Jump to content

Recommended Posts

Guest Bastiaan
Posted

Theudho je cetveroclani band iz Belgije, koji je formiran 2004godine. Kao novogodišnji poklon, našim prijateljima i fanovima, snimilismo 4 pjesme koje se mogu besplatno downloadirati sa naše web stranice: www.theudho.com

Ovaj mini-CD ce obilježiti novu eru našeg benda, koji ima nove clanovei koji nas vraca našim starim metal korijenima. Vijesti, intervjui,diskusije na vašim internetnim stranicama i magazinima su više negodobrodošli

Slobodno pošaljite sve informacije o nama svima koju su zainteresirani.

Bastiaan / Theudho

Posted

Ok, pokušavam nekako da ih čitam, a ono malo što razumem me pošteno nasmeje. xD

Ovo je kult - "Jag är redo för OS 2006 (... 6... 6)" Ok, ako ništa drugo - originalno je. Koliko BM bendova peva o olimpijskim igrama? :haha:

I... Da...

vi är mer black metal är mayhem

vi har långt mera cred än slayer

och jag har läst i metal hammer

att vi är snabbare än franz klammer

mer mordiska än greve grishnack

mer nordiska än grabbarna i pistvakt

och jag har läst på nån jävla flyer

att vi är snabbare än hermann maier

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

A teško je otići na google translate i prevesti da bi se i vi smejali. :P

Evo nekog mog laičkog prevoda (ipak je to švedski, pa mi je za par reči bio potreban švedsko-norveški rečnik :haha:)

vi är mer black metal är mayhem - Više smo black metal od Mayhem-a

vi har långt mera cred än slayer - imamo daleko više .... od slayer-a (Ne mogu nigde da nađem šta znači cred)

och jag har läst i metal hammer - i pročitao sam u Metal Hammer-u

att vi är snabbare än franz klammer - da smo brži od Franza Klammera

mer mordiska än greve grishnack - ubitačniji od grofa Grishnacka

mer nordiska än grabbarna i pistvakt - veći nordijci od dečaka u Pistvaktu

och jag har läst på nån jävla flyer - i pročitao sam na nekom jebenom flajeru

att vi är snabbare än hermann maier - da smo brži od Hermanna Maiera

"Jag är redo för OS 2006 (... 6... 6)" znači "Spreman sam za Olimpijske igre 2006 (...6...6)"

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Pa da se ne osećate zapostavljenim. :haha:

edit - meni je bilo smešno kad sam pročitala prvi put. Što pljuju po svemu, inače u svim pesmama ima prozivanja svega i svačega.

Edited by Sigrdrifa
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Svi smo naravno svesni da je Grčka scena fenomenalna i unikatna, evo od mene jednog dobrog benda ako je neko propustio.

Kawir - Ophiolatreia

http://rapidshare.com/files/294094531/Kawir_-_Ophiolatreia.rar

Ovo je album iz 2008. Inače, bend je dosta star, povezan sa Varathronom, Agatusom... u pitanju je klasična Grčka okultna svirka sa dosta mitoloških detalja, imali su i split sa Sigh...Ostalo možete naći na ovom kultnom blogu koji je Talvi iskopao: http://greek-heavy-metal.blogspot.com/search/label/Kawir

Posted

Sjajan bend starije generacije, imaju jedan self-izdat demo u zavidnom studijskom kvalitetu, reizdao ga je Antichristian Front Records 2007. godine.

Black metal za maksimalno uzivanje, mogu slobodno da kazem da je njihov CD najprijatnije iznenadjenje za mene ove godine.

Posted

Ne znam je l' bilo pre reči o bendu Mirrorthrone, ali album pod imenom Gangrene raspičuje koliko je moćan. Ne radi se o full black metal projektu, više je orijentisan ka avangardi i progresivu, ali definitivno vredi da bude ispraćeno.