Doug Bradley Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 nemanja je uradio pravu stvar sto se vratio u bend... tek sada je grupa ok, mada...
Doug Bradley Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 ono nije napisao bradley vec JA!!! Danilo, ides li u K.S.T. veceras? Nisam te videla odavno normalnog! hahaha...
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Narode,ovo je jako bitno: Ovi ljudi su opasni! Nije da nisu naoruzani,skloni su konzumiranju zapaljivih technosti u extrenim kolichinama,jako su netolerantni i imaju vrlo malo zhivaca... U svakom sluchaju,ako ih i sretnete,ponashajte se (nad)prirodno i igrnorishite ih,ali samo NEMOJTE PSOVATI,to nije lepo...
tovar Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 cekaj, stani, zar slike sa divcibara nisu zabranjene za objavljivanje u javnosti?
I AM Your Flesh... Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 cekaj, stani, zar slike sa divcibara nisu zabranjene za objavljivanje u javnosti? sta ti znas o tome? !!!!!??????
tovar Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 dovoljno. nisam video sve fotke, cak su bile cenzurisane i za mene, ali znam sta se tu desavalo. legendarno. uostalom, pitajte ancica i nesu koliko ja znam o divcibarama.
I AM Your Flesh... Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 dovoljno. nisam video sve fotke, cak su bile cenzurisane i za mene, ali znam sta se tu desavalo. legendarno. uostalom, pitajte ancica i nesu koliko ja znam o divcibarama. Ti znas Neshu? pa on mi je najbolji ortak... A Anchica znakm preko njega...
tovar Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 kako ne. do jaja... prepoznao sam jos nekoliko faca na fotkama.
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 kako ne. do jaja... prepoznao sam jos nekoliko faca na fotkama. Hoces da kazes da si prepoznao i mene... hehehehe,znao sam. al' dobro,nisam ja u fazonu da se krijem (((((( ))))))
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 yeah. vidis da nisam ni ja. hehehe... trebalo je da idesh sa nama
Nora Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) ponashao se ti naDprirodno ili naTprirodno, ne znam kako ces proci kada ih sretnesh nakon objavljivanja ovih slika (mada, odabrao si sasvim pristojne) i shto bash ovde? Edited March 11, 2005 by Nora
tovar Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 hehehe... trebalo je da idesh sa nama jebiga. hteo sam, ali je to palo otprilike kad i sziget, ili sam imao nesto neodlozno u beogradu. meni uvek izmakne bleja na divcibarama. mada kapiram da je dobro za jetru sto nisam bio. a i ti si neki saljivdzija, da prepoznam nekog sa fantomkom na glavi. ajd' neki sledeci put, pa cu ici. zlo i naopako.
Fiery Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Zadivljujuce. Cak poznajem jedno od lica sa slika...
Woodcutter Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 ono nije napisao bradley vec JA!!! Danilo, ides li u K.S.T. veceras? Nisam te videla odavno normalnog! hahaha... Bradley voli Danila(ili ko god vec od umnobolnika)... He,he,he...
The Eagle Nature Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 (edited) Zasto su svi optereceni jebanjem,kurcevima i dildoima u zadnje vreme... Do pre 2 dana nam je tema izgledala kao asortiman malog narko dilera iz Harlema,a sada nam jebena tema izgleda kao prokleti nemacki sex shop... Ljudi sta je sa vama??? German Sick Fetish Video uzas!!!! Edited March 12, 2005 by The Eagle Nature
Buddha Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 @Prirodni Or'o: pa, aktuelniji su nam u bendu sex i narkotici od mjuze u poslednje vreme
Nora Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Prepoznaj ovoga (( )) jel' mogu ja da pogadjam?
Recommended Posts