kuruz Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 odličan je Fukpig svi članovi su ili u AN ili sviraju/su svirali live s njima Quote
obsessed by cruelty Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Exploder bate, Exploder Carski bend Quote
kuruz Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 isto AN/Mistress ekipa kol'ko se oni sprdaju majku im nisam to slušao, odvraća me to što piše heavy metal al probaću nekad Quote
Talvi Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 sjajan je Exploder, nije uopšte ono što očekuješ Quote
obsessed by cruelty Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Cak ce tebi da se svidi, napucana produkcija i dubok stim Quote
kuruz Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 pustih Sympathy Love nije loše Birmingeme, obećani grade Quote
Miilos Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Što je meni ovo postalo simpatično... https://myzuka.fm/Song/6471131/Eres-Protoevangelie-Iakova-Mladshego https://myzuka.fm/Song/6471135/Eres-Hiliazm-Sv-Simeona-Verhoturskogo https://yadi.sk/d/do5gBdXrrnhPe Quote
oʞɾoƃ Posted October 22, 2016 Report Posted October 22, 2016 ^nije loše ovo, obrnuće se još par puta Quote
Miilos Posted October 22, 2016 Report Posted October 22, 2016 Meni je u početku zvučalo pomalo neozbiljno zbog onih semplova, ali vremenom mi je album bio sve bolji. Baš ga često puštam. Prva dva albuma su sranje. Trudim se da ih zaboravim. A ako nisi već slušao, pusti ovo. Isti čovek u Ересь svira sve, a ovde samo peva. Ubija na mesto. https://inferiustorment.bandcamp.com/track/caste Quote
kuruz Posted October 22, 2016 Report Posted October 22, 2016 meni super Panphage o kojem pričaju na NWN sa druge strane, toliko je teško naći nešto da valja tamo u gomili preporuka jebali ih američki i kanadski bm bendovi, to je smeće u 95% slučajeva Quote
Demon Seed Posted October 24, 2016 Report Posted October 24, 2016 taj nwn forum su gomila kompleksaša i pozera, čast izuzecima Quote
kuruz Posted October 24, 2016 Report Posted October 24, 2016 taj nwn forum su gomila kompleksaša i pozera, čast izuzecima mnogo ih je, ali ima i sjajnih preporuka Quote
Grobodan Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 taj nwn forum su gomila kompleksaša i pozera, čast izuzecima Nesto kao Yum. Quote
obsessed by cruelty Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Mi bar imamo manje pozera... Quote
Miilos Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Stvarno ima teških debila na tom forumu, ali tamo na brzinu vidim ako ima nekih novosti. Evo jedan primer od juče. After hearing their first album (reč je o Peste Noire) I completely stopped listening to them because that album was one of the best and most refreshing black metal albums I've heard. I wanted that sound engraved in my mind and did not think they would ever be able to top it. Koja logika. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Ma jasno, kapiram da svi blejimo tamo iskljucivo zbog novosti, ali su svakako debilcine uglavnom Realno, recept za NWN hajp, spicis bilo kakav medieval cover i muzika da bude los LLN worship i to je to kvlt Quote
Talvi Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 ja sam nedavno zalutao na Nokturnal Mortum temu tamo i dobio aneurizmu od čitanja, priče tipa kako su NM otišli u mainstream metal jer im je dobra produkcija i dobro sviraju yumetal >>>>>>>>>>>>>>>> ta deponija Quote
obsessed by cruelty Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 A sto su prodali NS? Nisam citao jbg, izbegavam teme o kvltnim bendovima... Quote
Grobodan Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Odlican forum, brdo dobrota iz UGa sam otkrio tu zadnjih godina. Ima debila kao i ovde, samo su muzicke teme ovuda mrtve pa nemaju priliku da zasijaju. Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 uz jednu razliku - tamo hvale samo ug bendove, pa to još i može da se podnese nema loženja na SWANS, KKN i palamuđenja o višoj filozofiji tih bendova čak je i zanimljivo videti da je neki psihički bolesnik dao 2000 dolara za Vampires of Black Imperial Blood ploču :haha: Quote
Miilos Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Kad bi mi neko dao toliki novac da preslušam taj album, pomučio bi se tih sat vremena. Ovako teško... Quote
kuruz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 taj fazon, stvarno ima budala, ali su nekako simpatične tamo je dobro to što postoje diskusije o muzici, što je ovde davno umrlo Quote
Kumodraski Vo Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Kad bi mi neko dao toliki novac da preslušam taj album, pomučio bi se tih sat vremena. Ovako teško... Keva od albuma, pogotovo uvece kumodraskim sumama provereno.. Quote
Recommended Posts