Маузер Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Jel mi moze neko naci diskografiju ovog benda? http://www.youtube.com/watch?v=5p93SGeT6Lk&feature=related Quote
Александар Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 (edited) izvini,ne razumijem,ne pricam toliko dobro hrvatski. Jebiga, kad su te ustaše jebale trebao si dat da ti svrše u čmar, pa bi ti se malo primilo, ovako ti samo po licu, nije ti to krema prije spavanja... Edited April 11, 2010 by Antichrist Hammer Quote
Grobodan Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Provalite ovo: http://www.youtube.com/watch?v=KfuwiFt6Zbo Grcki black/folk metal, smesni su vizuelno ali jako zanimljivo zvuce. Naravno, ponajvise vuku na Rotting Christ. Da potvrdim i ja da je ovo dobro, izgledaju kao Siebenburgen ripoff, ali ko voli RC neće omanuti sa ovim. Quote
BLAGOJE Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Jebiga, kad su te ustaše jebale trebao si dat da ti svrše u čmar, pa bi ti se malo primilo, ovako ti samo po licu, nije ti to krema prije spavanja... jedini kontakt koji sam imao sa ustaskinjama imao bio je mnogo pozitivan,mozda si ljuta sto i ti nijesi dobila porciju?cudo jedno kako se lozite na Crnogorce. a zbog tolike fascinacije spermom ostade trudna,sta najela si se domace pod parolom partiotizma "jedimo hrvatsko" pa sad presla kod komsija pa zajebala jaroslava? Quote
Talvi Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Cekaj, ja sve pratim da vidim hoce li se uzeti na kraju. I ko ce koga, naravno. Quote
Маузер Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Meni ono ne lici na Siebennurgen ali nije lose. Zna se ko su kraljevi. Bar prva 2 albuma: http://www.youtube.com/watch?v=f7UCR7j6G2g Quote
Talvi Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Kontam da je Grob mislio na vizuelni aspekt. Quote
Маузер Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 MOz biti. Mada ovi prvi se previse loze na vampire. Nisam primetio na ovima to. Quote
Grobodan Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Kontam da je Grob mislio na vizuelni aspekt. Right on. Quote
Александар Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 jedini kontakt koji sam imao sa ustaskinjama imao bio je mnogo pozitivan,mozda si ljuta sto i ti nijesi dobila porciju?cudo jedno kako se lozite na Crnogorce. a zbog tolike fascinacije spermom ostade trudna,sta najela si se domace pod parolom partiotizma "jedimo hrvatsko" pa sad presla kod komsija pa zajebala jaroslava? Mali, jedi govna. Srbi u Slavoniji žive vekovima, a ti ako imaš nešta protiv mene ili Srba odavde pošalji na pp, ili još bolje dođi ovamo pa da to uz čašu piva rešimo ko ljudi, ovako preko žice svako može glumit Staljina i Hitlera. Ontopic: Moravska Zima - češki NSBM osnovan 2005. sa naglaskom na patriotizam umesto nacizma. Kombinacija rock 'n' roll ritma sa brzim tempom i bm vokalom. Diskografija: 2006. - Demo - Rodný Kraj 2007. - Demo - Pod Praporem Vítìzství 2008. - Split - V Nesvaté Anti-humánní Zapøísáhlosti 2008. - Best Of - National Moravian Black Metal 2008. - Split - Moravská Zima / Slavigrom Preslušao sam National Moravian Black Metal, koji je kombinacija prva dva dema + bonus pesme i split sa Slavigromom. Sviđa mi se živahan tempo, vokal je na mestu, ne previše muljanja a tekstovi su svi na Češkom. Prva dva dema se ni ne isplati skidat zasebno s obzirom da su na Best Of, a u diskografiji sam postavio linkove. Quote
morbid god Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 NS black metal, patriotizam, porodicne vrijednosti... kladim se da vikendom furaju satanizam i mizantropiju, mrze jevreje, crnce i pedere. Quote
Александар Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 NS black metal, patriotizam, porodicne vrijednosti... kladim se da vikendom furaju satanizam i mizantropiju, mrze jevreje, crnce i pedere. Poslušaj, saznaj više o bendu, pa se sam uveri, pretpostavke ovde ne koriste. Quote
morbid god Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Ma nije problem muzika, vec ovi tripovi nsbm, patriotizam, shatro vrijednosti, kurac-palac.. satanski imidz, furanje nekakve mrznje, a ovamo se pretrze od ljubavi prema domovini, naciji, uzvisenim idealima isl. Ne ide mi to sa black metalom, tu muziku sam oduvjek vezivao za mracne teme i mizantropiju. Ono, ljudi su govna, nebitno od nacije, rase, vjere. Edited April 12, 2010 by morbid god Quote
Александар Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Ma nije problem muzika, vec ovi tripovi nsbm, patriotizam, shatro vrijednosti, kurac-palac.. satanski imidz, furanje nekakve mrznje, a ovamo se pretrze od ljubavi prema domovini, naciji, uzvisenim idealima isl. Ne ide mi to sa black metalom, tu muziku sam oduvjek vezivao za mracne teme i mizantropiju. Ono, ljudi su govna, nebitno od nacije, rase, vjere. Znam na šta ciljaš, ne postoje jasno definirane granice samog pravca niti podpravaca, a i ako su ikada postojale davno su pregažene pa se kombinira sve sa svačim po ukusu samog benda. Tu opet treba svako za sebe odlučit koliko mu je to sve u paketu važno i probrat između bendova koji zadovoljavaju ili ne iste kriterije. Quote
morbid god Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Od govana se pita ne pravi. Al dobro, ko voli nek izvoli. End and out. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 17, 2010 Report Posted April 17, 2010 Discography Maktesløs EP, Momentum Scandinavia 2004 EP, Momentum Scandinavia April 23rd, 2007 http://www.myspace.com/frosthardr Quote
Grobodan Posted April 17, 2010 Report Posted April 17, 2010 Dragi čoveče, nemoj više kačiti te Hrišćanske bednove, retko koga (da ne kažem nikoga) to ovuda ne znaima, džabe gubiš vreme. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 17, 2010 Report Posted April 17, 2010 Dragi čoveče, nemoj više kačiti te Hrišćanske bednove, retko koga (da ne kažem nikoga) to ovuda ne znaima, džabe gubiš vreme. Ја поставих и одох Ма ето,можда неко налети и преслуша управо ради разбијања монотоније,јер није black или било који други бруталнији правац само уби-закољи,анти-релижн,окултизам...него да се види да је после музике у металу најбитнија порука која се шаље.Музика је само средство Quote
morbid god Posted April 17, 2010 Report Posted April 17, 2010 (edited) Sad bi Gojko trebao da pita ko ovdje izgleda more evil edit: ponavljam veceras Fourth reich, kakva albumcina 'bem ti zivot. Edited April 18, 2010 by morbid god Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Ух,бре,пазите да не повриједите некога тим tr00 сликама. Quote
Recommended Posts