STARSHOOTER_SUPREME Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Znaci projekat Stefan Hertrich - Vocals, Bass, Guitars, Keyboards, Sampling (jeste bash tog) Imam album pulse i prijatno sam iznenadjen...Dz dz rifovi indijanci iz amerike sa indijancima iz evrope.Malo podseca na MAkedonsku Anastasiu al sve u svemu super je album Quote
Apeiron Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 OK je taj snimak. Probaj (ako vec nisi) i sa SHIVA IN EXILE - Ethnic. To je isto Stefanov projekat, ali pre SpiRituala, i zvuci isto tako tripozno, ako oduzmes metal iz cele price Quote
Vitamin K Experience Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 To, Laki. To mi treba. SpiRitual mi se ne sviđa jer često ima neprirodne prelaze između ambijentalnih i metal deonica, imho. Quote
Kokopelli Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) OK je taj snimak. Probaj (ako vec nisi) i sa SHIVA IN EXILE - Ethnic. To je isto Stefanov projekat, ali pre SpiRituala, i zvuci isto tako tripozno, ako oduzmes metal iz cele price Hvala. Upravo skidam. SpiRitual mi se ne sviđa jer često ima neprirodne prelaze između ambijentalnih i metal deonica, imho. A taman sam htjela da pitam da li je neko voljan da mi baci link za skidanje. Ima li takvih? Edited October 29, 2007 by Kokopelli Quote
Kokopelli Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 E, samo da javim da je ovo fenomenalno!!! Ja imam par stvari od benda koji se zove samo Shiva i donekle je slično. Quote
Kamaitachi Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 E ovo "Shiva In Exile" je jako dobro i zanimljivo! Sad da nadjem i taj Spiritual! Quote
Kokopelli Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Ako nađeš, plz baci link. Ja nisam mogla naći. Quote
Kamaitachi Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Nisam uspeo da nadjem link Ako n eko nadje nek ostavi plz! Quote
Recommended Posts