tier_mfkr Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Noćas biće nereda noćas biće ludnica evo idu huligani žitištanskih ulica prebićemo noćas sve jer je tako najbolje nek se čuje nek se zna Sveti Đorđe volim ja! Sveti Đorđe! Sveti Đorđe! Mi smo ludaci iz grada žita evo vam kita evo vam kita! Radnicki moj, ti dobro znaj, Da tobom ponosi se cela Srbija, I zivot svoj cu da ti dam, Jer ponosan sam sto za tebe navijam... Radnicki moj, ooooo, ti dobro znaj (dobro znaj) Da tobom ponosi se cela Srbija (Srbija) I zivot svoj (zivot svoj), cu da ti dam (da ti dam) Jer ponosan sam sto za tebe navijaaaaaam... Ooooooo Ooooo Ooo Ooo Ooooo...
Генеральный Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 опа, ово звучи ноулајферски као да навијате за велики клуб. риспек' фром еври аспек'.
kuruz Posted December 28, 2009 Author Report Posted December 28, 2009 Proleterovi Indijanci su imali dobru: Mrzim Zvezdu i Partizan mrzim ceo Beograd mrzim tebe, Olivera volim samo Proletera! Olivera je bila supruga jednog od vođa, ali ga je ostavila zbog toga što je stalno bio sa ekipom sa tribine.
SkullKrusheR Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Olivera je bila supruga jednog od vođa, ali ga je ostavila zbog toga što je stalno bio sa ekipom sa tribine. to je bre zivot, a ne ovo zena, deca, kurac, palac...
Генеральный Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 навијање за мање клубове је као јебање дебеле жене. забавно док те не виде ортаци. 2
Мајор Гашпар Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Песмица за Бору, клупског редара. Певамо је само кад играмо кући. Стоји поред нас и сере нам како уништавамо клупску имовину. Иначе, обрада Секе Алексић-Аспирин Недеља је сада Неће бити рада Данас певаћемо сви Армија је стигла Све на ноге дигла Напред Бели орлови На стадиону лудило И Бора се појавио Да прозива ме Ма, што си такав Боро Што не пустиш нас Да развалимо све А Бора нама каже Да смо права стока Да смо најгори Олош најгори Да дрмамо жицу И стуб да извалимо Да смо најгори Олош најгори Напред Бееелиии орлееее Знај да волим те Зато пусти Бороооо Да развалимо свееее А Бора нама каже да смо права стока...
tier_mfkr Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Opet puna tribina i opet cirka se zestina i ko nas mrzi kurac prima aleeeeeee Kragujevcaniiiiiiiii (pa jebacki ritam bubnja) Pevajmo sad jako svi (pa opet bubanj) Napred Radnickiiii, moja ljubaviiii.... I najjebenija tekma ikad... Kosarka Kup sa Partizanom 2006/2007
kuruz Posted December 29, 2009 Author Report Posted December 29, 2009 Hahaha, dobri ste, ali je taj prepev mogao i bolje ( "da mi puši i za džabe... pička je grobarska..." ).
Шарки Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Кад заори зла машина, Пуни мреже головима, И код куће и на страни, Клошари су хулигани, Заорите трактори, Да будемо најбољи! ИМТ, ИМТ, ИМТ!!!
vudun Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Значи крај! Сад може комотно да се метне катанац на тему.
tier_mfkr Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Kad je Radnicki bio prvoligas, Djordje Tomic popija nabod od jednog navijaca: http://www.youtube.com/watch?v=yAa10wkTuiw
kuruz Posted December 30, 2009 Author Report Posted December 30, 2009 Моја прва већа утакмица је Раднички КГ - Партизан, пре неких 7, 8 година. Било је 2:2, неко из Радничког је дао гол са 35 метара.
tier_mfkr Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Ja se secam iz tog vremena 6. ili 7. maja je bila utakmica u Kragujevcu i Spasic (stoper tadasnji "team star") je zavukao gol iz slobodnog udarca sa nekih 35 metara...
Шарки Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Значи крај! Сад може комотно да се метне катанац на тему. Хвала, ово сам чуо пре xy година на терену ИМТ-а, код Хале спортова.
bezlichni Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 (edited) Najjacha navijacka. Ja volim sum kad kaplje krv kad me u grobu gricka crv meni se peva kad vdim creva jer ja volim NAPREDAK! Edited January 6, 2010 by l3s26 1 1
lemmy sixx Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Meni se peva kad vidim creva!!!! Kako jako!
bezlichni Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 (edited) Meni se peva kad vidim creva!!!! Kako jako! haha ta pesma je smišljena u vreme kada je naveći broj napretkovih navijača cinio panKz Skinjz i mJetalglave. Tako da ... influenca je evidentna... Inače najnelogičnija ali ujedno i najjača navijačka pesma po mom skromnom mišljenju je napretkova; SRBIJA JE RAKIJA, RAKIJA JE JAKUZA Edited January 6, 2010 by l3s26
serblackbeard Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 И док Рударе играш ти увек ћу те бодрити И нек Рудара прати срећа и да нам кита буде већа.
RazaL Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 Ја од великих клубова навијам за Партизан, а од малих за Звезду. 5 9
El Karnisero Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 (edited) Edit-evo ti plus,bas si simpa. xD Edited July 4, 2010 by El Karnisero
serblackbeard Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Posle tri godine Mladi Rudar ponova gazi. Posle 4 kola 9 bodova, sve u gostima. Zadnje kolo bilo 1-1 u 85om minutu i prekid jer su domaci dobili 4 crvena kartona
Recommended Posts