lemmy sixx Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Опет капирам да је поштеније од Калча. Koliko je smesno kada navijac Barselone prica o postenju. 1
Јарослав Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Јбг, ја нисам рекао да подржавам сваку судијску одлуку на свакој Барсиној утакмици.
serblackbeard Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Коначно расправа о Барси на правој теми 1
Footog Qpoos Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qaukKoo534A&feature=related los je snimak..kao i svi navijaci metalca iz futoga...pravi futozan navija za fk futog...
Мајор Гашпар Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Ево да напишем реферат после последњег кола јесењег дела првенства. http://www.srbijasport.net/tak/884/rez Сваку утакмицу коју смо одиграли против Мораве била је на нож. И тамо смо скоро увек добијали. Бивши зонаш, огроман терен за општинске услове. Због неких политичких игрица у општини Морави су општинари понудили 20.000 дин да нас добију. На све начине покушавају да нас спрече да уђемо у Окружну лигу. Шаљу нам судије дијаболе, навлаче против нас..ево, јуче није била судијска тројка, већ главни и један помоћни. Да не улазим сад у причу око политичких игрица... Пре почетка утакмице извршим проверу књижица. Провалим да шверцују једног играча и прећутим искусно. 10. мин 1-0 за Мораву. После 5 мин 2-0. Ми смањимо на 2-1. Након тога одем код делегара и тражим да проверимо књижице. Утврди се, наравно, да је шверц у питању, али делегату се јебе јер је плаћен. Неће да помери дупе. У том моменту Морава ували још један гол, дакле 3-1. Вршим протесте 15 мин, али ништа. Полувреме...судије и делегат не улазе у свлачионице и просторију предвиђену за њих. Опет прилазим и тражим да се играч легитимише. На крају делегат то и ради. Одлази до тог играча, пита га како се зове и он као из топа креће да рецитује - Јањошевић Давор, то и то годиште, од тог и тог оца. Ја-Ајде, немој зајебавати, па знамо се..моје си годиште, зовеш се тако и тако Он-Не, ја сам Давор Ја-Ево и брат ти је у екипи, немој да се брукаш Његов брат-Нисам му ја брат! Ја-Е, до курца кад се одричеш брата. На ово се пола екипе Мораве покида од смеха. Делегата и даље боли курац. Тражим му да га фотографише и да услика и књижицу од тог лика Давора, преко које се шверцује...боли га кита. Смањујемо на 3-2...стисла им се муда, не могу центар да пређу. И даље нападам делегата. Нека Косоварчина, пандур..продаје ми те пандурске жваке. Те, све ће бити у реду, ово је само општинска лига. А тренер Мораве ми каже да много једем говна и да ћутим. Изједначење, 3-3. Искључују нам играла због приговора, а потом још једног са клупе (такође приговор). Настављамо голготу и у маниру минхенских мајстора фудбала и легендарне Руменигеове генерације постижемо у надокнати гол за победу. Оптше свршавање. Крај утакмице...тренер Мораве и делегат ме моле да не уносим у записник примедбе. Након тога, шљокање у биртији уз неке хармоникаше. 9
El Karnisero Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Промене у савезу се морају десити подхитно. Срамота је да се поштен спортски рад овако мало цени. Ја сам скандализован.
Hail Metal Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/207951/Fudbalerima-Donje-Vrbave-premije-u-drvima
Јарослав Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Мале Пчелице су насеље у мом родном КГ-у.
Мајор Гашпар Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Да изрекламирам буразера. Некада велика нада Гоча (јави се Баале ), а онда и играч Младог Обилића и још неких српсколигашких београдских клубова. Повреда кичме и неспортски начин живота су узроци пропасти блиставе каријере. Сада терорише у општинској лиги. Снимак направљен још док је играо за Баалове шупке...имао тад 15-16 год. http://www.youtube.com/watch?v=qZL6myzhKn4&context=C3f12eedADOEgsToPDskIPkT3krbtXksG556QqtGWs
Мајор Гашпар Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Ове сезоне не. Нешто се покачио са управом, а и нису се договорили око лове. Клуб где сада игра му је дао 300 јевреја и намештај. Одиграће још ову полусезону да опреми собу за клинца, па се враћа. Пакао играч за ниже лиге. Без проблема сам заврши акцију од средине терена. Најмање гол по утакмици.
Мајор Гашпар Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 (edited) Почео други део првенства. Имали смо гостовање на, не врућем, већ врелом терену другопласиране екипе. Понуђено им је 15000 дин за бодове - нису пристали. Јбг, имали смо проблема са кажњеним играчима (4 играча), а и многи нису могли да играју због пословних обавеза. Све у свему, отишли смо са трећом екипом и попили 3 комада (3-0). Но, ипак, секретарско око соколово је запазило да домаћа екипа нема оверене легитимације (чланарина за 2012), тако да у понедељак пишемо жалбу (делегат прихватио примедбу) и добијамо бодове за зеленим столом. Edited March 31, 2012 by Ефенберг 3
Мајор Гашпар Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Камера ми курца не вреди, а апарат није код мене. Сређивао неке папире, па налетео на ово...још мало па казна истиче. 1
Мајор Гашпар Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Пукосмо 1-0 на страни. Другару поломише ногу...мораће на операцију. Туга.
Јарослав Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Ау, Довла, не хвалиш се да сте први на табели. Сада гледам, следећи викенд дерби.
Мајор Гашпар Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Уби ме туга због лома ноге. Имамо 2 играча са парним картонима + ова повреда..а лик је био убедљиво најбржи играч лиге. Завршавао нам је бар 50% посла. Мислим да ћемо да затворимо следећу утакмицу. Они нису заинтересовани за пласман у већи ранг такмичења. После нам остају кикирики утакмице.
Мајор Гашпар Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 (edited) Кратак извештај са сеоског дербија. 5-1 (3-1) за Беле орлове. И то без пола тима. Премије 1000 дин по играчу. Богато, само тако. Edited May 6, 2012 by Ефенберг 4
Recommended Posts