Milan Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 @Miilos Evo preleteo sam ovaj bend sto si preporucio, jebiga, ja bas pratim ovu temu i skidam gotovo sve sto ljudi postave, bas volim da cujem sta se sve fura, ali ovo...kao prvo nema ni a od raw bm-a, ne volim da ja sad tu nesto pametujem ali meni je ovo bilo strasno dosadno, ne znam zasto (mozda sam ja lud, npr. poslednji Ondskapt album mi je jako smesan a bend rastura, u poredjenju sa onim sto su pravili ranije, i slusam ih u zadnja 2-3 dana k'o nenormalan), dobija dobre kritike od nekih ljudi ovde a i po ostalim recenzijama. Nema veze, zato i volim bm, jedini pravac de mi samo gut radi (to i old school death i doom). Primetio sam da slabo ima "albuma" u poslednje vreme, ameri preuzimaju primat cak i u ovom pravcu, ja to sve slusam i odgovara mi, jer sam fanatik, ali nema vise albuma koji ce se slusati nedeljama kao da nista vise ne postoji oni su vec napravljeni (mene vadi jedino Katharsis sa neverovatnim fourth reichom i nista losiji Antaeus a tu je i Ondskapt, koji se jos drzi, Ofermod i da ne nabrajam) ovo sve ostalo je pucanj u prazno, a ne vidim da se nesto novo sprema, ako je Orcivus taj neki trip, i'll pass (pre neki dan sam obrnuo novi merrimack - jako dobro, pa glorior belli sa sothern sign-om, odlicno, e tu je i temple of baal), jebiga opet ce francuzi da nam serviraju revoluciju, a mi jos gluplji nego sto smo bili O tempora, o mores! Quote
Александар Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 (edited) Jedan kvlt 'bend' iz Rusije - Evil i njihova pesma Christian Devil. Očita zajebancija i parodija, Iguman ni Immortal im nisu ravni. Edited May 5, 2010 by Antichrist Hammer 3 Quote
Grobodan Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Šta velite na ovo: http://www.myspace.com/lightningswordsofdeath USBM iz Amerike, uskoro album za Metal Blade. Nije loše. Quote
morbid god Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 (edited) Ne da nije lose, nego mi se bas svidjelo. Prljavi black metal, dobar kover.. definitivno cu ih stavit na radar. Edited May 15, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 Imaju jedan album za sada, evo ti: http://black-brutal-net.blogspot.com/2008/11/lightning-swords-of-death-golden-plague.html Drugi uskoro izlazi, meni stigao. Quote
morbid god Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 Stavio da se skida dok sam slusao ovu stvar, momentalno. Vidjecu kasnije da poslusam, sad sam upalio malo Asphyx Quote
BLAGOJE Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 USBM iz Amerike uvijek se nasmijem na ovo,nikad ne dosadi Quote
Miilos Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Divine Codex. Članovi iz Setherial, Attila Csihar je gost na albumu. Album je izašao još u februaru, ali ga još uvek nema na internetu da se skine. http://www.myspace.com/divinecodex Quote
Nemethor Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 Aldaaron - odlican black metal bend iz Francuske, malkice pagan upliv ali zaista minimalno, ne kvari utisak, poslusajte album Nous Reviendrons Immortels, ovisnici Skandinavske bratije (Setherial, Naglfar itd) ce uzivati sigurno, moja mala zamerka se odnosi samo na dizajn bukleta, zanemarljivo, of kors... Quote
Talvi Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 Taj Aldaaron je kul, dobih ovaj poslednji album na recenziranje i sedmicu mu dadoh. Quote
Grobodan Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 Proverite ovo: http://www.myspace.com/nattsolnorway Uskoro debi za Prophecy, nemaju fotki, ne sviraju live ali kvalitetom vraćaju u "Bergtatt" vreme očas posla, Ulver ponovo živi kroz njih! Quote
NeChrist Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 USBM iz Amerike ko bi rekao da je USBM bend iz Amerike Quote
oʞɾoƃ Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 To je Lunar, jedan od moderatora, napisao u podnaslovu jedne teme, zato ne znaš foru. Quote
Milan Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Mislim da je Cobalt tema u pitanju, sad sam pogledao, meni su takve fore genijalne, sto rece Ivory gore, ne moz nikad da dosadi Quote
morbid god Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Raspravljate sa tipom koji je u fazonu burzum 14 88, i nema smisla za humor. Ho ho ho. Quote
SACRAMENTAL BLOOD Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Equinoxio (Panama) http://www.myspace.com/equinoxiohorde http://rapidshare.com/files/390480589/By_the_Serpent_and_the_Will_-_Promo_2010.rar.html Quote
iron will Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Raspravljate sa tipom koji je u fazonu burzum 14 88, i nema smisla za humor. Ho ho ho. Боље и то него бити поносни члан дукљанског огранка ''Сатанине цркве'' (који још притом и навија за Интер). Quote
Александар Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Stiny Plamenu (senka plamena) - Češki bm osnovan 1998. sa dva člana iz Trollecha koji pored anti-hrišćanskog stava u svojim tekstovima govori o kanalizacijama, izmišljenim likovima i pričama iz dubine podzemlja kojem teku otpadne vode (Blashyrk...). Preslušao sam Otpadni Galerie i Zelezo Krvaci, zgodno... Blackmetalové Peklo Ve Spine Kanalizacni Vody Pokles Do Temnot Kanalizacnich Hlubin Ve Spine Je Pravda Rány Cernym Kovem Dive Into The Wastewater... DVD live AFOD 2005 Zelezo Krváci Phantoms of the Pilsen's Underground Odpadní Galerie Mrtvá Komora Linkovi: stinyplamenu.net myspace.com/diveintothewastewater Za skinuti: Rapidshare - Otpadni Galerie Mediafire - Zelezo Krvaci Quote
morbid god Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Slusao sam, dobar bend. Kakav trip, podzemlje i otpadne vode Quote
Александар Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Pa tematika je jedinstvena, pomalo čudna ali barem su originalni po nečemu. Quote
morbid god Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Zelezo Krvaci je najbolji, ja bih krenuo od njega. A tematika je ne samo originalna, vec i odlicna. Meni se dopadaju ti podzemni tripovi (katakombe isl.). Bio je onaj film TT sindorom, koji iako bezvezan, ima odlicnu atmosferu dje se bas provlace ti kanalizacioni odvodi. Quote
Recommended Posts