LazaGNR Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Hehe,sto sam cuo... Zaustavlja pandur Cigu koji vozi neka stara kola i nadje mu da mu nesto fali i sad ce da mu pise kaznu. I kaze pandur: -Ajde Cigo,necu da ti pisem kaznu ako mi tacno odgovoris na 2 pitanja. Ciga: -Ajde gospo'n policajac. -Sta je to:vozis,mrkli mrak i vidis jedan upaljen far? -Pa to vam je motor! -Da,ali koji motor:Kavasaki,Honda,Suzuki...? -Pa...ne znam gospo'n policajac. -Ccc...Ajde da vidimo drugo pitanje.Sta je to:vozis,mrkli mrak i vidis 2 fara? -Pa to su kola! -Da,al' koja kola:BMW,Mercedes,Fiat,Audi...? -Pa...ne znam... -Eh,nisi znao odgovor ni na jedno pitanje - pisem ti kaznu! Pita Ciga sad pandura: -A sospo'n policajac,mogu ja nesto da vas pitam? -Pa...ajde...da cujem? -Sta je to:vozis,mrkli mrak,vidis dve bandere i ribu kako vrti torbicu? -Pa to ti je kurva! -Da,ali koja:dal' ti je to cerka,mama,sestra...
Morphy Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 -Da,ali koja:dal' ti je to cerka,mama,sestra... AHHAHAHAHAHHAHAHA
Melodicus Deathus... Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Cuo sam ga negde pre... Super je!
Turin Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Supermen leti u unaokolo i gleda sta ce da pojebe, jebiga spasavao je svet marljivo zadnjih mesec dana i nije imao vremena za sebe, a ono frka. I gleda on tako po krovovima, kad spazi Superdevojku kako se sunca na terasi u toplesu. - Uuu super, sad cu da sletim da je karnem! - pa onda zastane, pa razmisli - a sta ako me primeti, ono jebiga, sad supermen da ide i siluje po krovovima, ne ide tako, pocece ljudi da govore... pa se onda seti - Jebote, pa ja sam Supermen, mogu da sletim u trenu, da je pojebem, da pobegnem i sve to da ne stigne ni da trepne! I zaleti se Supermen -vvvvvvvuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuush! BaM! opali Superdevojku... ...Supercura skoci - U jebote, sta je koji kurac ovo bilo!!!!! a Nevidljivi Covek koje bio na njoj: - Nemam pojma, ali me odjednom strasno boli bulja!
Генеральный Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 (edited) Долази секретарица код шефа: ''Е, је л' можеш да ми зајмиш 100 еур, вратићу ти када будеш могао'' Edited April 10, 2008 by Генерални
Mustang Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Do jaja hahahahahh Jel znate kako plavusa prosiruje poslovni prostor??? Izvadi krajnike.. Jel znate kad je Muja silovao neku dobru ribu i sad ona njega izvede na sud. Riba: Uvatio me za ruku i odveo u zbun!!! Muja: Nije istina casni sude!!! Riba: jeste, jeste , posle me je oborio i krenuo da me skida.. Muja : Nije istina, stvarno laze casni sude!!!! Riba : Izvadio je kurcinu od 30 cm!!!! Muja: E sto jes jes !!! ...
cutak Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Do jaja hahahahahh Jel znate kako plavusa prosiruje poslovni prostor??? Izvadi krajnike.. Jel znate kad je Muja silovao neku dobru ribu i sad ona njega izvede na sud. Riba: Uvatio me za ruku i odveo u zbun!!! Muja: Nije istina casni sude!!! Riba: jeste, jeste , posle me je oborio i krenuo da me skida.. Muja : Nije istina, stvarno laze casni sude!!!! Riba : Izvadio je kurcinu od 30 cm!!!! Muja: E sto jes jes !!! ... Sto jes jes ajhaha :) :) LoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoL
El Karnisero Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 HAHAHAHAHA Dve krave su u polju.Jedna stoji a druga lezi-koja je crnogorska? Ova sto stoji-mrzi je da sedne.
Mustang Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 aaaaaahhahahaa Znam tu foru... do jaja je!!! A znas ono kad se covek davi na 20-ak metara od obale, a cetri krsna crnogorska momka stoje na mulu i pricaju... jedan od njih u napadu savesti pita ostalu trojicu: Ljudi, covek se davi, a mi stojImo. A svi ce ostali u glas: A da Sjednemo...
Melodicus Deathus... Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 aaaaaahhahahaa Znam tu foru... do jaja je!!! A znas ono kad se covek davi na 20-ak metara od obale, a cetri krsna crnogorska momka stoje na mulu i pricaju... jedan od njih u napadu savesti pita ostalu trojicu: Ljudi, covek se davi, a mi stojImo. A svi ce ostali u glas: A da Sjednemo... ahahahaaa!!
cutak Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 (edited) ahahah Ovi o kravi i davljenju su bas DO JAJA!!!! :rockdevil: :) Na Kosovu bitka 1389. godine. Skupili se vojnici, stali i cekaju fajt. Kaze Turcin, Srbineeeeeeeee! Sta je kze Srbin? Reci dva. Dva. Jebo te ja!(smeh u Turskoj vojsci). Opet zatisje... Srbineeeeeeee!!! Sta je? Reci osam. Razmisli Srbin sta sad moze da bude, i raspita se kod vojnika pored, ali niko nista ne zna... Kaze Srbin, osam! Na qrcu te nosam! (smeh u Turskoj vojsci) ahahahaha. O5 tisina. KAze Srbin: Turcineeeeeeeeee! Sta je kaze ovaj? Reci peeeet! RAzmisli Turcin dobro, da ga ne bi zajebali, ali nije znao sta to moze biti... Kaze on, PET! Jebem ti mater! :) MRzelo me svaki put da stavljam navodinike i to, pa sam ovako... Edited April 13, 2008 by loshme
Jabba the Hutt Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Ovaj mozda znate, meni je hitican! Tera ciga kocije kroz Terazije, i zaustavlja ga pandur, "Alo bre cigo, ovo je centar grada nasta to lici! 1000din kazna!" "Jooj, nemoj gospon' pandur! Nema pas zasta da me uvati!" "Ma ne zanima me, daj pare!" "Joooj, nemoj! Moz' da se nagodimo?!" "Sta da se nagodimo?!" "Evo ja tebi dam da pijes kokosovog mleka, a ti mene da pustis! Znas sta je kokosovo mleko bre!" Pandur se malo premislja pa pristane, da mu ciga kacu mleka, on potegne dobro, vrati cigi i kaze mu "Uf sto je dobro ovo mleko! Ajde, pichi!" "Hvala gospon' pandur, hvala! Djiha Kokose!" :rockdevil:
The Joker Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Kako se zove zurka epilepticara?Pena party
cutak Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Kako se zove zurka epilepticara?Pena party :rockdevil: ahahh :)
Grob Bez Dna Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ovaj mozda znate, meni je hitican! Tera ciga kocije kroz Terazije, i zaustavlja ga pandur, "Alo bre cigo, ovo je centar grada nasta to lici! 1000din kazna!" "Jooj, nemoj gospon' pandur! Nema pas zasta da me uvati!" "Ma ne zanima me, daj pare!" "Joooj, nemoj! Moz' da se nagodimo?!" "Sta da se nagodimo?!" "Evo ja tebi dam da pijes kokosovog mleka, a ti mene da pustis! Znas sta je kokosovo mleko bre!" Pandur se malo premislja pa pristane, da mu ciga kacu mleka, on potegne dobro, vrati cigi i kaze mu "Uf sto je dobro ovo mleko! Ajde, pichi!" "Hvala gospon' pandur, hvala! Djiha Kokose!" :rockdevil: hahaha genijalno
The Joker Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 (edited) Mujo i Haso cuce u rovu.Tek ce Mujaga: -Joj,Haso,al mi se nesto prijebalo... -Vid',bolan,idi lijevo niz rov 50 metara,pa desno,pa druga lijevo,tu ti je Fata,pa je izjebi do mile volje. Vraca se Muja posel pola sata... -Jeba li je,Mujo? -Jesam,bolan. -Jel ti popusila? -Nije. -Sto nije bolan? -Pa glave nije imala! There was this plane,right,and the pilot was a Jew,and the copilot was Chinese.And they're flying,right,when suddenly,the Jew says -God,I HATE you Chinese! -Why? -You bombed Pearl Harbour! -That was not us,it was the Japanese! -Ah,Chinese,Japanese,Vietnamese,all the same to me! -Well,I HATE you Jews! -Why?! -Because you sank the Titanic! -What the f**k are you talking about,that was not us,it was a bloody iceberg! -Ah,iceberg,Spielberg,all the same to me! Zatekne cerkica mamu i tatu na gomili.Majka spazi dete,kaze joj da ode u svoju sobu,brze ogrne bade mantil i sedne kod cerke na krevet... Cerka je pita-Mama,sta ste to radili? -Pravili smo ti batu,cero! -Jeeeeej!!Bata,bata!!! Sutradan,otac se vraca s posla i zatice cerku u gorkim suzama.... -Cerko,pa sta ti je?! -Ju-ju-jutros je dosao cika mlekar(jec,jec),i pojeo mog batuuuuuu!!!!! Edited April 16, 2008 by The Joker
RAMBO! Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 ovaj sam ja izmislio proshle godine,ne verujem da ga je iko chuo: bila 2 prijatelja,jako debela,samo jedu masno i gledaju Tv jednog dana jednog udari infarkt dodje ovaj drugi u posetu u bolnici bolesnik ce:"eh,kad se setim kada sam imao 16,godina...kakav sam sportista bio...kako sam bio gradjen...imao sam 70 kila...a sad kakav sam jadan!'' njegov drug mu odgovori:"ma imacesh ti pononovo 70 kila!" "a kada ti mislish da cu ja ponovo biti na toj tezini?" "pa jedno 3-4 meseca nakon..." "nakon operacije?!" ...nakon smrti.
Recommended Posts