VoivodBG Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 8P2 se moze sumirati u 3 reci:Brzi,Bucni,Besni Njihov spoj muzike je mesavina crossover-a i crust-a,nesto su se koncertno provrednili tokom ove godine,pa su cak i izbacili 5 album po redu. Ko je bio na njihovim svirkama zna da uvek moze da ocekuje veoma energicne sutke,sa ubistvenim im rifovima i ludackim pesmama http://www.myspace.com/osmiputnikdvabend Albumi: Drugi Album Kerber Je Mama Osmi Putnik Dva Krvavi Pir Treca Sfora Quote
Milogled Bluff Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Hehe, album se zove treca sofra, al nema veze, super je bend... Quote
VoivodBG Posted November 2, 2007 Author Report Posted November 2, 2007 @(Pant)era Ojdanic,hvala na ispravci @Megadeth_zakon ne da su dobri nego su odlicni Quote
Rejector Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 8p2 nista posebno... smaraci, muzika shit Quote
pazusna jama Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 8P2 se moze sumirati u 3 reci:Brzi,Bucni,Besni Njihov spoj muzike je mesavina crossover-a i crust-a,nesto su se koncertno provrednili tokom ove godine,pa su cak i izbacili 5 album po redu. Ko je bio na njihovim svirkama zna da uvek moze da ocekuje veoma energicne sutke,sa ubistvenim im rifovima i ludackim pesmama http://www.myspace.com/osmiputnikdvabend Albumi: Drugi Album Kerber Je Mama Osmi Putnik Dva Krvavi Pir Treca Sfora crossover znaci neki prelaz,tako da oni nisu mesavina crossover-a i crusta....oni si crossover hc,grind i trash-a i jebu keve kako su dobri... Quote
Jabba the Hutt Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Majka bend, imao sam chast da delim binu sa njima, carevi Quote
ΣΟΚΙ Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 ...napolju neko stoji kao da zrtve broji... op2 keva \m/ Quote
VoivodBG Posted November 7, 2007 Author Report Posted November 7, 2007 Kultan bend kao sto rekoh,jel neko nabavio poslednji album?Ne mogu da ga nadjem u prodavnicama nigde.... Quote
necko Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 ja video u ips-u ovde u nishu pre neki dan da ima... Quote
ΣΟΚΙ Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Kultan bend kao sto rekoh,jel neko nabavio poslednji album?Ne mogu da ga nadjem u prodavnicama nigde.... ja ga imam vec hm od marta?maja?tako nesto x) Quote
VoivodBG Posted November 7, 2007 Author Report Posted November 7, 2007 Hm onda cu da procunjam do nisha jednom prilikom Pa album im je skoro izasao u oktobru cini mi se? Quote
VoivodBG Posted November 7, 2007 Author Report Posted November 7, 2007 Ma gde znam,cenim da im treba 2 nedelje da snime album i onda ga izbace u prodaju U svakom slucaju jel bi mogao da ga uploadujes na rapid? Quote
ΣΟΚΙ Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 xm mozda moram da se kosoltujem x) mozda par pesama... Quote
VoivodBG Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 Kupio sam sinoc album,standardica 17 minuta Prodali su se,stavili su tekstove u buklet Izdvojio bih jos bonus pesmu djavolju besedu,nisu normalni Quote
Жвакић Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Има ли ово можда на нет-у? Волео бих да чујем, али не могу наћи. Quote
VoivodBG Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 Има ли ово можда на нет-у? Волео бих да чујем, али не могу наћи. Videcu da ti ovih dana uploadujem prva dva albuma Quote
angels deserve to die Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Moracu chesce da ih slusham-sada ne mogu ali bash nishta da kazem o njihovoj muzici. Mada, dopada mi se onaj Dean Brkic.... Quote
necko Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 (edited) a ko je dean brkic? Edited November 24, 2007 by xnemanjax Quote
ΣΟΚΙ Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Има ли ово можда на нет-у? Волео бих да чујем, али не могу наћи. imas ovde par pesama sa novog albuma. Quote
em pi Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Lima je legenda, mada mnogo više volim ono što radi Starface nego 8P2.. Quote
VoivodBG Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 @em pi,aj malo pojasni sta je starface... Quote
em pi Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 @em pi,aj malo pojasni sta je starface... Starface je bend sastavljen od članova 8P2 sa još nekim dodatnim ljudima... S tim shto rad 8P2 guraju kao primarni, a ovo im dodje kao neki alter ego ... Quote
VoivodBG Posted December 27, 2007 Author Report Posted December 27, 2007 U majka mu stara ja nisam znao da imaju bend sa strane! Jel su objavili neki album?Ajde ako imas jel mozes da uploadujes posto me bas zanima Quote
Recommended Posts