kuruz Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 (edited) pre neki dan se raširila pesma ovog benda kao nova pesmu DsO, neko aploudovao klip sa nazivom neke od pesama sa The Synarchy i Outre pesmom pesma bila dobra, pa skinuh i album fin je http://www.youtube.com/watch?v=0dnsySw3V7U Edited November 2, 2016 by Underkuruz Quote
Јарослав Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 de si našao ladnoću ovog vikenda? Quote
Talvi Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 čuj gde je našao, juče i danas ovde užas jebeni - sivo, kišno i vetar odvaljuje Quote
Miilos Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Keva od albuma, pogotovo uvece kumodraskim sumama provereno.. Brate, da li mi slušamo isti album? Mutiilation tek od Black Millenium može da se sluša. Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Pretpostavljam da ne volis ni Remains? Meni to medju omiljenim bm albumima Quote
kuruz Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 e jebi ga sad, to samo ako si hipster metalac slušaš KKN, svakako jesi Remains je đubre, to nema veze s muzikom Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Ja ga obozavam, od prvog muka na prvoj pesmi pa do one zadnje dve krs pesme.. Nema albuma sa takvom atmosferom nigde.. Quote
Miilos Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Još ćeš da me nateraš da preslušam ta dva albuma ponovo. Mada znam da nema šta da se čuje. Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Ja sam bas mislio da ih gotovis sa takvim nadimkom.. Remains samo kad si sjeban, a ovaj drugi samo preko noci negde napolju, ja nekad ne smem da ga pustim kolko jezivo zvuci.. Quote
Јарослав Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 kida Mutiilation sve od početka do kraja Vampires klasa, Ravens of My Funeral i Transylvania >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1 Quote
Miilos Posted December 27, 2016 Report Posted December 27, 2016 Adaestuo http://wtcproductions.bandcamp.com/track/the-abyss-otch-a Pa kome se svidi neka presluša i Incursus. Ovo je u neku ruku nastavak tog benda. Sve najbolje u ovoj muzici što je izašlo u poslednjih par godina se manje-više vrti oko istih ljudi. Ova dva benda, Bestia Arcana, Nightbringer, Akhlys... Ja sam bas mislio da ih gotovis sa takvim nadimkom.. Remains samo kad si sjeban, a ovaj drugi samo preko noci negde napolju, ja nekad ne smem da ga pustim kolko jezivo zvuci.. Nisam izbrao nadimak zbog Mutiilation nego zbog toga što je 'Milos' već neko uzeo pre mene ako se dobro sećam. Ok su mi od Black Millenium na dalje, mada nije sad da ih volim nešto posebno. A ova dva albuma sam preslušao pažljivo i boga mi neću ni ja smeti da ih puštam više. Quote
Miilos Posted December 27, 2016 Report Posted December 27, 2016 @Kuruz Da se nadovežem na ovo gore što smo pričali o debilima sa NWN, vide li šta onaj reče za Bolzer? I have to cross Bölzer from my 2016 list. The vocals are pretty bad and I just heard the other day that the vocalist is negro. Eh. If I want negro music I listen to Nina Simone or Etta James, non-kamouflage negros so to speak.This stealth shit is unbearable to me. Quote
obsessed by cruelty Posted December 27, 2016 Report Posted December 27, 2016 :haha: jes cale mu neki crnac s afrom super je ovaj adaestuo, jako zanimljiv vokal Quote
Grobodan Posted December 27, 2016 Report Posted December 27, 2016 To za Bolzer je poprilicno ocigledan trol jbg Quote
Miilos Posted December 27, 2016 Report Posted December 27, 2016 Može biti, ali me ne bi čudilo i da nije. Quote
kuruz Posted December 27, 2016 Report Posted December 27, 2016 video sam hahahaha kakav pacijent ni mene ne bi čudilo da nije trol, eno neki se radovali što je Džordž Majkl umro Quote
oʞɾoƃ Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Ne znam da li sam triput postovao na ovoj temi od njenog otvaranja, ali ovi momci to zaslužuju. Meni je album propisno pomerio bubrege. Bonus bodovi za to što su Ameri. Quote
oʞɾoƃ Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Side projekat ekipe iz Nightbringera (koji nešto i ne volim), vrhunsko zagrevanje za novi album koji dolazi ove godine. Quote
Miilos Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Au brate, ala kasniš ti Procureo je novi album odavno. http://www.mediafire.com/file/dfm5i26tjtw87m7/Hol%C3%B3kauston_metalarea.org.rar Prvi je bolji, ali to i nije tako čudno s obzirom kakvo je remek delo u pitanju. Quote
oʞɾoƃ Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 hvala, vidim da zvanični release date još nije ni potvrđen, pa nisam ni pretpostavio da je možda već procureo Quote
Сале Posted January 30, 2017 Report Posted January 30, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=CEYAv13D9s8 Још 1 доказ да Финци ретко кад могу да оману кад је у питању црни метал. 1 Quote
Lunar Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Ovi Francuzi su meni baš strava, ako volite malo taj siroviji black metal. Jedan od omiljenih mi BM izdanja iz 2016e. Quote
kuruz Posted February 16, 2017 Report Posted February 16, 2017 Litvanci, jedan demo, nazivi pesama kako ja volim (I-V) tu i tamo me asociraju na Farsot Quote
Recommended Posts