Jump to content

Recommended Posts

Posted

Нуде нам се многи самоуки фудбалери да заиграју за нас следеће сезоне. Мораћемо добро да одрадимо скаутинг и проверимо те мајсторе фудбала. Ако се људи чуде како је тешко проћи пробу у Партизану, онда ће се тек чудити ригорозним проверама на тренинзима Белих орлова.

Следеће сезоне ће се тражити карта више.

• 2 weeks later...
Posted

Честитке још једном.

Биће вам упућен и телеграм након победе у баражу.

Изгубисмо од Таковског Устанка 1-0 на страни. У суботу је реванш.

Posted

Ма,газите,то,без,проблема,

Ми,сутра,последњу,утакмицу,у,првенству,играмо,па,следеће,недеље,против,репрезентације,лиге, :rockdevil:

Додела,пехара,и,те,форе,

• Upvote 1
Posted

Колико то утакмица играте у баражу?

Ми у недељу играмо против репрезентације лиге.

Након тога боговско кафанско ждрање и опијање. Штета што све то пропуштам. :(

Posted (edited)

Ово је са Луњевицом финале

Пошто имају две лиге игра се полуфинале и финале по две.

Да има неко паметан у општинском савезу па кад Металац заврши стадион да се финале игра ту по угледу на Енглезе.

Edited by serblackbeard
Posted

Нажалост нисмо ушли. Изгубили смо на пенале после тринаест серија.

И гол смо примили после пенала и цело друго полувреме смо играли са играчем мање. Јебига.

• 2 months later...
Posted

Данас стартовало првенство. Оверили смо бод на гостовању.

Губили од првог минута тј. примили из пенала, а изједначили у 2. пол. из слободњака.

Од 47.мин играли смо са играчем мање. Нападач 2 пута покушао руком да постигне гол и фасовао 2 жута. :rockdevil:

Све у свему, издоминирали смо са играчем мање и баш ми је криво што смо само бод узели.

Posted

U Ratkovu su idioti dozvolili da se ugasi klub koji je osnovan 1918 (ili 1924, nisam siguran) jer ih je bolela ona stvar da ga preregistruju. Imali su rok do aprila, onda su im produzili do devetog avgusta, i naravno niko nije uradio nista. A onda su na brzinu sazvali osnivacku skupstinu i 12.08 osnovali ponovo Radnicki. Smradovi lopovski. Dok je moglo da se maznjava imali smo 80 ljudi u skupstini, kao Partizan, a kad je nestalo para, nestalo i njih.

Trebali su da igraju u podrucnoj ligi Sombor, gde su se vratili posle godinu dana beton lige, sad nemam pojma gde ce ovaj novi-stari klub. Goveda!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ми 2 пораза и 1 нерешена, али се ништа не зна пошто су 2 екипе са којима смо играли закасниле са пријавом у Агенцији за привредне регистре.

Edited by Ефенберг
Posted

Vodojaza iz Grosnice danas igra protiv Takova na svom.

Iz prva dva kola imaju 4 boda, remizirali kuci sa Karadjordjem iz Ribnice i pobedili u gostima Orlovac.

Postadoh fan kluba iz sela iz kog mi je cale, a i braca od tetke su im nova pojacanja :rockdevil:

• 4 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...