Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tako nekako. Meni je odlicna pre-SMRC faza, al vise slusam ovu post. Isto tako slucaj sa WWE i Fourth Reich, koje posmatram kao vrhunac KTHRSS-a, iako i prethodna izdanja jebu majku.

I daljem mislim da grob krsteno nije preslusao cetvrti rajh :lol:

Posted (edited)

Jesam bre, prva pesma mi je recimo strašna, a ostatak malo razvučen.

Stop playing the solitaire while you listen, ye bastard!

Nego, u tom kontekstu se mora spomenut i remek dijelo Antaeus/Katharsis split. Steta sto tako kratko traje, taman se napalis kad ono kraj.

Edited by morbid god
Posted

Nego, u tom kontekstu se mora spomenut i remek dijelo Antaeus/Katharsis split. Steta sto tako kratko traje, taman se napalis kad ono kraj.

Ako je "Misery To The Defeated" pravac u kojem bi Antaeus krenuo, onda mogu samo da kažem da je neizmerna šteta što su se raspali.

(Elem, stari DsO, stari KTHRSS - užas :P)

Pa nije baš da su užas, mislim, ne mogu se porediti sa ovim kasnije, ali pokupio bih ih kad bih ih našao za neke male pare, do 5€ i to.

Posted

Dobro, ima mnogo gorih stvari na koje se lože, ali htela sam malo da teram inat, nothing more. :haha: (Što ne znači da mogu slušati te albume, paraju mi uši. A i zašto bih, posle onakvih savršenstva od kasnijih albuma?)

Posted (edited)

Poslednja 2 albuma Katharsisa imaju vise 'garaznog' smeka nego prethodnici. A u sustini je to isti fazon, samo sto su sazreli kompozitorski. Racunam da nije predznak NOEVDIA ispred WWE i Fourth Reich,okarakterisala bi ih jednako kao ostatak diskografije(zvuk koji para usi). Al zbog NED-a su savrsenstvo, jelte.

Ako je "Misery To The Defeated" pravac u kojem bi Antaeus krenuo, onda mogu samo da kažem da je neizmerna šteta što su se raspali.

+1. Stvarno steta, al racunam da ce kroz Aosoth izbacit nesto na ovom tragu. Ni vidjecemo za Anta, valjda su prestali samo sa live izvodjenjima, dok ce MkM radit na novom materijalu.

Edited by morbid god
Posted (edited)

To je vec realno. Jer KTHRSS se nije puno promjenio kad sagledamo diskografiju, al zato DSO... mada ja volim i taj njihov OSBM period, posebno kad u jednom momentu pomislim kako su bili u stanju da nakon DT worship perioda odjednom snime nesto poput SMRC.

Edited by morbid god
Posted

Jer KTHRSS se nije puno promjenio kad sagledamo diskografiju

To. Ne vidim šta je toliko različito između 2 para albuma, samo što su pesme duže.

Moja imaginarna toplista:

1.WWE

2.Kruzifixxion

3.666

4.Fourth reich

Posted (edited)

Ja bih samo zamjenio mjesta Kruzifixxiona i Cetvrtog rajha. Al u sustini nije neka razlika, i glupo mi je glorifikovat NED perioda a trolovat po ostatku.

Edited by morbid god
Posted

meni je GRZ u periodu ALRT bio miliji,a posebno WUN period zbog tripovanja na FRCVJ.ipak,da mi je ko rekao da ce YTH posle NJD da snime onakav VXI ne bih mu vjerovao...

Posted

cu sta,pa brate moras da shvatis da prije DGH u BSZATH periodu nije bilo toliko zla i opskurnosti i vokali nisu bili sa dna pakla

idi slusaj sun0 i one zagrade