ljusa Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 U pocetku HARDCORE bend ,ali posle par godina pauze i promene pevaca jedan od boljih metalcore bendova.Na poslednjem SHOWDOWN albumu im gostuje i pevac Sick Of It All-a. -HARDJET SUPER FLASH -BEERSERK -HARDCORE -AHEAD OF THE GAME -SHOWDOWN Zvuk im vuce na BORN FROM PAIN ,ali su mnogo brzi od njih . Quote
xVAKZx Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 To brate BARCODE,ma najbolji danski hardcore bend,ja ih zovem danski "Terror",bar u nekim pesmama me podsecaju na Terror. Quote
ljusa Posted October 30, 2007 Author Report Posted October 30, 2007 Koliko sam razumeo tiedomi88 mislis na TERROR iz Bostona . Pa ima dosta slicnosti sa njima ,mada nacin pevanja vise vuce na BORN FROM PAIN. Bar meni,ali su trenutno No1 HC bend u Evropi. Quote
xVAKZx Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Upravu si vokali vise lice na Born From Pain,ali u krajnjem slucaju to nije ni vazno,vazno da Barcode rokaju. xRIZPEKTx za Ljusu Quote
Feniks . Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Ovih dana stalno slusam Barcode, stvarno razbijaju, sjajan bend! Quote
perzekjušn menijak Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Vrh bend. http://www.youtube.com/watch?v=03bU2_hkxL4 Quote
Recommended Posts