Kumodraski Vo Posted November 4 Report Posted November 4 10 minutes ago, Grobodan said: Vothana teško đubre Branikald kult Opa novi momenti.. Quote
airzez Posted November 5 Report Posted November 5 Davno otkriće za dobro jutro. Ima par živih nastupa na jutjubu, totalno ludilo. 1 Quote
airzez Posted November 5 Report Posted November 5 Što si alergičan na dobru muziku? 😕 Ajde, Lucifugum razumem, ali bre ovaj album je jedna od najboljih stvari u BM-u za poslednjih 10 godina sigurno Quote
oʞɾoƃ Posted November 6 Report Posted November 6 Šteta što su oni nekako nestali, dobar hajp je bio posle tog albuma. Quote
Talvi Posted November 6 Report Posted November 6 nedavno sam negde video da se kreću po Tajlandima raznim sad Quote
airzez Posted November 8 Report Posted November 8 (edited) Solidna budalaština iz Čilea. Malo atmo, malo danžn sint, malo pank, malo kraduckanje od LLN Edited November 8 by airzez Quote
Сале Posted November 9 Report Posted November 9 С обзиром да је један члан само у бенду (ништа ново, јел) овај брат стварно прави добру музику. Имају 3 албума и сви су у овом мелодичном фазону. Одличан бенд. Quote
Haos sam ja Posted November 9 Report Posted November 9 Meni goli prosek taj Kvaen, pominjali smo ga ovde više puta. Quote
airzez Posted November 12 Report Posted November 12 Solo-projekat tipa iz Saidan. Melodičan savremeni USBM, liči na Lamp of Murmuur, Spectral Wound itd. Quote
Kumodraski Vo Posted December 8 Report Posted December 8 Gotivan orthodox-fazon (Watain, Ofermod, Ascension itd) iz FR, tu i tamo naginje i ka dm-u.. Quote
Recommended Posts