Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

Oh, 43 posta sam nabio tamo već.

Ja sam onaj sa nečitljivim nickom, što ima plavog Golfa i dve gole plavuše na avataru.

Jebem mu slavca, koliko im je nepregledan forum, sve me oči bole .... sve bre drečavo, šljašti!!! :)

... gowanca mala emotivna! :D

Posted (edited)

Ljudi obrisase onu temu "Pozdravi sa Yumetal foruma"... Pizde emovske. Dosta od mene za danas idem kod drugara na kafu, sutra pravim novi napad :rockdevil: :rockdevil:

p.s. e da, pogledajte sta pise pri dnu index stranice, kada i u koliko sati je bilo najvise posetilaca na forumu IKADA! :) :) :)

Edited by Jabba the Hutt
Posted (edited)

A ti si bre reko da je Nightwish thrash ahahahahaha

E, aj da ne spamujemo vise ovu temu sa tim forumom, neka neko otvori temu na sve i svasta.

Edited by Andrija Smith
Posted

Banovala me ona mala Jevrejka moderatorka iz Izraela. :)

Sad ću ponovo da se registrujem, samo da joj ispričam vic za male židove, Hitlera i Hansa. :)

Posted
A ti si bre reko da je Nightwish thrash ahahahahaha

E, aj da ne spamujemo vise ovu temu sa tim forumom, neka neko otvori temu na sve i svasta.

Otvorio sam ja, al' nisu moderatori jos odobrili

Posted

^ phahaha uklopio si se.

aj stvarno sad sutra opet svi da se regujemo...

xaxaxa

banovase i mene xD

Posted (edited)
Banovala me ona mala Jevrejka moderatorka iz Izraela. :)

Sad ću ponovo da se registrujem, samo da joj ispričam vic za male židove, Hitlera i Hansa. :)

A znači ti si taj golfer, a? Hehehe

Znači ljudi, preopteretili smo ih mrežu najopasnije. Ja sam se najviše nasrao na Metalika temama.

Kad planiramo sledeći kontra-napad?

Ma provalili su da smo svi došli sa yumčeta i sad ima da nas banuju sve redom (samo je pitanje vremena). ;)

Edited by Whiteman
Posted (edited)

Ja restartovao IP adresu... Usao na forum da kreiram nalog... I cap, banovan sam...

Da, ae sutra cemo opet.

Edited by Morphy
Posted

I ja sam, htedoh da im je*em sve po spisku, ali mi je muka. :( Jbt, kolika koncentracija gluposti :(

Za Behemoth, pardon - *BEHEMOTH*:

~*E owo je zhestok blacj=k metal,mozhda je i death a mozhda je i doom!Bego ja owo eolim da sluskam,ozb!Mislim da su oni iz Grchke ili iz Finske.Gde se koristi tjirilica:
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...