Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

FK Buducnost Mladenovo FTW   :rockdevil:

n147275625053_684.jpg

Cak sam i bio clan ovog velicanstvenog kluba, jedan ceo trening  :bigblue: Igr'o desnog veznog XD

Edited by Zoidberg
Posted

Nije Sparta,vec Šparta,mrzelo me da stavljam na srpski.FK Šparta Beli Manastir drugovi,ponos Krajine!Za razliku od ovih vasih zadrugarskih pilicara,klub koji je u 3 navrata igrao u 2.ligi bivse SFRJ.

Za Spartak me boli kurac,odem na tekmu da se derem i eto da dam podrsku.Ali dobro,nije njima mesto na ovoj temi.A ostali suboticki pilicarski klubovi kao sto su Backa,Solid,Sever,Palic i slicni paceri me ne zanimaju.

Posted (edited)

radnicki_grb.jpg

Не могу да нађем њиховог наjљућег ривала, грб ФК Колоније. Градски дерби је врло зајебана ствар.

Edited by Narsil
Posted (edited)

567px-FK_Be%C5%BEanija.svg.png

bili prva liga dok je bio Mita precednik :mrgreen::mrgreen::mrgreen::rockdevil:

a kada su mu neke picke turile bombu pod auto ode Bezanija u kurac :icon_ne:

Edited by Mita
Posted

FK%20Begej%20Zitiste.gif

Propast, okružna liga. Valjda ispod toga postoji samo opštinska. Prošle godine je tekst o meču sa FK Banatsko Karađorđevo objavljen na B92 zbog klanice na terenu, petorica naših su izneti jer su imali gadne povrede. :rockdevil:

Pre 15 godina je za nas igrao Zvonimir Vukić. :D

Posted

Darko Kovačević ima kuma u mom komšiluku, a Radomir Antić je rođen na 50 metara od kuće mog dede. Prava smo fudbalska prestonica Srbije. :rockdevil:

Posted

U sezonama 1999-2000. i 2000/2001, redovno sam pratio utakmice tadašnje Srpske lige - Niš, koje je Radnik iz Surdulice igrao na svom terenu. Kuriozitet je da je u to vreme, sudeći po izveštajima u Sportskom žurnalu, Radnik bio klub koji je imao najveću posetu po utakmici u Srpskoj ligi u celoj Srbiji. Kad sam ja dolazio, uvek je bilo puno, ponekad i preko 2000 ljudi, a procena je da je najveća poseta (3200 ljudi) bila na jednoj utakmici kojoj nisam prisustvovao. Za gradić od 11 i po hiljada stanovnika, zaista impresivno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...