dimmu1 Posted June 17, 2023 Report Posted June 17, 2023 Nikad cuo za njih do pre nekoliko dana. Iznenadjujuce mi je za Amerikance da izdaju ovako dobar album u tom zanru. Quote
Сале Posted July 21, 2023 Report Posted July 21, 2023 Квалитетна музика са још квалитетнијим омотом . Лепо ја говорим да је финска обећана земља. Quote
Сале Posted August 29, 2023 Report Posted August 29, 2023 Они ранији албуми нису нешто посебно али овај задњи им је супер. Quote
Kumodraski Vo Posted September 1, 2023 Report Posted September 1, 2023 Dobar italijanski sympho na fazon ranog abigora.. Quote
Miilos Posted February 28 Report Posted February 28 Angrenost - Planet Muscaria Izašao im je album nadavno za Noevdia, ali nisam bio oduševljen. Ali zato je ovaj odličan. https://angrenost.bandcamp.com/track/sataniogos Quote
The Bowels Of Perdition Posted February 29 Report Posted February 29 Mene je taj novi Angrenost potpuno oduvao, slušam ga neprekidno od kada je izašao i samo mi se dodatno otvara, 107 slojeva ima, čudi me da ti nije legao. Pokušao sam da negde nađem i ta dva prethodna albuma, ali ladno nigde ne postoji torent - mnogo kultno. Quote
The Bowels Of Perdition Posted February 29 Report Posted February 29 Joj, ne koristim soulseek... Snaći ću se već nekako, hvala. Quote
Miilos Posted February 29 Report Posted February 29 7 hours ago, The Bowels Of Perdition said: Mene je taj novi Angrenost potpuno oduvao, slušam ga neprekidno od kada je izašao i samo mi se dodatno otvara, 107 slojeva ima, čudi me da ti nije legao. Pokušao sam da negde nađem i ta dva prethodna albuma, ali ladno nigde ne postoji torent - mnogo kultno. Da preslušam i drugi album pa ću ponovo da se bacim na taj novi. Soulseek skineš i ništa ti više ne treba. Kad smo kod soulseek-a... Zanimljiva stvar - bukvalno sve ima da se skine osim - Dimmu Borgir. Tj. ako ukucaš ime nekog albuma nalazi sve, ali čim se ukuca "Dimmu Borgir" u pretragu ne nalazi ništa. Quote
Talvi Posted February 29 Report Posted February 29 ima toga još, neki izvođači budu blokirani u pretrazi tako, mislim i Korn ako se dobro sećam verovatno pravni razlozi Quote
Miilos Posted February 29 Report Posted February 29 Ima Korn, sad sam pogledao. Nikad mi se nije desilo osim sa DB, a često za druga skidam raznorazne poznate bendove. Quote
Miilos Posted April 2 Report Posted April 2 On 2/29/2024 at 9:28 AM, The Bowels Of Perdition said: Mene je taj novi Angrenost potpuno oduvao, slušam ga neprekidno od kada je izašao i samo mi se dodatno otvara, 107 slojeva ima, čudi me da ti nije legao. Pokušao sam da negde nađem i ta dva prethodna albuma, ali ladno nigde ne postoji torent - mnogo kultno. Sad kad sam sve preslušao uzduž i popreko, ipak mi novi album najmanje leži. Ali drago mi je da sam im pružio šansu, jer je sve što su izdali dobro (ali definitivno nije muzika koja legne na prvu) i sve zvuči kao da su različiti bendovi u pitanju, a opet je nekako prirodna promena. Ova pesma sa drugog albuma je boleštija... https://angrenost1.bandcamp.com/track/lupus-in-fabula Quote
Miilos Posted May 18 Report Posted May 18 https://sovereignofconquest.bandcamp.com/album/lamentations-of-supernatural-revelation Ne znam ni sam šta mi bi da pustim... Još su iz Indonezije... Nisam se pokajao. Na metal archives piše Psychedelic Black Metal, ali ovo je totalno u Negative Plane fazonu, ili možda još više kao Funereal Presence, ništa više, ništa manje psihodelično. Quote
Kumodraski Vo Posted June 21 Report Posted June 21 Msm da sam kacio, branikald-core nije lose samo me smaraju usecereni post delovi ostalo je dobro.. Quote
airzez Posted November 4 Report Posted November 4 Krenuo ja da okačim Звёздный Храм, vidim neko me preduhitrio. Stoga: Španski odgovor Vothana, produkcija bi mogla malo da se utegne, ali skroz korektno svakako. Quote
Kumodraski Vo Posted November 4 Report Posted November 4 Brate reci im za Branikald, ja to kacim 300 godina i niko mi ne veruje.. 1 Quote
airzez Posted November 4 Report Posted November 4 Pa ako nisu do sad skontali Branikald, onda nema vajde stvarno 1 Quote
Recommended Posts