Jump to content

Recommended Posts

Posted

Да ли си као неустрашиви спортски радник размишљао да заиграш у недостатку играчког кадра?

Posted

Је л' се сећа неко ФК Винер Брокер? Памтим да су играли другу лигу тамо негде 1999-00 и да су били убедљиво последњи и после тога им се губи сваки траг...

• Upvote 1
Posted

Честитке. :pivopije:

Ми добили 6-1. Још 3 кола до краја - треју нам 2 победе.

2 гостовања екипама из доњег дела (од тога једну би добили без проблема и ми са јуметала).

Posted

Јуче сам га окренуо...распитивао се за резултат. :)

Ускоро му скидају тег (издуживање коске..како то већ иде, јебем ли га) и излази из болнице. Након тога гипс одређени период. Каже да за сада иде по плану.

Posted

Фино, фино. Зајебане су то повреде, ја сам имао само напрснуће скочног зглоба, месец дана гипс и доста сам од тренинга пропустио због тога.

Posted

Данас сам био у болници, па сам видео како се то ради. Закаче тег за ногу повређеног, а ногу фиксирају и онда пусте да тег виси и тегли кости, нерве, мишиће, тетиве, кожу...

Posted

Звучи гадно.

Предлажем један организовани одлазак на утакмицу Белих орлова следеће сезоне.

Posted

Звучи гадно.

Предлажем један организовани одлазак на утакмицу Белих орлова следеће сезоне.

Ја сам за. Само Довла да нам достави песме, да их научимо.

Posted

Договорено браћо. :rockdevil:

Следеће сезоне, здравље Боже, играмо Округ Б. Гостовања по врлетима Крушевца и Александровца. :rockdevil:

Сваки повратак са гостовања без повреда је премија.

Posted

Јуче добили 7-2 на страни, а данас другопласирана екипа кикснула, тако да смо и математички обезбедили титулу првака Општинске лиге Трстеник.

Окружна лиго, стижемо! :rockdevil: :rockdevil:

• Upvote 5
Posted

Коначно да се и у нашем фудбалу поштен рад исплати. Најискреније честитке,надам се да ће мајстори игре на петопарцу из Тоболца експресно напредовати кроз рангове.

Posted

Надам се да ће се следеће сезоне река људи са јуметала слити ка стадиону у намери да подрже Беле Орлове.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...