Talvi Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HPUPAkP12QM Quote
Talvi Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Slušao neko Gravdal? Ja imam ovaj novi album, "Torturmantra", i sasvim ok zvuči a u jednoj pesmi je gostovao Kvarforth, stvar je baš 100% Shining-ovska. A i naglo mi je skočilo mišljenje o njima kad videh prinovu na poziciji bas gitare: Quote
Nemethor Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Ja imam Gravdal - Sadist (digipak, Unexploded Records), prilicno interesantan zvuk, dosta inovativnih momenata, bez preteranog izleta u "progresiju"... Quote
BLAGOJE Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 (edited) Slušao neko Gravdal? Ja imam ovaj novi album, "Torturmantra", i sasvim ok zvuči a u jednoj pesmi je gostovao Kvarforth, stvar je baš 100% Shining-ovska. A i naglo mi je skočilo mišljenje o njima kad videh prinovu na poziciji bas gitare: edit:daj jos slika,ne mogu da nadjem,nijesu je nakacili na gejspejs. Edited August 25, 2010 by FaporyCrownOfficial Quote
Talvi Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Na spejsu joj stoji da je straight & single. Quote
Talvi Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Ti ono beše tražiš basistu? Iscimaj je, možda je raspoložena za saradnju. Quote
BLAGOJE Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 braaate,svirao bi sa njom sta bilo Quote
мать Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 BEWARE! Blood Revolt members: A.A. Nemtheanga (Primordial) James Read (Revenge, Conqueror) Chris Ross (Revenge, Axis of Advance) Debi album Indoctrine uskoro izlazi za Metal Blade, zvuči kao Axis of advance sa Primordail vokalima, nezamislivo ali zanimljivo. Blood Revolt - Indoctrine (2010) mene zanima novi Weapon ('From the Devil's Tomb', will be available on Nov 1st). svidja mi se nova stvar Vortex 11724 <- myspace 1 Quote
BLAGOJE Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 (edited) iha,idemo stvarno kacis prebolesne linkove,svaka ti cast. edit:peta pjesma,pici,album suvereno sjeda na drugo mjesto po mom misljenju u 2010oj.jesam dosta ocekivao,ali ovo je...jos enslaved da izadje i slobodno godinu zakljucavajte.nedajboze thorns,pa pukao bih.desetka kao suza. Edited September 1, 2010 by FaporyCrownOfficial Quote
Grobodan Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 O čemu pričaš, o Blood revolt? Pa stavljali smo link pre par meseci... dobar je album. Novi Weapon, nisam imao pojma da treba da izađe, super. Quote
мать Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Pojavilo se i ovo Blood Revolt - Indoctrine (2010) za sada ifolder pre par meseci a? damn it nisam u toku Quote
Milan Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Da je crk'o, jos malo pa bi mu davali cetres dana Quote
BLAGOJE Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 grob i ostali: i ja sam masu cekao taj album,nemam pojma kako sam propustio,mora da ste ti i milan poceli da se razbacajute linkovima pa ne vidjeh. grob:daj picko link za novi enslaved Quote
oʞɾoƃ Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Stiže mi pre neki dan "Amphythalamus Horroris", što je reizdanje drugog i trećeg dema benda Borgia, pričalo se o njima već na novitetima. Jednako je svež i interesantan kao i full-length, a produkcija je tek za nijansu slabija - demosi pre zvuči kao EP-jevi, baš se vidi da su prošli kompletan produkcijski tretman. Maksimalna preporuka. Quote
Guest Administrator Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 http://www.thesirenssound.com/2009/01/06/crippled-black-phoenix-absolute-must-have/ Quote
BLAGOJE Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 a,izvini,sta ovaj link radi na bm podforumu? Quote
Guest Administrator Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Pogresan tab za copy paste ali kad sam vec video bilo je kasno za edit i evo sad smo napravili 3 offtopic posta i za sve si ti kriv Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 (edited) Bend Santifica,postavio sam ih na temi podforum death metala,jer njihov zadnji album poprilicno vuce na te elemente.Medjutim izdali su i sledeci split sa bendom Pantokrator pod nazivom Sanctifica - In the Bleak Midwinter / Songs Of Solomon (Split, CLC Music 2001) i to je black metal.Vrijedi poslushati ako ne nista drugo. http://www.youtube.com/watch?v=PZOtW7k7ubs Edited October 8, 2010 by SixStepsOnTheMoon Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Obrnuti krst je označavao u slučaju brojnih hrišćanskih mučenika i ispovjednikam,svetih,koji su naravno svoje ispovjedanje plaćali krvlju,smrskanih lobanja i kostiju,označavao veliku dar na udostojavanje takvom smrću.Imam primjer najbližeg Hristovog apostola i učenika,neposrednog i iskrenog Petra,koji je kao i svi apostoli svoje ispovijedanje platio mučeništvom,koji je sebe smatrao nedostojnim da ga raspnu na krst kao njegovog Gospoda čije je vaskrsenje do smrti ispovijedao,nego je zatražio da taj krst obrnu. Samo nažalost ta simbolika koja u sebi sabira živu dubinu ispovijedanja i smirenosti i dubinu mističnog sozercanja i proživljavanja Golgotske žrtve,je dans izgubljena i na primjerima možemo vijdeti njenu potpuno pogrešnu interpretaciju i korišćenje radi nekih porvšnosti kao što je mržnja prema hrišćanstvu ili zarad nekih ideloških potreba.Zanimljivo je reako jedan otac : Do not seek the perfection of the law in human virtues, for it is not found perfect in them. Its perfection is hidden in the Cross of Christ. +St. Mark the Ascetic Quote
Recommended Posts