Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mozda i ja dodjem,Luka me je naucio sve pesme.

Nekaad ste svii viii igrali za Radniickii,a sad ste svi vi duse proodaliii,naapreed,naapreeed Radnicki! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

jbt, ja sam pozaboravljao sve pesme, a ove nove i ne znam... ali setiću se na licu mesta :D

• 1 month later...
Posted (edited)

Шта се смејеш, Мађарчино, гледај ово:

68068_156894767674681_100000624765322_347974_680433_n.jpg

Раднички и ништа друго!

:rockdevil:

n1234631983_130925_2127.jpg

Edited by Scouser
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Која је то лига у питању?

5. ваљда.

У суштини, Курвари (старија екипа) су били актуелни на рукомету и навијали док сам ја био у основној школи, а Раднички играо Супер лигу. Биле су феште. Сад екипу чине пар старијих момака и 40 - 50 клинаца. Углавном Гробари.

• 5 months later...
  • 3 months later...
Posted

fk_kabel.gif

http://www.srbijasport.net/tak/803

Солидан почетак првенства, после четири кола 9 бодова и друго место у петом рангу такмичења, још сад кад се захукћемо... Иначе, овај клуб је до пре десетак година играо Другу савезну лигу, а сад већ годинама тавори у Подручној лиги Новог Сада... Понекад мало пратим и неке друге новосадске и приградске клубове (Славија, Железничар, Ц. Звезда Видовданско насеље, Индекс, Фрушкогорац Сремска Каменица, Цемент Беочин...)

Posted

Добар је то термин ако нисте загинули у кавани синоћ. Плус не можете да стигнете да се понапијате данас.

Мада чисто сумњам да дозвољаваш тако непрофесионално понашање у екипи :)

Posted

Вратио сам се секретарском позиву. Набацили смо профи тренера, увели тренинге и тако то.

Иначе, добисмо данас 1-0 (из пенала :bigblue: ). Судија завршио посао, а после утакмице позван на ждрање.

• Upvote 2
Posted

Следеће коло гостујемо тамо. Нова су екипа, па се једва окупљају. Прошли пут је утакмица каснила пола сата јер као домаћа екипа нису могли да се окупе. :haha:

Очекујем бар 7 комада...за набијање гол-разлике.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...