Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

Јебем вас у дупе ненормално, мораћу и ја да се региструјем да видим шта то пише тамо...

Дајте ми линк, мрзи ме да листам уназад неколико страница...

Posted

Šteta, mnogi od onih silnih spamova su bili pravi CULT.

Odavno se onako moćno nisam zez'o preko neta.

Ovi emo-teletabisi dušu & muda malena dali za podjebavanje! :mhihi:

HERE WE GO AGAIN! :red:

Posted

Aaaaahaha, kakvi ste vi likovi!

Josife, jes' ovo smesno ali je i blasfemija :(:)

A i Gojko je imao odlican momenat:

Pa i Emperor je satanica metal, bre. Znaš onu pesmu The Loss And Curse Of Reverence? To znači Gubitak I Kletva Nevinosti, peva o silovanju mladih riba i njihovom ubijanju od strane satanista! Uostalom, i njihov pevač, onaj Ishtar, nosi uvek obrnuti krst oko vrata!

:):):)

Posted

Ја сам поставио пар постовао на теми - Металика и рекли су ми да бежим на Јум иначе ће они доћи и кењати овде! Шмрц, шмрц...

Posted (edited)

Јеби га, а покушао сам лепо... :)

Негп, гледам сад фотке чланица, нема ниједна лоша рибичица. ОК, јесу оне баш младе, али за Миту су таман. Зато, Мито синко, боље да ти мало мирољубивије наступиш, можда и скинеш јунф овог лета.

Edited by Axeanosilas
Posted
Јеби га, а покушао сам лепо... :)

Негп, гледам сад фотке чланица, нема ниједна лоша рибичица. ОК, јесу оне баш младе, али за Миту су таман. Зато, Мито синко, боље да ти мало мирољубивије наступиш, можда и скинеш јунф овог лета.

PA jbt nemam ja 12 god :uhoh:

Posted

::J l00w€ €m0 b0yZ::. (14), Bloom (14), Insieme (14), Mecky's GirL (15), MusicFreak (13)

Ma sve sama deca . Moje dete ima sa 10 godina da rmbaci na gradilistu i da radi 100 sklekova u 4 serije za 10 minuta , samo da ne postane jednog dana .... to ...

Posted
PA jbt nemam ja 12 god :uhoh:

Наравно, али немају ни све оне 12 година. Видех пар финих, али ме стварно блам да коментаришем рибице од 15 година...

Posted

E, znate ono dvoje što su se ubili jer su ih prozivali preko neta? Šta ako se sad neki od onih zvekne? Ima na B92 da se pojavimo, "dete se ubilo zbog članova yumetal.net internet foruma", ima da postanemo slavni :)

"Najveći provokatori i indirektni navodioci na samoubistvo jesu izvesni Gojko i Mita" :)

Posted
Evo i ja sam se učlanio ... ime sam sebi dodelio po nazivu jednog poznatog šlager benda - Regurgitate

Sickening Bliss, album koji je definisao moderni emo :) Doduše, cover zamalo i jeste emo :P

Posted
E, znate ono dvoje što su se ubili jer su ih prozivali preko neta? Šta ako se sad neki od onih zvekne? Ima na B92 da se pojavimo, "dete se ubilo zbog članova yumetal.net internet foruma", ima da postanemo slavni :)

"Najveći provokatori i indirektni navodioci na samoubistvo jesu izvesni Gojko i Mita" :)

:pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...