Guest Bastiaan Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Theudho je cetveroclani band iz Belgije, koji je formiran 2004godine. Kao novogodišnji poklon, našim prijateljima i fanovima, snimilismo 4 pjesme koje se mogu besplatno downloadirati sa naše web stranice: www.theudho.com Ovaj mini-CD ce obilježiti novu eru našeg benda, koji ima nove clanovei koji nas vraca našim starim metal korijenima. Vijesti, intervjui,diskusije na vašim internetnim stranicama i magazinima su više negodobrodošli Slobodno pošaljite sve informacije o nama svima koju su zainteresirani. Bastiaan / Theudho Quote
Talvi Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 (edited) Pa, Aprile, kako ti se dojmise Ugari? Edited December 24, 2009 by Talvi Quote
Fapril ethereal Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 odlicno! Austrougarska ima fantasticne bendove! Quote
Talvi Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Jel' slusao neko ovo, vredi li cemu? Quote
Brynhildr Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Lyrical theme(s) Humorous, Winter Sports, Satan Quote
Brynhildr Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Ok, pokušavam nekako da ih čitam, a ono malo što razumem me pošteno nasmeje. xD Ovo je kult - "Jag är redo för OS 2006 (... 6... 6)" Ok, ako ništa drugo - originalno je. Koliko BM bendova peva o olimpijskim igrama? I... Da... vi är mer black metal är mayhem vi har långt mera cred än slayer och jag har läst i metal hammer att vi är snabbare än franz klammer mer mordiska än greve grishnack mer nordiska än grabbarna i pistvakt och jag har läst på nån jävla flyer att vi är snabbare än hermann maier :haha: :haha: 1 1 Quote
Grobodan Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Što je lepo kad neko ispriča internu foru u društvu i onda mu je smešno... Quote
Svart Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Da to razume svega njih dvoje, mozda. Quote
Brynhildr Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 A teško je otići na google translate i prevesti da bi se i vi smejali. Evo nekog mog laičkog prevoda (ipak je to švedski, pa mi je za par reči bio potreban švedsko-norveški rečnik ) vi är mer black metal är mayhem - Više smo black metal od Mayhem-a vi har långt mera cred än slayer - imamo daleko više .... od slayer-a (Ne mogu nigde da nađem šta znači cred) och jag har läst i metal hammer - i pročitao sam u Metal Hammer-u att vi är snabbare än franz klammer - da smo brži od Franza Klammera mer mordiska än greve grishnack - ubitačniji od grofa Grishnacka mer nordiska än grabbarna i pistvakt - veći nordijci od dečaka u Pistvaktu och jag har läst på nån jävla flyer - i pročitao sam na nekom jebenom flajeru att vi är snabbare än hermann maier - da smo brži od Hermanna Maiera "Jag är redo för OS 2006 (... 6... 6)" znači "Spreman sam za Olimpijske igre 2006 (...6...6)" 1 1 Quote
morbid god Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 E jebi ga, sad fora i nije vise interna Quote
Brynhildr Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 (edited) Pa da se ne osećate zapostavljenim. edit - meni je bilo smešno kad sam pročitala prvi put. Što pljuju po svemu, inače u svim pesmama ima prozivanja svega i svačega. Edited December 27, 2009 by Sigrdrifa 1 1 Quote
morbid god Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Pa da se ne osećate zapostavljenim. Mi smo zapostavljeni citav zivot, a kamoli u jednoj fori. Quote
oʞɾoƃ Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 (Ne mogu nigde da nađem šta znači cred) Pa credibility jebote Sometimes you have to think out of the box 1 Quote
Brynhildr Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 hahahahaha Otkud ja znam, može svašta da bude, nije mi bilo toliko očigledno iz konteksta. Quote
morbid god Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Logicno je bilo da su u pitanju muda. Il vjera u shatanu. Shatana, my beloved satanic witch Quote
Brynhildr Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Pa moglo je da ispadne da imaju više kurvi od slayera (pošto nisam našla u rečniku, ozbiljno sam pomislila da je u pitanju neka psovka) Quote
Grobodan Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Svi smo naravno svesni da je Grčka scena fenomenalna i unikatna, evo od mene jednog dobrog benda ako je neko propustio. Kawir - Ophiolatreia http://rapidshare.com/files/294094531/Kawir_-_Ophiolatreia.rar Ovo je album iz 2008. Inače, bend je dosta star, povezan sa Varathronom, Agatusom... u pitanju je klasična Grčka okultna svirka sa dosta mitoloških detalja, imali su i split sa Sigh...Ostalo možete naći na ovom kultnom blogu koji je Talvi iskopao: http://greek-heavy-metal.blogspot.com/search/label/Kawir Quote
Fapril ethereal Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Grob i njegovi bendovi iz 47-mog kruga pakla Quote
Grobodan Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Uvek mi je prst na žili najdubljeg undergrounda Quote
Nemethor Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Sjajan bend starije generacije, imaju jedan self-izdat demo u zavidnom studijskom kvalitetu, reizdao ga je Antichristian Front Records 2007. godine. Black metal za maksimalno uzivanje, mogu slobodno da kazem da je njihov CD najprijatnije iznenadjenje za mene ove godine. Quote
AstralliS Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Ne znam je l' bilo pre reči o bendu Mirrorthrone, ali album pod imenom Gangrene raspičuje koliko je moćan. Ne radi se o full black metal projektu, više je orijentisan ka avangardi i progresivu, ali definitivno vredi da bude ispraćeno. Quote
Lunar Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 ^Ja otvorio temu pre circa godinu dana, ne znam dal tema josh postoji, jel niko nije postovao na njoj. A evo i skoro smo prozborili par rechi na ovoj temi: http://www.yumetal.net/forum/topic/43620-unholy-matrimony/ Quote
Recommended Posts