Fake City Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Svideo mi se MoH ima bas dobrih epizoda, po meni su najbolje "Family" i "Sounds Like", a jedna od najgorih je "Deer Women" totalni promasaj. Inace serija je mnogo bolja od onog djubreta "Fear Itself". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Imam prvu sezonu masters-a nikako da se nateram da je odgledam, nesto me smorise horori u poslednje vreme... @Fake City, koliko mi je poznato taj Fear Itself serijal su napravili tvorci Masters-a, posto showtime nije hteo da im obnovi 3 sezonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Ja mislim da imam komplet kuci a nazalost nisam stigao da odgledam sve Gledao sam Jenifer(uzas,cak je i za mene ono bilo previse ),gledao sam onu epizodu sa onom vesticom(onaj student kada se useli u potkrovlje i onaj pacov)ta je takodje odlicna i jos par njih koje nisu bile nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 @Fake City, koliko mi je poznato taj Fear Itself serijal su napravili tvorci Masters-a, posto showtime nije hteo da im obnovi 3 sezonu... Da bas sam sad proverio, isti je kreator, znam da se Fear Itself pusta na NBC-u pa nisam ni pomisljao da ima neke veze sa MoH. Uglavnom gledao sam FI i mnogo me smorio jbg. @Full_Metal_Yakuza E potpuno sam zaboravio na tu epizodu sa studentom, zove se "H.P. Lovecraft's Dreams in the Witch-House" i pored one dve mi je najbolja u serijalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Krenuo sam pre neke dve nedelje da gledam prvu sezonu, i nekako sam se jedva naterao da odgledam 4 epizode samo... Nije mi ostavila bas najbolji utisak, definitvno mi je najbolja Lovecraft-ova Dreams In The Witch-House, i jos kada se uzme u obzir da ga je radio Stuart Gordon (Re-animator, Dagon) bez imalo problema nisam sumnjao da ce biti veoma dobra adaptacija, definitivno favorit za sada. Jenifer mi je najgora, Dario Argento, je totalno podbacio, mozda da je on nije rezirao, imao bih mozda drugacije misljenje, nekako mi je sve to naivno, a i kadrovi uopste vise ne lice na njegova starija filmska izdanja. (pride fale mi Goblin za muzicku podlogu ) Incident on and of the mountain road... khm, jedino mi je kraj bio zanimljiv ostalo vec vidjeno, cak i previse puta... Dance Of The Dead, Hooper je imao zanimljivu viziju sto se tice samog filma, dopada mi se sto izgleda low budget, ali ima tu prelepu atmosferu propasti i smrti, iako sama prica po sebi nije horor (vise bi ovo moglo da spada u domen sci-fi) i naravno Billy Corigan koji je radio muziku za istu. A za ostale epizode cu da razmislim da li da ih uopste gledam, iako imaju jos zvucnijih imena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Evo gledam drugu sezon , pogledah do sada 5 epizoda i nasmejah se ko nikad do sad. XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сталкерка Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Mene je Imprint odusevio, Takashi je nadmasio samog sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angels deserve to die Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Odlichna serija za ljubitelje pravog horora!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 (edited) Mrzim tu seriju. Zbog nje izgubismo veliki posao. Edited December 7, 2008 by Kalif nad Kalifama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 generalno nije losa serija, al nista specijalno, toliko ima gor efataka da ti se smuci zivot. gor mogu da svarim kroz neki crni humor, al ovako mi je bas preterano. moze da se probera par epiozoda, i to je to. TI SI KLASICNA BUDALA. AKO NE ZNAS STA JE DOBAR HOROR FILM ILI AKO UOPSTE NE VOLIS HOROR ONDA BEGAJ ODAVDE I GLEDAJ SPANSKE SERIJE. SUDECI PO TVOM KOMENTARU TI NEMAS POJMA O HORORIMA. EXTRA SERIJA. OBOZAVAM JE. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Dvaes i kusur godina pratim horor film al prvi put u zivotu na ovom forumu sam video koliko ima filmskih kriticara-neotkrivenih talenata. Pre tri dana stao sam na trafici da dopunim kredit i dok sam cekao vidim da su poceli da daju po dva DVD-a spojeno po snizenoj ceni od 199 dinara oba a na svakom DVD-u po dve epizode.Naravno ne uzdrzah se a retko koje filmove kupujem originale,imam mozda petnaestak sve ukupno.To dovoljno govori o tome sta ja mislim o serijalu "Masters of horror". Jel gledao ko Kingov serijal Nightmares and dreamscapes? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Odlicna serija, super mi legla. Prva sezona ima odlicne epizode(Imprint,Jenifer,Cigarette Burns) i nekoliko dobrih i neke smesne, kao npr. Deer Woman, ona kad zombiji glasaju itd. Druga sezona malo slabiji utisak ostavlja, ali super serija, cak i ti glupi horor trenuci kojih ima ovde su meni skroz simpaticni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Niko da prokomentarise Black Cat jednu od meni najboljih epizoda. Retko kada videh takvo savrsenstvo u hororima. To je jedan od retkih filmova koji me je bas iscimao. Naravno taj film se gleda u potpunom mraku i najbolje kada si sam. Inace glumac koji igra Poa je pljunuti Po. Gde ga samo nadjose? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Da, u pravu si, lik je pljunuti Po, a epizoda odlicna. Mozda najbolja iz druge sezone, a Imprint najbolja iz prve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElektroHexe Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Niko da prokomentarise Black Cat jednu od meni najboljih epizoda. Retko kada videh takvo savrsenstvo u hororima. To je jedan od retkih filmova koji me je bas iscimao. Naravno taj film se gleda u potpunom mraku i najbolje kada si sam. Inace glumac koji igra Poa je pljunuti Po. Gde ga samo nadjose? on je glumio u Re-animator, Bride of re-animator, castle freak i josh nekim hororima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Znaci ja ga ladno nisam prepoznao. Ne verujem koliko je drugaciji sa brcicima. Znam ko je covek. U Reanimatoru je bio mnogo dobar, a i inace u filmovima glumi neke psihoticne frikove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts