dAdAiSt Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 (edited) daj ono pismo koje si slao Metal Hammeru Hahaha, nisam ovca, ne verujem da me to i danas proganja. Mladost-ludost. bacio, a realno to je bilo smehotres, sećam se da su mi pomerali dupe u busu kojim sam išao u srednju. Od rekvizita iz tog perioda još čuvam omot Azazel-Na Maah sa posvetom, onaj metal express sa posterom may result i cannibal corpse-om na naslovnoj strani za koji sam išao s jednog kraja grada na drugi, gde je bila trafika koja ga je imala, gomilu diskova koje sam naručivao od solicitora tada, dosta bucherian vibe-ova i svetova kompjutera, sad gledam na slayer temi neko ukacio snimak sa exit-a, to mi je bilo najžešće koncertno iskustvo, jedino mi je žao što nisam video mejdene live. Ne,, black je meni Darkthrone, Gehenna prva dva albuma, Drudkh, Dissection, Nokturnal Mortum, od naših demosi The Stone-a, I Am Immortal mi tu stoji rame uz rame uz hajpovan na 202ojci M. Result sa Jata Moja Crna, i Wolf Hunger demos The Forces Of Perun Are Back i Zemlja Moja U Plamenu Je, koje sam dobio još kao urednik Metal Scream-a, sećam da sam tada dosta slušao i Abigor, Desaster, bilo je tada i web i papirnih fanzina, Rex/Mex je zamenio Metal Hammer koji je brzo propao, još se sećam reči B. Rogošića kako mu neko ulazi u Mordor i pita pokazujući na Dimebag-a "Ko ti je ovaj?" Stoka je stoka, realno Corrosion Of Conformity može sa albumima izdatih 90ih da pokrije pola NU metal scene, sa sve "country metal"-om na load-om i reload-om Metallica-e. Šteta, da se bendovi cimaju, bilo bi i potražnje, 1 papirni zin bih menjao za 10 "portala." imao bih i da kažem svašta i o hellycherry-ju i balkanrocku i prljavim odnosom urednik-recenzent na oba, ali ko ih "ebe. Edited August 30, 2018 by dAdAiSt 1 Quote
Demon Seed Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 Meni je komicno da je nekom Drudkh bm a DsO mu nije bm SMRC slobodno dok ne legne Quote
KazimKazim Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 BM e sta ja kaem, zonfic...kupis Slobinu retoriku 1 2 Quote
Demon Seed Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 (edited) Tebi je Drudkh vise bm nego DsO? Ili samo udaras kontru na prazno (po sesti put)? Meni je komicno da je nekom Drudkh bm a DsO mu nije bm Nije bm ono sto ja kazem, nego ja kazem ono sto je bm Edited August 30, 2018 by Demon Seed 1 Quote
dAdAiSt Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Jebiga, meni recimo Mayhem nije bio bog zna šta, trebalo mi je dosta da skapiram taj fazon. A DsO Si Monomentum repriziram stoti put, i smara za medalju.Takođe, recimo Krieg koji mi je bio najbolja stvar posle Darkthronea, sada mi je dranje bez poente. Quote
Towards The Inevitable Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Obrnuo sam jutros prvi Negative Plane, malopre poslednji Whoredom Rife, a kasnije veceras planiram da pustim novi Mare. Nema zime za black metal. Nema zime za muziku uopste, uvek ce biti dobrih albuma u svim zanrovima. 1 Quote
[Nocturno] Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Mene taj Mare nije dojmio uopste, moracu da mu dam jos jednu sansu. (druga dva koja si naveo su top ) Quote
Miilos Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Ne secam se da li sam kacio ovo nekada ranije (a tek se ne secam da li je bend spominjao neko drugi), u svakom slucaju topla preporuka za Miilosa, kapiram da je ovo njegova solja caja, za mene svakako najbolji BM koji sam cuo a da ga je odsvirao i otpevao neki Rus, bas se danas prisetih da ponovo pustim posle sto godina: https://ironbonehead...bum/atanor-same Fenomenalni rifovi, fenomenalan vokal, fenomenalna atmosfera, tekstovi na ruskom, the whole thing Nije loše. Kao da pomešaš prvi Master's Hammer i Ved Buens Ende. Koliko će da me vuče da slušam, to ćemo da vidimo, ali preslušaću sigurno još koji put. Quote
Miilos Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Gde ovde cujes VBE.. Prva pesma oko trećeg minuta, druga 1:40 ... Quote
Miilos Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 ' timestamp='1535736892' post='2993640']Mene taj Mare nije dojmio uopste, moracu da mu dam jos jednu sansu. (druga dva koja si naveo su top ) Možda nije baš kao DMDS ili SMRC, kako je najavljivan, ali je super album. Quote
Сале Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Да будем искрен ни мени тај маре није ништа посебно. Заправо чак мислим да је испод просека. Мислим да му ја нећу дати 2. шансу Quote
oʞɾoƃ Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Možda nije baš kao DMDS ili SMRC, kako je najavljivan, ali je super album. Nije problem što nije DMDS/SMRC (to niko normalan ni ne očekuje), nego što nije bolji ni od demo materijala, a to je ipak ozbiljan promašaj za bend koji postoji ovako dugo. Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2018 Report Posted September 29, 2018 Sto je fino ovo ima taj neki 90s norveski/svescki smek, dobra stvar.. Quote
Сале Posted October 15, 2018 Report Posted October 15, 2018 Ко воли мелодичан пауер блек а да му не смета појање на руском, ово би могло да му се свиди. Quote
Kumodraski Vo Posted November 12, 2018 Report Posted November 12, 2018 Slusajte Wędrujący Wiatr, dosta lep poljski melanholicni atmo/pagan fazon, kao jos tmurniji Drudkh na primer.. Kuruze daj jos neki poljski atmoshit ako znas.. Quote
kuruz Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 (edited) Furia ima takve momente ponekad recimo Edited November 13, 2018 by Underkuruz Quote
Kumodraski Vo Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 A dobro Furia je vec ustolicena ovde kao kvalitet.. Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 (edited) I Mrla je Iako nije Edited November 13, 2018 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 Otkrio sam boga Ne stvarno, nikada mi nije bila jasna ova tema. Jel se radi o nekim novitetima ili šta već! Mislim otkriti neki bend po meni podrazumeva tipa čuo si nečiji demo, pozvao bend, napravio ugovor.. 1 Quote
Talvi Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 noviteti idu na temu o novitetima, ovde kačiš opskurne bendove na koje naletiš a za koje se još ne isplati otvarati temu Quote
Recommended Posts