AstralliS Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Je l' to beše onaj "dan kad je Burzum ubio Mejhema"? Quote
oʞɾoƃ Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Jeste. A znam provereno da Nargaroth ima dva fana u Srbiji Quote
Novaliis Posted March 7, 2011 Author Report Posted March 7, 2011 To je pre svega kultna muzika, kvalitet je manje bitan. Svaki pravi bleker ce postovati Kanwulfa, tog zivog hronicara black metal kulture, upravo zbog jednog jedinog albuma - Black Metal ist Krieg. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 To je pre svega kultna muzika, kvalitet je manje bitan. Svaki pravi bleker ce postovati Kanwulfa, tog zivog hronicara black metal kulture, upravo zbog jednog jedinog albuma - Black Metal ist Krieg. Ja se iskreno nadam da je ovaj post pažljivo osmišljen sarkazam. Quote
Grobodan Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Dobar je Nargaroth bend sasvim, ima smeća u diskografiji ali i nekih jebačkih albuma. Quote
Јарослав Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 ја не знам зашто се сви при помени Nargaroth-a хватају за Black Metal ist Krieg?! мислим, ок јесте то најпознатији албум, али по квалитету испред њега су и Herbstleyd и Geliebten Des Regens. Quote
Goxy Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 jel neko voli stvarno taj Nargaroth? evo ja volim stvarno taj Nargaroth. herbstleyd,geliebte i jahreszeiten su sjajni albumi,barem bolji od svih ovih post black hipsterskih sranja na koje se masa ovde lozi. Quote
Grobodan Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 herbstleyd,geliebte i jahreszeiten su sjajni albumi,barem bolji od svih ovih post black hipsterskih sranja na koje se masa ovde lozi. +BM ist krieg, pre bih slušao od poslednjih albuma Funeral mist, Watain i Ondskapt u svako doba. Quote
Grobodan Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 NE SMIJ SE! NE SMIJ SE PROKLET BIO! @Lou: Ondskapt nije ni za brisanje dupeta, FM je tu negde a Watain je preduvan. Quote
Talvi Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Grob ni na treći Marduk koncert nije išao iz revolta što mu "Wormwood" liči na FM. Quote
Grobodan Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Hej, imam principe, koliko god usrani bili. Quote
Talvi Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Jes', i radi te tri nove koje su svirali si propustio super izvedbu 10 starih + Vader. Quote
Fapril ethereal Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 jel ima neko link za zadnji Aurora Borealis mozda? Quote
Lou Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 http://darkport.blogspot.com/2011/02/aurora-borealis-timeline-beginning-and.html Biraj koji ćeš link. Quote
Grobodan Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Jes', i radi te tri nove koje su svirali si propustio super izvedbu 10 starih + Vader. Nimalo ne žalim. Quote
Recommended Posts