Lunar Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 ^Ta pesma je obelezila jednu generaciju. Nego moram da se pozalim da malo ljudi je primetilo ovaj divan album. Skagos - Ást, je album koji nastavlja da evoulira zvuk jednog od najboljih BM albuma sa Kanadskog podrucija Gris - Il Était une Forêt... . Ovde ima svega od Burzuma, folka pa do nekih ambijentalnih delova, ali je stvarno odlichno sklopljeno i ima neki poseban shmek. Evo vam album na download, moje ogromne preporuke. http://www.mediafire.com/?zmnuntninbm Inache ja sam sada primetio ovaj bend, Portal, i stavicu sada da se skida. Profound Lore , trebalo bi da je dobro. Pazite kako izgledaju uzivo: Quote
Grobodan Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Ubija Portal, nego Lunarko da li si slusao Gris / Sombres forets - Miserere luminis izdanje, nije klasican split nego su likovi iz oba benda zajedno napisali album, kapiram da ce ti se svideti. Quote
Milan Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Skagos je super, dosta sam slusao Ast, pre neki dan poslusah i novi EP, volim takve bendove a Portal su legende, samo to ide na death metal, Swarth je odlican album, mislim da je deo ekipe Portal-a i u Impetuous Ritual, koji je kao sto znamo napravio remek delo. Quote
morbid god Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 (edited) Impetuous Ritual, meni je nesto najbolje sto je u poslednje vrijeme izaslo u death metalu. Kakva okultna atmosfera, taj album melje, sabija i priziva demone iz nekih od jos neistrazenih dijelova pakla. Svako preslusavanje tog remek dijela je bolna sesija. A i Portal su odlicni, razbijaju. Edited January 22, 2010 by morbid god Quote
Talvi Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Dobih na recenziranje gomilu nekih kultova iz najdubljih rektalnih predela underground-a, pa ih sad polako otkrivam i evo prvog odlicnog benda na koji naleteh: Eyecult - Morituri Te Salutamus (2009) Odlican bend iz Svedske, kao da uzmete zvuk u fazonu prva dva Dissection albuma i provucete ga kroz dodatni black filter. Ljudi prangijaju sve u 16, cisto odvaljivanje, a tek im prvi album. Ako vam se ovo ne svidi, pederi ste. Quote
morbid god Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 (edited) Ako vam se ovo ne svidi, pederi ste. Meni se svidjelo, znaci li to da zaista nisam peder? Edited January 22, 2010 by morbid god Quote
Brynhildr Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Tebi ne vredi, šta god slušao... Quote
morbid god Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Ti bas oces da me zakopas. Treba ti lopata? Quote
Grobodan Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Ja ću preslušati kad prođe navala noviteta, a do tada neka moja seksualnost bude pod velom tajni. Quote
morbid god Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 a do tada neka moja seksualnost bude pod velom tajni. Mislim da je za to malo kasno... Quote
Grobodan Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Predvidljiv zajeb, ali nekada je lepo znati da su neke stvari u životu sigurne Quote
Brynhildr Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 (edited) Hahaha Živi dokaz. Edited January 22, 2010 by Brynhildr Quote
morbid god Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 (edited) Ovo je vec cudno, Brunhi me uzastopno pwnuje 3x. edit: edited. Edited January 22, 2010 by morbid god Quote
Brynhildr Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Blah. Neko nije in the mood danas. Quote
Lunar Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 (edited) Ubija Portal, nego Lunarko da li si slusao Gris / Sombres forets - Miserere luminis izdanje, nije klasican split nego su likovi iz oba benda zajedno napisali album, kapiram da ce ti se svideti. Nikako da skinem, nashta lichi album? Jel ima uticaj ovih grupa ili su pokusali nesto skroz novo da naprave? Edited January 22, 2010 by Lunar Quote
Grobodan Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Nemam pojma, nisam slušao ni Gris no SF onako, sporo, atmosferično, post rokično... zanimljiv album. Quote
Lunar Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Skinucu kada se dobro islusa Never ending way of ORwarriOR, ipak je to prioritet. Quote
Vozd Jovan Pogani Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Sadogoat/Sadomator... To poslusajte... A vjerujem da vecina jes... To je klasa... Quote
Josif Visarionovič Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Eyes Of Noctum,americki sympho black.Najzanimljivija stvar je ta da je pevac sin Nikolasa Kejdza http://www.youtube.com/watch?v=Eftan9i6BgU&feature=related Quote
Svart Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Sin Nikolasa Kejdza i Shagrathove zene. Quote
Recommended Posts