednog... Now who is gonna b the tough one?!
Buddha Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 kako ko?? pa dolazi Flea prvim avionom da ga zameni!
Sinstrel Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) Ima mene ko da golica i da se sa mnom leshi od jaggode,tako da ti drage volje ustupam Danila....pa se vi lepo druzite...mozete cak i gothic bendic da napravite... Consecration vesti: Zbog ove izjave,omrazeni petokolonas LESH je upravo izbacen iz benda (mrgudni glas) Errr a zasto ga odbijash... aee jeeeli boga ti?! Inace pojavio ce doticni fan Consecration-a na forumu. Tvrdi da mu je basista ovog benda omiljeni clan. >>>FAN<<< Edited January 17, 2005 by AzzA
The Eagle Nature Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 kako ko?? pa dolazi Flea prvim avionom da ga zameni!
Recommended Posts