Jump to content

Recommended Posts

Posted
Atritas - Where Witches Burnt mi je jedan od omiljenih melodic-black albuma u kolekciji. Nisu nista losiji od Dimmu Borgir-a.

Ako sam dobro razumeo, imash CD Where Withces Burnt?

Atritas je definitivno jedan od mojih omiljenih bendova. Medium Antigod je odlichan album takodje. Vidim da novi (treci) album treba da izadje ovog proleca!

Posted
Ako sam dobro razumeo, imash CD Where Withces Burnt?

Atritas je definitivno jedan od mojih omiljenih bendova. Medium Antigod je odlichan album takodje. Vidim da novi (treci) album treba da izadje ovog proleca!

Tako je, imam CD (na moje veliko zadovoljstvo), a sve ostalo od njih cu nabaviti bez razmisljanja. Ova druga dva benda cu definitivno chekirati, nisam cuo ni za jedan do sada.

Posted
Tako je, imam CD (na moje veliko zadovoljstvo), a sve ostalo od njih cu nabaviti bez razmisljanja. Ova druga dva benda cu definitivno chekirati, nisam cuo ni za jedan do sada.

Ja taj tek treba da nabavim. Od njihovih albuma (CD) imam samo Medium Antigod. Nabavio sam ga preko Mordora (dok je prodavnica josh bila otvorena). Josh uvek mozhe da se nabavi preko Rock Express-a. Inache, rechi pesama su odlichne.

Chuo si da vishe nemaju klavijaturistu? Novi album bi trebao da ima klavijature, ali za sve naredne nisam siguran. Nadam se da ih nece izbaciti potpuno.

Posted

Tako je. Sto se tice raw black varijanti, voleo bih da se maksimalno probiju bendovi kao sto su npr. Prevalent Resistance, Tenebrae In Perpetuum, Unholy Trinity (bivsa ekipa Nachtmystium-a),

Vordr, Tundra, Riddle Of Meander (perfektno), Nocternity, Goatmoon itd.

Posted

Luna ad noctum sam slusao pre 4 godine sigurno, nisam jos ni osnovnu skolu zavrsio tad. :) Nasao ih na nekom poljskom dl sajtu, slusao onaj ep.

Posted

98171638.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=HhfSD7i81Is

Bio sam ubedjen da je neko vec pominjao ovaj album, ali nisam nashao post o tome. U svakom sluchaju, nije zgoreg pomenuti ga dvaput. Rech je o finskoj grupi Totalselfhatred (njihov prvi i jedini album nosi isti naziv). Radi se o Depressive Black metalu. Sasvim solidan album, ako ne i vishe od toga!

------------------------------------------------------------------------------

darkflightperfectlycalm.jpg

Ovaj drugi album stoji negde na granici doom/depressive black. Bend je Darkflight (Bugarska), a album se zove Perfectly Calm (nisam nashao pesme sa ovog albuma na Youtube-u). Znachi, za one koji vole black/doom metal, ovaj album bi trebalo da vam se svidi. Druga pesma na albumu, koja nosi naziv Dissolving Into Nothingness, je vrh! Mislim da je Perfectly Calm mnogo bolji nego raniji albumi Darkflight-a.

Posted
Totalselfhatred imam i nije mi nesto...Mada slabo i slusam taj depresivni blek

Slabo i ja slusham depressive black. Bude po koji album. Totalselfhatred mi se chini solidnim. Volim da pronalazim te manje poznate bendove, jer umeju da iznenade.

Inache, vecinom se drzhim symphony black metala.

U pravu si za Luna ad Noctum (ono shto si rekao ranije). Dobar bend, ali jako podcenjen. Kupio sam njihov disk The Perfect Evil in Mortal za neshto vishe od 400 dinara (original). Mislim da takav bend zasluzhuje vishu cenu, a samim tim i vishe pazhnje.