Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

eec8a26224f294f24676659b63e33c35.jpg

Artist: Mogh

Album: BLACK MAGICK ME(n)TAL

Genre: : Mystic Folk Pagan Black Metal

Bitrate: mp3@32-40kb/s

Size: 9.03 MB

Year: 2008

Country: Iran / India

1. Get lost islam from paganland (10:39)

2. Kali Yuga Bizarre (8:39)

3. Sarmad (4:36)

4. Inner Silence (15:07)

5. End of nothingness (5:42)

http://ifolder.ru/15062971

Orgazmicki kvalitet zvuka. :haha: :haha: :haha:

Edited by Talvi
Posted

Evo poslusao sam, jako je cudno. :D Ima nekih egzoticnih semplova, hindo/arapskih narodnjaka (miks zemalja iz kojih su clanovi benda nosi vrlo zanimljiv rezultat po tom pitanju), a sama muzika je... Cudna. :haha: Gitare su skroz u orijentalnim skalama, cuje se malo Melechesh-a, neki srednji ritam pesama ide vecinu vremena a vokal je potpuno apokaliptican. :haha: Ta stvar sa Kali Yugom ima zanimljiv, skoro meditativan pocetak sa klavijaturama i zenskim vokalom, da bi zatim na njega usemplovali Therion verziju "O Fortune" uz screamovanje preko toga????????? :lol: A na kraju pesme ide zvuk neke jebacine. :haha: Ima tu i naracija, nekih ritualnih zvuka, kao i pesma "Silence" od 15 minuta tisine? :D Dodaj na sve to kvalitet zvuka od 8 kbit-a i dobices album samo za odabrane i eksperimentalno nastrojene. :haha:

Nego, setih se sinoc preko onog posta na gay temi:

Treba mi bend koji je zvucni ekvivalent Munch-ovog "Vriska". Any suggestions?

Posted

Not bad, ali mi se cini da Anali imaju nekako suvise modernu produkciju, valjda zbog programiranog bubnja... Daj nesto kripticnije. :D

Samo ti pusti pesmu, pa mi reci da to nije to.

Posted

Pustio sam je, istog momenta kada sam procitao post :D, obrnuh je dva puta i jeste to to u smislu emocije, al' mi treba nesto... mm... kako da formulisem... Sa malo vise "troo" produkcijom. :haha: Kazem ti, Anaal mi, uprkos svirci, zvuci jako savremeno zbog produkcije i bubnja, a meni treba nesto slicno tome samo sa malo crnjim, prirodnijim zvukom. :da:

Posted

Meni su u glavi "atmospheric" i "epic" dva odvojena pojma, i mrzim kada mi preporuče bend kao "atmospheric", a ispadne neko epic ili folk sranje. Ne mislim na tebe, Ejpril, nego generalno pričam :haha:

Posted

e ljudi,p[omagajte,zainteresovao me je jedan bend i album ali ne znam kako se zove ni jedno ni drugo,znam samo da ga je mod sa ovog poforuma dugo drzao na avataru,a i odje je na slici:

decibel_top100ofthe00s_cover2.jpg

u srednjem redu najdesnji.ovaj bradati-rogati ciko.pomagajte

Posted (edited)

Oooooooodlichan bend. Mozda ne iz prvog(nesto mi se nije dojmio kada sam ga prvi put cuo), ali svakim novim slusanjem album je sve bolji.

Francuska ima bendove svaka joj chast. Samo se secam kada sam prvi put obrnuo isto tako BASH nepoznat bend, Year of no Light......

Edited by Lunar