Brynhildr Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 (edited) U, jebote, kakve veze. Prvo sam mislila da zajebavaš, kad ono stvarno. haha Edited January 24, 2010 by Brynhildr Quote
oʞɾoƃ Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Pa o ovome se pričalo pre koliko, strane su ispisane o pozeru Quote
Brynhildr Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Ko zna kad je to bilo, ja prvi put čujem. Kako li je Kejdžu što se mali ugleda na očuha... Quote
Sadomator Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Daj, Nicholas mu zenu prcao? Koji car, pa ne mogu da vjerujem, od sad ga ne mrzim i pogledati cu sve njegove filmove Quote
Talvi Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Zapravo, Shagrath prca Cage-ovu bivsu. Quote
Sadomator Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Ovaj joj dijete slozio. To je uvijek vece zadovoljstvo, ti si prcao neciju sadasnju zenu, radio si joj svakakve stvari.... Quote
мать Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 ovih dana izlazi novi album Angst Skvadron (ako neko nadje link pre mene nek javi). ovo je sa novog, mada ne znam koliko je ova stvar reprezentativna.. ovo je sa proslog .ova stvar mi se svidja. Quote
morbid god Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Muka mi je otvarat novu temu, pa ajd odje: Throne of Ahaz Svedski BM bend formiran davne 91e godine, izdali jedan demo i 2 full lenght albuma prije nego su se raspali. Muzika je u klasicnom stilu norveske black metal scene iz tog ranijeg perioda 90tih, posebno na prvom albumu gdje se vidi uticaj Darkthrone. Na drugom albumu, koji mi je bolji, od pocetka se primjecuje napredak na svim poljima. Bolja svirka, kompozicije, produkcija... Da ne duzim sa pricom, preporuka. Linkovi za oba full lenghta su vam tu ispod, pa udrite. + At the Mountains of Northern Storms demo 1992 + Nifelheim 1995 + On Twilight Enthroned 1996 Quote
oʞɾoƃ Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Jedan od najkultnijih bendova sa Arhiva Quote
morbid god Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Dead of Winter - At the Helm of the Abyss (2005). Za fanove kanadskog bestijalnog BM-a, underground produkcija, samo 111111111. http://rapidshare.com/files/96344969/dead_of_winter_-_at_the_helm_of_the_abyss.rar Quote
Miilos Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Fides Inversa - Hanc Aciem Sola Retundit Virtus (The Algolagnia Divine) Orthodox Black Metal. U početku nisam bio nešto posebno oduševljen, ali što ih više slušam sve su mi bolji. Za sad ocena 8/10. http://mediaportal.ru/mp3/229011-fides-inversa-hanc-aciem-sola-retundit-virtus-the.html Quote
Hamsun Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 (edited) Prije neki dan sretoh druga, i sjetismo se jednog benda, mislim da je ovaj disk, tad nabavljen radi recenziranja u Metal Ekspresu, obišao sve gradove u Crnoj Gori Balrog - Kill Yourself Edited February 18, 2010 by (kinetic) Quote
Milan Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Dead of Winter - At the Helm of the Abyss (2005). Za fanove kanadskog bestijalnog BM-a, underground produkcija, samo 111111111. http://rapidshare.co...f_the_abyss.rar u jebem ti sranje, pogodi mi sevdah, samo rat! Quote
In The Flesh Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Ne znam koliko je ovo za ovaj forum,ali atmosferom mi je vise black metal no bilo sto drugo,pa ono. Vulture Industries -The Systopia Jurnals (2007) http://www.megaupload.com/?d=LF6V8XJF Album je predobar. Ako bih morao da mu nadjem neko poredjenje,onda bi (opet atmosferom) bio Peccatum,samo sa muskim vokalom. Quote
delay Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Peccatum najgovnjiviji bend u galaksiji. 1 Quote
In The Flesh Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Ne volim ga ni ja,sem album Lost in Reverie. U svakom slucaju,nemoj da te odbije to da skines i poslusas VI. Meni su oni 5 puta bolji. Quote
BLAGOJE Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Prije neki dan sretoh druga, i sjetismo se jednog benda, mislim da je ovaj disk, tad nabavljen radi recenziranja u Metal Ekspresu, obišao sve gradove u Crnoj Gori Balrog - Kill Yourself da nije veljko kopitovic? Quote
Talvi Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Ja samo da kazem da je ovo sto je ITF ostavio stvarno jako dobro. Arcturus rip-off ali vrlo kvalitetno odradjen, malo "hiticniji" i zarazniji od Arcturus-a ali jako lici i ima nekoliko bas razbijackih pesama, vredi poslusati. Quote
In The Flesh Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 (edited) Ne znam kolko ce vecinu zanimati ovo,jer je avantgarde/prog u pitanju,sa vrlo malo ili nimalo black-a,ali pazite ekipu: Lars Nedland - Vocals (Borknagar, Solefald, Carpathian Forest, Ásmegin) Eikind (Lars Eric Si) - Bass (Khold, Tulus, Winds (Nor), Before The Dawn) Extant - Guitars Kobbergaard (K. Haugen) - Guitars (Winds (Nor)) Hellhammer (Jan Axel von Blomberg) - Drums (Antestor, Arcturus (Nor), Carnivora, Covenant (Nor), Jørn, Dimmu Borgir, Mezzerschmitt, Mortem (Nor), Shining (Swe), The Kovenant, Troll (Nor),Vidsyn, Winds (Nor), Tritonus, Umoral, Den Saakaldte, Mayhem (Nor), Death of Desire, Eyes Of Noctum) Andy Winter - Keyboards (Winds (Nor), Subterranean Masquerade, Sculptured) http://sharebee.com/80f89039 Edited February 22, 2010 by In The Flesh Quote
Svart Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 A da ako hoces da pregledas dobar deo norveske scene samo istrazujes bendove u kojima je HH svirao Inace Winds mu je dobar od tih manje poznatih. Quote
Talvi Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 E, da, ITF, jesi slusao Winds? To je cist progressive, malo mracniji. Quote
Grobodan Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Jebote ITF, to je sve lektira sto stavljas. Quote
In The Flesh Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Pa to je prakticno ista ekipa radila kao i na Age of Silence. Poslusacu...nadam se necemu tipa Leprous Quote
Grobodan Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Njet, Winds je prog sa klavirom koji ravnopravno cepa. Imaginary direction of time prvo uzmi. Quote
Recommended Posts