Grobodan Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Kako mali Perica zamišlja melodic black, a ima para da nabudži produkciju. Quote
Josif Visarionovič Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Pogledajte Abigail Wiliams,mnogo su dobri! bilo vec,odlican je bend Quote
Gavrius Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Tri preporuke za one koji vole symphony black metal. Prva preporuka: Atritas (Svajcarska). Druga preporuka: Tyrant(Japan). Treca preporuka: Darkwoods my Bethrothed (Finska). http://www.youtube.com/watch?v=eFSCGmdg7oE ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=TvczZIlqbrY Quote
Nemethor Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Atritas - Where Witches Burnt mi je jedan od omiljenih melodic-black albuma u kolekciji. Nisu nista losiji od Dimmu Borgir-a. Quote
Gavrius Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Atritas - Where Witches Burnt mi je jedan od omiljenih melodic-black albuma u kolekciji. Nisu nista losiji od Dimmu Borgir-a. Ako sam dobro razumeo, imash CD Where Withces Burnt? Atritas je definitivno jedan od mojih omiljenih bendova. Medium Antigod je odlichan album takodje. Vidim da novi (treci) album treba da izadje ovog proleca! Quote
Nemethor Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ako sam dobro razumeo, imash CD Where Withces Burnt? Atritas je definitivno jedan od mojih omiljenih bendova. Medium Antigod je odlichan album takodje. Vidim da novi (treci) album treba da izadje ovog proleca! Tako je, imam CD (na moje veliko zadovoljstvo), a sve ostalo od njih cu nabaviti bez razmisljanja. Ova druga dva benda cu definitivno chekirati, nisam cuo ni za jedan do sada. Quote
Gavrius Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Tako je, imam CD (na moje veliko zadovoljstvo), a sve ostalo od njih cu nabaviti bez razmisljanja. Ova druga dva benda cu definitivno chekirati, nisam cuo ni za jedan do sada. Ja taj tek treba da nabavim. Od njihovih albuma (CD) imam samo Medium Antigod. Nabavio sam ga preko Mordora (dok je prodavnica josh bila otvorena). Josh uvek mozhe da se nabavi preko Rock Express-a. Inache, rechi pesama su odlichne. Chuo si da vishe nemaju klavijaturistu? Novi album bi trebao da ima klavijature, ali za sve naredne nisam siguran. Nadam se da ih nece izbaciti potpuno. Quote
Nemethor Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Meni su oni u istom rangu kao Borgir, Limbonic Art, Luna Ad Noctum, Cryptic Wintermoon, Rossomahaar, Latrodectus, Covenant itd. Quote
Josif Visarionovič Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Luna ad Noctum je zlo od benda,steta sto takvi bendovi ne dozive neku vecu popularnost. Quote
Nemethor Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Tako je. Sto se tice raw black varijanti, voleo bih da se maksimalno probiju bendovi kao sto su npr. Prevalent Resistance, Tenebrae In Perpetuum, Unholy Trinity (bivsa ekipa Nachtmystium-a), Vordr, Tundra, Riddle Of Meander (perfektno), Nocternity, Goatmoon itd. Quote
Nemethor Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Jbm vas ja otkud vam svi ti bendovi? Pa kupio sam im CD-ove pa ih slusam Quote
:matija Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Luna ad noctum sam slusao pre 4 godine sigurno, nisam jos ni osnovnu skolu zavrsio tad. Nasao ih na nekom poljskom dl sajtu, slusao onaj ep. Quote
F4R15 Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Pa kupio sam im CD-ove pa ih slusam Pa dje nadjete to? Quote
Josif Visarionovič Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ostavljao sam ja vec linkove tog benda,evo vam i za album iz 2006 http://www.megaupload.com/?d=EVKL3W9J Quote
Nemethor Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Cudni su putevi Necastivog (to je onaj koji nece da casti :mrgreen: ) Quote
F4R15 Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Najunderground sto sam ja nasao je Master Of Puppets Quote
Josif Visarionovič Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 kud ces crnje od ovoga mnogo dobra pesma Quote
Grobodan Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) Stigao mi promo ovoga, nje loše, poslušajte: Strandhogg - Ritualistic Plague (Evangelical Death Apotheosis): http://uploadbox.com/files/sG4rmZI2pX I da pitam i ovde - ima neko Sadistic intent - "Resurrection of the ancient black Earth" kompilaciju? Edited March 15, 2009 by Grobodan Quote
Josif Visarionovič Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 su to oni poljaci?imam neki demo,ne secam se vise,aj da poslusam i ovo Quote
Gavrius Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HhfSD7i81Is Bio sam ubedjen da je neko vec pominjao ovaj album, ali nisam nashao post o tome. U svakom sluchaju, nije zgoreg pomenuti ga dvaput. Rech je o finskoj grupi Totalselfhatred (njihov prvi i jedini album nosi isti naziv). Radi se o Depressive Black metalu. Sasvim solidan album, ako ne i vishe od toga! ------------------------------------------------------------------------------ Ovaj drugi album stoji negde na granici doom/depressive black. Bend je Darkflight (Bugarska), a album se zove Perfectly Calm (nisam nashao pesme sa ovog albuma na Youtube-u). Znachi, za one koji vole black/doom metal, ovaj album bi trebalo da vam se svidi. Druga pesma na albumu, koja nosi naziv Dissolving Into Nothingness, je vrh! Mislim da je Perfectly Calm mnogo bolji nego raniji albumi Darkflight-a. Quote
Josif Visarionovič Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Totalselfhatred imam i nije mi nesto...Mada slabo i slusam taj depresivni blek Quote
Gavrius Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Totalselfhatred imam i nije mi nesto...Mada slabo i slusam taj depresivni blek Slabo i ja slusham depressive black. Bude po koji album. Totalselfhatred mi se chini solidnim. Volim da pronalazim te manje poznate bendove, jer umeju da iznenade. Inache, vecinom se drzhim symphony black metala. U pravu si za Luna ad Noctum (ono shto si rekao ranije). Dobar bend, ali jako podcenjen. Kupio sam njihov disk The Perfect Evil in Mortal za neshto vishe od 400 dinara (original). Mislim da takav bend zasluzhuje vishu cenu, a samim tim i vishe pazhnje. Quote
Josif Visarionovič Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Mene su uvek vise iznenadili neki ug bendovi nego oni poznati,zato vecito rovikam i kopam. Kad vec cenis sympho black(kao i ja) evo par preporuka a tebe,takodje underrated... Axamenta: Diabolical Breed: Hermh: http://www.youtube.com/watch?v=HW4mJldVkzA Overi ovo pa ako ti se svidja nesto naci cu ti link 1 Quote
Recommended Posts