Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Miilos

Evo preleteo sam ovaj bend sto si preporucio, jebiga, ja bas pratim ovu temu i skidam gotovo sve sto ljudi postave, bas volim da cujem sta se sve fura, ali ovo...kao prvo nema ni a od raw bm-a,

ne volim da ja sad tu nesto pametujem ali meni je ovo bilo strasno dosadno, ne znam zasto (mozda sam ja lud, npr. poslednji Ondskapt album mi je jako smesan a bend rastura, u poredjenju sa onim sto su pravili

ranije, i slusam ih u zadnja 2-3 dana k'o nenormalan), dobija dobre kritike od nekih ljudi ovde a i po ostalim recenzijama. Nema veze, zato i volim bm, jedini pravac de mi samo gut radi (to i old school death i doom).

Primetio sam da slabo ima "albuma" u poslednje vreme, ameri preuzimaju primat cak i u ovom pravcu, ja to sve slusam i odgovara mi, jer sam fanatik, ali nema vise albuma koji ce se slusati nedeljama kao da nista vise ne postoji

oni su vec napravljeni (mene vadi jedino Katharsis sa neverovatnim fourth reichom i nista losiji Antaeus a tu je i Ondskapt, koji se jos drzi, Ofermod i da ne nabrajam) ovo sve ostalo je pucanj u prazno, a ne vidim da se nesto

novo sprema, ako je Orcivus taj neki trip, i'll pass (pre neki dan sam obrnuo novi merrimack - jako dobro, pa glorior belli sa sothern sign-om, odlicno, e tu je i temple of baal), jebiga opet ce francuzi da nam serviraju revoluciju,

a mi jos gluplji nego sto smo bili O tempora, o mores!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Aldaaron - odlican black metal bend iz Francuske, malkice pagan upliv ali zaista minimalno, ne kvari utisak, poslusajte album Nous Reviendrons Immortels,

ovisnici Skandinavske bratije (Setherial, Naglfar itd) ce uzivati sigurno, moja mala zamerka se odnosi samo na dizajn bukleta, zanemarljivo, of kors...

Posted

Raspravljate sa tipom koji je u fazonu burzum 14 88, i nema smisla za humor. Ho ho ho.

Боље и то него бити поносни члан дукљанског огранка ''Сатанине цркве'' (који још притом и навија за Интерevotigana.gif).

Posted

Stiny Plamenu (senka plamena) - Češki bm osnovan 1998. sa dva člana iz Trollecha koji pored anti-hrišćanskog stava u svojim tekstovima govori o kanalizacijama, izmišljenim likovima i pričama iz dubine podzemlja kojem teku otpadne vode (Blashyrk...:twisted:). Preslušao sam Otpadni Galerie i Zelezo Krvaci, zgodno...

1. Blackmetalové Peklo Ve Spine Kanalizacni Vody
  2. Pokles Do Temnot Kanalizacnich Hlubin
  3. Ve Spine Je Pravda
  4. Rány Cernym Kovem
  5. Dive Into The Wastewater...
  6. DVD live AFOD 2005
  7. Zelezo Krváci
  8. Phantoms of the Pilsen's Underground
  9. Odpadní Galerie
  10. Mrtvá Komora

Linkovi:

stinyplamenu.net

myspace.com/diveintothewastewater

Za skinuti:

Rapidshare - Otpadni Galerie

Mediafire - Zelezo Krvaci

483_photo.jpg

Posted

Zelezo Krvaci je najbolji, ja bih krenuo od njega. A tematika je ne samo originalna, vec i odlicna. Meni se dopadaju ti podzemni tripovi (katakombe isl.). Bio je onaj film TT sindorom, koji iako bezvezan, ima odlicnu atmosferu dje se bas provlace ti kanalizacioni odvodi.