STARSHOOTER_SUPREME Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ugao Rukom iskopan ugao, pravo je skloniste za molitvu.... Nema lutanja nema zivota, samo izbledjene ivice do neba telom si gradila, suzama malterisala sitnice tako lako prekrivene.. Zar se ne secas rashirenih ruku i osmeha koji miluje? Zar nista ne osecas kad se setis slucajnih susreta? zar vishe ne sanjas da te neko cuva pored jastuka Zar se ne secas slobodnog prostora gde smo na kraju oboje zalutali? Zagrli me kao nekada i nikad te necu pustiti da propadnes
Peti.Maj Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Zanimljiva pjesma. Kao da je napisana 'u jednom dahu'... a mozda se i varam.
Милица Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Ono "malterisala" malo ometa utisak, iako mi je jasno zasto tu stoji. Mozda bi "ucvrstila" ili tako nesto, malo vise poeticno, bolje stajalo tu. Sto se ostalih stvari tice, nemam zamerku, iskreno je, lepo napisano i svidja mi se.
шмизла Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 (edited) zar vishe ne sanjas da te neko cuva pored jastuka ... Zagrli me kao nekada i nikad te necu pustiti da propadnes :cry: Edited December 2, 2007 by шмизла
Hell on Earth Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Brate, nemoj biti mlakonja. Ovakve pesme pisu samo papucari i ljudi sa slabom licnoscu.
ZheX Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 dodajem uz prethodni post, i istripovane ribe....
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Dodajem i ja - i ljudi koji vole.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Mhm- steta sto i ti nemas nekog Necu da spamujem ovde vise
Lakšmi Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Evo, KONAČNO ovde da pročitam i nešto što valja!
Bejbe Kompajler Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 owo je prediwno.. podsetja me na neka wremena.. i na to koliko sam sada prokleto sretjna! swaka chast, nashwrljaj josh neshto owdi
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 30, 2008 Author Report Posted January 30, 2008 Des B@K@C Si josh mator?
Azizam Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 ah, lovelorn fino, negde je tako dobro utegnuta pesma a negde me izgubiš baš je lepo, pisati "za malo moje"
B@K@ Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Des B@K@C Si josh mator? Jok, batice, evo pupim... A lipo, lipo... osećajno... tko bi rek'o da ti tako... prožimaš...
Guest Senka_84 Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Uh evo citam redom pesmice i ova mi se stvarno najvishe svidja... Decko volela bih da procitam josh tvojih radova?
Gabrielle Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Zao mi je sto neko ne razume poeziju,ali ako vas ne interesuje i ne razumete temu nemojte ni davati svoje glupave komentare... sto se pesme tice,zaista je napisana u "izdahu",prilicno jejednostavno,ali zar nisu u stvari najbolje stvari-jednostavne...
AstralliS Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Neko ne razume ni samog sebe, tako da o tim ljudima ne treba trošiti reči.
vudun Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Nije loše - đasvi mi se. Samo, EKV bi sve to još dodatno ''začinio'' stilskim figurama! ehh što ne lipše Karleuš Jelenić - a ne ovak'i bendovi da iščezavaju...
Recommended Posts