Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 XXL!!! Bolnicharke? Moracesh to da mi dash na neko vece, opracu ga ne brini! Opusteno... prva svirka Consa ili ICSa!
__Lajna__ Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Opusteno... prva svirka Consa ili ICSa! Ne treba mi to za svirku, ustvari mozda za cons. Jebo te kako je dobar ovaj hashish!
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Sto ne rece odmah.... Ja mislila... Secas se kad mi je Sreta trazio majicu Alogie za svirku? Ne znam kako sam povezala... Nema prob!
__Lajna__ Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Sto ne rece odmah.... Ja mislila... Secas se kad mi je Sreta trazio majicu Alogie za svirku? Ne znam kako sam povezala... Nema prob! Super, najjaci si lik,he,he!!!
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Klavira... Mistress of darkness to the resque....
The Eagle Nature Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Naravno, ako bude raspolozen, ali prvo cu da ga nadrogiram ko svinju pa cu da ga jebem, he,he!!!! A,da tebi Lesh malo slomi glavu,a?
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 A,da tebi Lesh malo slomi glavu,a? De, de, Milance.... Agresija nije pravi put.....
__Lajna__ Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 A,da tebi Lesh malo slomi glavu,a? Shta se lozish, volim ja tebe!!!!
Sinstrel Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) ----------- Nego fajteru hocemo li mi na Balkaniku? Idemo da slusamo jazz-ambi-narodnjake! U petak je... cisto da ne bude da nisi znao! Edited February 2, 2005 by AzzA
Aurora Calerva Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Shta se lozish, volim ja tebe!!!! Ponovo???? Prvo je bio Miki, a sad si otisao u nekrofile.....
__Lajna__ Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Ponovo???? Prvo je bio Miki, a sad si otisao u nekrofile..... Ma ne volim ga ja na taj nachin... i nisam u tom tripu...
Aurora Calerva Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Ma ne volim ga ja na taj nachin... i nisam u tom tripu... Da ti verujem.... Ma znam ja Lesha.... Dao je on tebi nesto.... Love potion #9...
__Lajna__ Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Da ti verujem.... Ma znam ja Lesha.... Dao je on tebi nesto.... Love potion #9... Stvarno? Nisam znao da je u tom tripu da drogira druge ljude! Pa mene i nije bash morao... Cool sad ga josh vishe gotivim! Kako ti sve to znash?
__Lajna__ Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Sapnuo mi leshinar... Totalno zanimljivo....
The Eagle Nature Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Nego fajteru hocemo li mi na Balkaniku? Idemo da slusamo jazz-ambi-narodnjake! U petak je... cisto da ne bude da nisi znao! Hteo sam da te cimnem,al' sam u medjuvremenu zaboravio... Sto da ne,dogovoricemo se...nekako
Sinstrel Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Cucemo se kad budes bio kod fenserke!
Fireborn Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Novi download linkovi: Consecration - Absinthe Thoughts http://www.hardandheavy.net/download/download.php?id=11 Consecration - Emotion http://www.hardandheavy.net/download/download.php?id=12 Consecration - Berchek (Live) http://www.hardandheavy.net/download/download.php?id=13
The Eagle Nature Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Za ___Lajnu___: Super je novi Waits,kralj ostaje kralj!!!Hvala ti!!!
__Lajna__ Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Za ___Lajnu___: Super je novi Waits,kralj ostaje kralj!!!Hvala ti!!! Opushteno, Uzivaj!!!
BodyRemover Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 super novi waits. kad je ribot opet u ekipi... (mislim da nije bio na mule variations & alice/blood money) poz
Buddha Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 jos da ja put my hands on it.. nego jel se zna koji whiskey sljoka waits? JD konza
Recommended Posts