Black Diamond Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 neki od najpoznatijih rezisera horror filmova radili su epizode ove serije (Dario Ardjento, Takesi Mike, Dzon Karpenter), do sad su rilisovane 2 sezone od po 13 epizoda. meni licno omiljene "cigaret burns" "jennifer" i naravno trinaesta iz prvog serijala koja je banovana sa americke televizije "Imprint" ako volite horor, blood and guts ovo je jedno pravo osvezenje u odnosu na horor ostvarenja koja nam inace serviraju ameri its great Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Imam, ali nikako da se nakanim da gledam. Mozda kad zavrsim The 4400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell on Earth Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Opasna serija. Meni su najjace Jenifer i ona po Lovecraftovoj prici sto je radio Stuart Gordon, ne mogu da se setim kako se zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 @lemur obavezno gledaj, ako iole cenis horror dopasce ti se! @hell... imas 2 sezonu ja sam odgledala skoro sve iz druge opet dario i carpenter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell on Earth Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Imam neke epizode iz druge, ne mogu da se setim koje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 Imam neke epizode iz druge, ne mogu da se setim koje. imam sve extra su mogu ti dam linkove repidser... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 @lemur obavezno gledaj, ako iole cenis horror dopasce ti se! Obozavam horore i sf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 generalno nije losa serija, al nista specijalno, toliko ima gor efataka da ti se smuci zivot. gor mogu da svarim kroz neki crni humor, al ovako mi je bas preterano. moze da se probera par epiozoda, i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Kad posmatram ceo serijal deluje mi lose, onak u proseku, jer ima takvih govana od epizoda da je to zastrasujuce. Medjutim, ima i par neverovatno jakih koje malo poboljsavaju opsti utisak. Tu bih izdvojio Karpenterov Cigarette Burns (verovatno najjaca epizoda od svih), Sick girl mi je isto bila okej jer mrzim bube pa je pojacavalo horor trip iako epizoda ni po cemu nije horor, i naravno Imprint je mocna epizoda. To je od prve sezone. U drugoj sezoni imamo opet Karpenterovu koja je toliko losa koliko je ova u prvoj dobra, u prevodu go kurac. Ali zato mi je dobra ona po barkerovoj prici "valerie on the stairs", Argentova epizoda je isto jako dobra. Ostalih se nesto i ne secam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 27, 2007 Author Report Share Posted October 27, 2007 pa imali su jako mali budzet, a i treba da imas u vidu da za jednu seriju koja dolazi iz amerike MOH je prilicno nekonzervativan ( znas kako oni imaju shit horrore inace) ali da cigaret burns jest naj meni takodje... dok neke kao sto su deer woman necu ni da komentarisem kolko su lejm blood&gore? pa horror uglavnom = gorror meni se to dopada ipak moh je extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 e jeste, deer woman je neverovatna krsina, secam se da sam zaspao 10 minuta pre kraja i uopste nisam imao volju da ih ikad u buducnosti odgledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) To sto drugi kazu, nikako da krenem da gledam jer sam cuo da je 50% epizoda sranje 30% onako i svega 20% su ok! Edited October 28, 2007 by Lemur padobranac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Pa da, u obe sezone, svaka treca-cetvrta vredna je pomena... Deer Woman mi je OK recimo, i jos nekoliko, ali ima i par koje su uzasne, recimo 13a iz prve sezone, ono je grozno. Jeste da je horor, ali one scene mucenja su toliko ogavne da sam jedva cekao kraj... Kakogod, nabavih Masters of SciFi, pa se na to prelazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Pa da, u obe sezone, svaka treca-cetvrta vredna je pomena... Deer Woman mi je OK recimo, i jos nekoliko, ali ima i par koje su uzasne, recimo 13a iz prve sezone, ono je grozno. Jeste da je horor, ali one scene mucenja su toliko ogavne da sam jedva cekao kraj... Kakogod, nabavih Masters of SciFi, pa se na to prelazi ma bre takesi mike covece 13 je genijalna, nju su banovali na americkoj tv... meni je ta bas extra nesto kao nekro memoari jedne gejse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 ma bre takesi mike covece 13 je genijalna, nju su banovali na americkoj tv... meni je ta bas extra nesto kao nekro memoari jedne gejse Sta znam, ja nisam mogao gledati ono mucenje, morao glavu okretati Davno odgledah prvu sezonu, pa se ne secam naziva, ali cini mi se da je bilo vise dobrih epizoda nego u drugoj. Druga je pomalo light verzija prve, ako se moze tako reci. Ali sve u svemu, dobra je serija, dobro snimljene epizode, ok glumci... A pomenuh Deer Woman, jer je ona indijanka, ili sta li je vec, pre-preslatka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 To sto drugi kazu, nikako da krenem da gledam jer sam cuo da je 50% epizoda sranje 30% onako i svega 20% su ok! tacno si ubo pravu proporciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 jer je ona indijanka, ili sta li je vec, pre-preslatka ma nije preslatka nego kad sam je videla pala sam na dupe kakva je riba covece rrrrrrrrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Zvuci obecavajuce ovaj serijal,cim sredim komp,krecem da skidam sve epizode. Hoce li biti jos sezona ili samo ove 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 Zvuci obecavajuce ovaj serijal,cim sredim komp,krecem da skidam sve epizode. Hoce li biti jos sezona ili samo ove 2? paaaaaaaaa valjda ce da bude... nadam se mada i u 1. i u drugom su maltene skupili istu ekipu, mozda im je nestalo ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Ili jednostavno da nadju neke nove mlade nade Ali to bi onda bio rookies of horror Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 rookies of horror Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Kad bi znao koje su dobre pa da preskocim lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 cetvrta iz prve sezone je vrh = Jenifer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Hvala, ma kad ih vec sve imam dobro je da se ubije vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestvarna Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 cetvrta iz prve sezone je vrh = Jenifer E ja sam to gledala i bas me je iznenadila...Bez obzira sto u samom startu provalis da ce takav biti kraj, nisam uopste bila ravnodusna, cak me je i potreslo...Moglo je malo vise da se poradi na odnosima u porodici ali dobro...Znam da se na nekoj televizji emituje ali koliko god mozgala ne mogu da se setim koja je u pitanju :( ....To su nesto kao serijski filmovi je l'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts