Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
nisam to i tako rekao...a ti se samo gudraj i alkoholisi i uskoro ces poceti da zaboravljas kako se zoves...

...hehe, ocesh da ti napravim neku frizuru? icon_cool.gif

Posted
jebiga. hteo sam, ali je to palo otprilike kad i sziget, ili sam imao nesto neodlozno u beogradu. meni uvek izmakne bleja na divcibarama. mada kapiram da je dobro za jetru sto nisam bio. a i ti si neki saljivdzija, da prepoznam nekog sa fantomkom na glavi.

ajd' neki sledeci put, pa cu ici. zlo i naopako.

666 999 : Zlo i naopako icon_smile.gif

Posted

bili ste dobri veceras. ja sam se potrudio da izlaziram glasanje za nadrkane metalce. mozda dobijete squiera. mislim da cu naci nekog kome bih ga prodao.

Posted

zvucali ste super sinoc u filozofu... berchek je svaki put nova pesma, zvucala je drugacije od svih prethodnih verzija... icon_smile.gif nova (treca) je bash chudna (ali, i lako pamtljiva) zbog mixa drone-a i prepadanja distorzijom, vrishtanjem i pishtanjem ( icon_smile.gif )....

ne znam jesam li luda ili gluva, ali od kada imate sax nijednom se nije cuo dovoljno glasno na svirkama... icon_confused.gif

Posted
berchek je svaki put nova pesma, zvucala je drugacije od svih prethodnih verzija... icon_smile.gif

... to sve zavisi od droge ...

... nekad sviramo na hemiji, nekad na vutri ili shitu, nekad na acidu ....

Posted

super ste zvucali, zvuk je bio masivan, "duboko oranje". icon_da.gif absint thoughts je vrh (onaj upad na "why!!!" je icon_rockdevil.gif ). mislio sam da ce sax da mi smeta, ali ne, dobro je uklopljen, ostim sto je u jednom trenutku "privukao paznju". icon_smile.gif instrumental mi je odlican, odgovara mi taj "art" fazon. izgleda da ste ga malo skratili (?) i to mi se svidelo, jer mislim da je prosli put predugo trajao.

moram priznati da nisam ukapirao onu pesmu (ne znam kako se zove) gde je sve fino, i onda pocne kucanje, grajnd ritam ili sta vec, to traje par sekundi i onda povratak na staro. verovatno se zato i zove avantgUarda? icon_smile.gif

p.s. objektivno receno, trebalo je da vi dobijete skvajera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...