LazaGNR Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 (edited) Gledao sam nedavno ovaj nas film i bas mi se svideo. Ono,fabula manje-vise (pokusaj da se ta SF prica uklopi u nasu istoriju),al' kako je film uradjen mi je bas OK A i dobra mi je ta riba sto glumi glavnu ulogu http://imdb.com/title/tt0430582" target="_blank">http://imdb.com/title/tt0430582</a> http://www.sejtanovratnik.com" target="_blank">http://www.sejtanovratnik.com</a> EDIT:nesto me postavljanje linka zajebava Edited October 26, 2007 by LazaGNR Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Ok filmic,najjaci je stanko a jedino mi malo kvare utisak oni smaraci sa pink-a:) Dobra je stasha,sada rezira devojka predstavu,bice premijera uskoro u bdp-u,zove se "ne igraj na engleze". Quote
Шарки Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Ма дај, Карађорђе се мачује са ђаволом. Како да не. Quote
Angelystor Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Meni uber extra film Gledao prvi put u bioskopu sas drugara super, skoro drugi put na tvu i josh jachi : ) kako bese onaj deo sa Djomlom.. "Au brate ranio ti ortaka! Sa'ce da idemo na gajbu da mu jebemo kevu!" Quote
Краљ Хаоса Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 КУЛТ: "Којекуде,(драмска пауза) мене нећеш!" Quote
LazaGNR Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 Ма дај, Карађорђе се мачује са ђаволом. Како да не. Pa kazem,fabula je malo " " Meni uber extra film Gledao sam ga na DVD-u ( i to slucajno - dosla nam tetka iz Australije i kao da kupi ovde neke nase filmove da ponese tamo u Australiju i medju njima i ovaj) i to kako je uradjen - da covek ne poveruje da smo ga mi (Srbi ) uradili Quote
_powerslave_ Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Gledao sam ga sad skoro kad je bio na tv-u, solidan film, nije ni nesto preterano dobar a nije ni los. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Dobar je film.Svidja mi se fazon u kom je odradjen.Mnogo zanimljiviji i kvalitetniji od vecine americkih govana.Toplo preporucujem. Quote
LazaGNR Posted October 28, 2007 Author Report Posted October 28, 2007 Gledao sam ga sad skoro kad je bio na tv-u, solidan film, nije ni nesto preterano dobar a nije ni los. Meni je to najbolji domaci film koji sam pogledao u poslednjih...well,par godina Dobar je film.Svidja mi se fazon u kom je odradjen.Mnogo zanimljiviji i kvalitetniji od vecine americkih govana.Toplo preporucujem. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 i sniman je par godina Quote
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 I sa budžetom "štapa i kanapa". Crveni im je radio lutke, pa su se nadrkali na njega što je tražio pare za materijal i nisu ge stavili na špicu. Quote
LazaGNR Posted October 29, 2007 Author Report Posted October 29, 2007 Koji 'crveni'? A na spicu su stavili sve redom - i bitne i ne-toliko-bitne Quote
Black Diamond Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 meni je film extra a narocito bota taxista sa ciganskom pickom :) Quote
Hudini Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Koji 'crveni'? Branislav Crvenković Crveni - diplomirani vajar, njihov drugar, a i moj. On im je radio lutke za film, pa kad im je rekao da će materijal za lutke koštati 300 jevreja, oni su mislili da hoće da ih odere, a kad je on to iskeširao iz svog džepa, to im je delovalo kao da je stvarno hteo da ih odere ili da je već imao sav materijal kući (realno, i meni bi delovalo), pa su mu se osvetili tako što mu nisu stavili ime na špicu. A pošto je on u suštini ladovina kojoj baš i nije stalo da istera svoje, na tome je i ostalo. Inače, ovo nije neka priča tipa "rekla-kazala", Crveni je poznat u lutkarskim krugovima. Trenutno radi kao asistent za specijalne efekte na filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu". Quote
ZheX Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 odlican film, mnogo sam se smejao dok sam gledao. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 samo što je mogao da postoji i bez neke teme Quote
Мајор Гашпар Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 U smislu da nije tolika zverka da mora da ima temu. Valjda.. Quote
LazaGNR Posted November 2, 2007 Author Report Posted November 2, 2007 Meni se film bas svideo,pa reko' da otvorim temu... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Meni je u principu sranje . Svaka im cast jer su tu amateri i sa tim budzetom . Ali u principu mi je sranje. Ima par okej fora koje samo mi mozemo shvatiti npr sa kst-om Quote
LazaGNR Posted November 2, 2007 Author Report Posted November 2, 2007 Sto ljudi,sto cudi... A sta ti je to posebno sranje u tom filmu? Quote
Краљ Хаоса Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 у Шејтановом ратнику нема лутки, можда га зато и нису ставили у шпицу! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 @laza - Ne znam, previse izgleda naivno i gluma je vrlo osrednja(nisam kompetentna, fakat, ali to je moje vidjenje). Rispekt u svakom slucaju, ima duha film, drugaciji, ali previse mi je njanjav. Ima par kvalitetnih fora, i to je to, za nasu kinematografiju svakako pomak na nekom vizuelnom nivou, ali nista vise. Da napomenem once again - moje misljenje Quote
Recommended Posts