VoivodBG Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 The Secret - Lux Tenebris. Ovi opaki Italijani su svirali sa High On Fire u Budimpešti. Ako volite haotičnu mešavinu black i death i psihodelije na pravom ste mestu. Vokali su čista poganština. Quote
Demon Seed Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Dobro zvuci taj tvoj opis bogomi Nego (taman na temu onoga kako uspevate da pratite trilione novih albuma) ja ne postizam kuci da slusam a predao sam se sto se tice skidanja albuma i menjanja ih na telefonu svakih par dana, kazite mi je l' ima tih ug sranja na Spotify? Quote
kuruz Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 NWN! forum i Black Metal Promotion na Tjubu Quote
Demon Seed Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Ne razumem Streamovanje youtubea na mobile data modu dok se vozim prevozom je strogi no-no, a jede i bateriju jer ne dava da ugasis ekran xD A ug sranja blaze receno, mislim na generalno black metal koji nije Nuclear Blast A opet i da nema ug, ima 95% stvari koje slusam, cu se raspitam kod vipa kako to ide Not available in your country Sta li sam se ja prebacio Quote
Kumodraski Vo Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Kupis kasetu kao pravi ug bleker.. Sta fali skidanju na fon, samo uzmi sd karticu ako ti bas treba ali realno koji ce ti ne mos preslusati vise od 2 albuma u prevozu osim ako ne zivis bas negde duboko u trecoj zoni.. Quote
Talvi Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 tek sad otkrivate The Secret c c c, dobro poznato ime u entombedcore krugovima čak verujem da ih i imamo negde na temi Quote
kuruz Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 (edited) kačeni The Secret ovde najviše zbog ove pesme koja se razlikuje od ostatka albuma http://www.youtube.com/watch?v=ZIHs_Ufqnsk odličan je Spotify nije za teški underground, ali ima ogroman broj albuma i pesama koje svi ovde slušamo nezgodno je ako nemaš premium, jer a na telefonu ne može da lepo da se sluša zbog preskakanja redosleda pesama čak mislim da ne pušta ni shuffle jednog albuma, nego krene po sličnim izvođačima, al se ne sećam da li je sigurno tako ja imam premium, hvala gdinu Baalu dakle, preko računara može lepo da se koristi i bez premiuma, osim što tu i tamo ubace poneku reklamu potreban je VPN za registraciju i logovanje na svake dve nedelje, pošto izloguje posle 14 dana Edited August 29, 2018 by Underkuruz Quote
Demon Seed Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Ma bezi, sto bih to na kompu radio, soulseek majka Nego za tel bih nesto jednostavnije i brze, da ga ne krcam skinutim albumima... Deezer kakav je? Quote
Grobodan Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Uzmi bolje uči, pa skidaj i slušaj u pauzama, nagradis se albumom za dobar učinak. 2 2 Quote
Demon Seed Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 (edited) Kazu da je posiromašan od Spotify Uzmi bolje uči, pa skidaj i slušaj u pauzama, nagradis se albumom za dobar učinak. Skidaj mi se s kurca u pauzama, nagradiću te za dobar učinak :* Okači mi jedan trigerd sad Kuki, evo zapjenio sam na wc solji s mobilnim u rukama Edited August 29, 2018 by Demon Seed 1 Quote
Grobodan Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Kakav si prek covek, ja ti dajem ozbiljan savet. Quote
KazimKazim Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Samo safl i razliciti izvodjaci paralelno Quote
Talvi Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 samo muzika u skladu sa vremenskim prilikama, a bogami i serije Quote
Demon Seed Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Kakav si prek covek, ja ti dajem ozbiljan savet. Pravi si dušebrižnik, mora da sam pogrešno protumačio Red je ako mi misliš dobro i ništa ti nisam nažao uradio da mi udeliš savet, naročito ako nikad ranije nisi i tražim savet od tebe Quote
Talvi Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 poznat je sloba po tome što voli da nameće drugima šta da rade i recimo slušaju Quote
Demon Seed Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Ili npr. da alaudira da neko drugi ima tu osobinu da nekom nameće šta da sluša, jer ga peče kad taj neko konstatuje da sluša smeće? 1 Quote
KazimKazim Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 A ovai Secret...u koe mesto u tabeli ga treba svrstati, to est u koem godisnjem dobu gae naibolje slusati? Quote
Talvi Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 od Mitrovdana do svetog Jovana najbolje Quote
dAdAiSt Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Lepo rece Grob onomad kako mu je drago sto nije ta generacija sto je preko Linkin Parka ulazila u metal Meni ti stari bendovi i dalje, pored proto-emo pozeraja, bude tu žicu nostalgije. LP, POD, Creed, Limp Bizkit, pa i Rammstein, koji je bio vrh vrhova. Sećam se jedne žurke kada sam imao nešto tipa 15 kada sam morao da smaram ljude root-om (remember meeeee ) i ranijim albumima In Flames-a. Recimo kada sam otkrio Darkthrone, to je bilo to, i danas se živo sećam kad idem kroz Jagodinu (timejump od 10 godina) sa novim telefonom i odvrnutom Nirvanom do daske, bez sluški, da svi čuju, dok se ortak okretao u panici da će ga neko uhapsiti Black kao black demonstrira stagnaciju već x godina unazad, ne znam šta da kažem o sceni gde su osrednji Marduk i Behemoth sposobni da stvore jedino što mi se sluša, od novih pesama i albuma. Peste noire recimo me je razočarao, kao i Darkthrone, daću ovom drugom još par šansi, ali se to na mojoj skali ne može meriti sa Circle The Wagons ili Shut Up, These Shores, ili The Cult Of Goliath, koji su savršeni spojevi tog njihovog crust-a, heavy metala sa black korenima, i totalnim Fuck Of stavovima. Quote
kuruz Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 daj ono pismo koje si slao Metal Hammeru Quote
Haos sam ja Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 The Secret sam slusao odavno mada ne pratim sta rade u poslednje vreme. Koliko se secam vise je bio neki mathcore nego black. Quote
HUMAN Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Lepo rece Grob onomad kako mu je drago sto nije ta generacija sto je preko Linkin Parka ulazila u metal A najgore od svega, što ta ista generacija sada pravi (nazovi) ekstremne bendove, na koju se loži milion hipster/core/nu/etc. kvazi metalaca Quote
Demon Seed Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 @dadaist: Jedino ako ne slusas novi bm uopste, gde ti je DsO jebiga, samo tu imas dovoljan fix za bm od 2003. naovam... Meni je Limp Bizkit od tih nu i dalje pomalo simpa, SOAD prvi album mi je perfekcija, a i na drugom i trecem ima stogod, Rammstein je isto do jaja naravno... Al' si nesto na kraj srca s bmom, Marduk, Behemoth i sl. nisu luconose odavno Quote
Recommended Posts