morbid god Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 ma to je Grob veceras njezniji nego inace. Quote
Grobodan Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 edit: ponavljam veceras Fourth reich, kakva albumcina 'bem ti zivot. Ne vredi, nije mi legao kao prethodna 3. Ja ovo večeras: http://www.youtube.com/watch?v=SNsp8GKi0AQ Quote
oʞɾoƃ Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Ne vredi, nije mi legao kao prethodna 3. Prethodna TRI? Je l' ti to porediš Fourth Reich sa 666? Fourth Reich meni njihovo najbolje izdanje. Quote
Grobodan Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Da, što? Podjednako cenim sva njihova izdanja. Quote
oʞɾoƃ Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Ne znam, meni je to k'o kad bi poredio SMRC i Infernal Battles, priča pre i posle WWE mi je potpuno odvojena. Quote
morbid god Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Tako nekako. Meni je odlicna pre-SMRC faza, al vise slusam ovu post. Isto tako slucaj sa WWE i Fourth Reich, koje posmatram kao vrhunac KTHRSS-a, iako i prethodna izdanja jebu majku. I daljem mislim da grob krsteno nije preslusao cetvrti rajh Quote
Grobodan Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Jesam bre, prva pesma mi je recimo strašna, a ostatak malo razvučen. Quote
Brynhildr Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Koji trip, vidim Kuruzovu sliku i kontam da to on piše i čudim se što pominje DsO. (Elem, stari DsO, stari KTHRSS - užas ) Quote
morbid god Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 (edited) Jesam bre, prva pesma mi je recimo strašna, a ostatak malo razvučen. Stop playing the solitaire while you listen, ye bastard! Nego, u tom kontekstu se mora spomenut i remek dijelo Antaeus/Katharsis split. Steta sto tako kratko traje, taman se napalis kad ono kraj. Edited April 18, 2010 by morbid god Quote
In The Flesh Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Koji trip, vidim Kuruzovu sliku i kontam da to on piše i čudim se što pominje DsO. Svagda pred sobom Kuruza vidiš. Quote
oʞɾoƃ Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Nego, u tom kontekstu se mora spomenut i remek dijelo Antaeus/Katharsis split. Steta sto tako kratko traje, taman se napalis kad ono kraj. Ako je "Misery To The Defeated" pravac u kojem bi Antaeus krenuo, onda mogu samo da kažem da je neizmerna šteta što su se raspali. (Elem, stari DsO, stari KTHRSS - užas ) Pa nije baš da su užas, mislim, ne mogu se porediti sa ovim kasnije, ali pokupio bih ih kad bih ih našao za neke male pare, do 5€ i to. Quote
Brynhildr Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Dobro, ima mnogo gorih stvari na koje se lože, ali htela sam malo da teram inat, nothing more. (Što ne znači da mogu slušati te albume, paraju mi uši. A i zašto bih, posle onakvih savršenstva od kasnijih albuma?) Quote
morbid god Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 (edited) Poslednja 2 albuma Katharsisa imaju vise 'garaznog' smeka nego prethodnici. A u sustini je to isti fazon, samo sto su sazreli kompozitorski. Racunam da nije predznak NOEVDIA ispred WWE i Fourth Reich,okarakterisala bi ih jednako kao ostatak diskografije(zvuk koji para usi). Al zbog NED-a su savrsenstvo, jelte. Ako je "Misery To The Defeated" pravac u kojem bi Antaeus krenuo, onda mogu samo da kažem da je neizmerna šteta što su se raspali. +1. Stvarno steta, al racunam da ce kroz Aosoth izbacit nesto na ovom tragu. Ni vidjecemo za Anta, valjda su prestali samo sa live izvodjenjima, dok ce MkM radit na novom materijalu. Edited April 18, 2010 by morbid god Quote
Brynhildr Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Dobro, pod tim savršenstvo sam više tipovala na DsO. Katharsis mi nikad nije bio ni u top 10 bendova. Quote
morbid god Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 (edited) To je vec realno. Jer KTHRSS se nije puno promjenio kad sagledamo diskografiju, al zato DSO... mada ja volim i taj njihov OSBM period, posebno kad u jednom momentu pomislim kako su bili u stanju da nakon DT worship perioda odjednom snime nesto poput SMRC. Edited April 18, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Jer KTHRSS se nije puno promjenio kad sagledamo diskografiju To. Ne vidim šta je toliko različito između 2 para albuma, samo što su pesme duže. Moja imaginarna toplista: 1.WWE 2.Kruzifixxion 3.666 4.Fourth reich Quote
morbid god Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 (edited) Ja bih samo zamjenio mjesta Kruzifixxiona i Cetvrtog rajha. Al u sustini nije neka razlika, i glupo mi je glorifikovat NED perioda a trolovat po ostatku. Edited April 18, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Pa prva 2 beše za Sombre izašli, i to je kult kuća Postaće možda i oni kul vremenom... kad ih Norma reizda Quote
morbid god Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 NED ce im u startu dati +6 na reputaciju, kultnost i iskonsko zlo. Quote
oʞɾoƃ Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Postaće možda i oni kul vremenom... kad ih Norma reizda Pa reizdala ih je odavno... Želite li da mirišete na Antaeus? Pre će biti: Quote
BLAGOJE Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 meni je GRZ u periodu ALRT bio miliji,a posebno WUN period zbog tripovanja na FRCVJ.ipak,da mi je ko rekao da ce YTH posle NJD da snime onakav VXI ne bih mu vjerovao... Quote
BLAGOJE Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 cu sta,pa brate moras da shvatis da prije DGH u BSZATH periodu nije bilo toliko zla i opskurnosti i vokali nisu bili sa dna pakla idi slusaj sun0 i one zagrade Quote
Recommended Posts